Dule_smor Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Elem, ovo moze i ovde i u oglase, kako vam je volja.Evo o cemu se radi. Suzuki baleno karavan 1.6 '97...ok, za suzuki jeste tesko naci delove i skupi su...ali ovih nekoliko radnji koje imaju ono sto trazim nabavljaju sve preko istog distributera i cene nisu bas male.E sad, meni treba hauba, prednji far i prednji branik...ok far cu uzeti nov, ali hauba i branik nisu bas jeftini...u principu haubu mogu i da ispeglam posto nije nista strasno, ali to nikad nece biti kao sto je bilo, pa je bolje da nadjem nesto polovno, a mislim da ce me i jeftinije izaci...naravno po otpadima kad im pomenes suzuki gledaju te belo kao da trazis delove za buran...pa ako znate gde bi mogao da nadjem nesto od ovoga javite...znaci samo konkretni info i brojevi telefona, nemojte nesto tipa "ima jedan otpad u shapcu...":) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) videcu ja sa caletom veceras ...pa cu sutra da ti javim ??? OVER DRIVE 065/400-7000 011/3942-339 Sandokan 064/1111-323 Edited April 3, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 mogu ja da proshmuram po shapcu ako se ne snadjesh, ako negde moze da se nadje deo to je ovde :D cela okolina shapca je jedan veeeeliki car-junkyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 hvala drugari, pozvacu ove brojeve sto mi je gotti dao pa cu videti...mada nashao sam nekog majstora ne trazi mnogo za ruke i farbanje, pa cu mozda da ispeglam haubu ipak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ja sam za ovo Sandokana, deluje profesionalno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 I u broju telefona mu je 323, kao Mazda 323, to je dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 ali meni ne treba mazda nego suzuki!1nashao sam far, a haubu cu ipak da peglam...al tek posle uskrsa posto niko ne radi jelte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts