Jump to content

Vojni poziv

Recommended Posts

zato sva ta samoubistva po kasarnama sa nevidjenim uglovima?

samoubistva :D pa po meni je jedino sumnjivo ono na topcideru :D tu je bilo nesto :D

ova ostala :D po meni momci su jednostavno pukli ne moze svako da izdrzi :D mislim da je toga bilo i ranije nego je sada kod nas IN pisati samo o negativnim stvarima

Нема  будућности без истине.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Polu sposoban zbog -3.5 dioptrije i mozda velike glave. Ako bude sranja ili cu odmah poginuti buduci da sam nesto u Pvo za monitorom ili cu, kada nas izbombarduju da cesem jaja...

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Bicu veza ili vojni policajac, da ganjam ove sisice sto ne smeju u vojsku, ajde sta ste se ukenjali mi smo Sparta Balkana, kad je Karadjordje spremao ustanak ko nije hteo snjim dobijao je metak odma, zato smo i uspeli da se oslobodimo od Turaka, jednostavno pre bih dao zivot za slobodu nego da budem okupiran od strane nekoga i da mi neki debeli amer sa 2 osnovne diktira.

SCJP.png

Bicu veza ili vojni policajac, da ganjam ove sisice sto ne smeju u vojsku, ajde sta ste se ukenjali mi smo Sparta Balkana, kad je Karadjordje spremao ustanak ko nije hteo snjim dobijao je metak odma, zato smo i uspeli da se oslobodimo od Turaka, jednostavno pre bih dao zivot za slobodu nego da budem okupiran od strane nekoga i da mi neki debeli amer sa 2 osnovne diktira.

Znachi ni malo te ne plashi pojam da postanesh ubica?A uzgred znam jednog tebi slichnog pre 91 bio

pun sebe.On je vojnik junak najveci patriota dace zhivot za slobodu, za Slobu, za Sheshelja za bilo koje

ideale.Eno ga sad, vratio se bez obe noge i jedne shake.Socijalni slucaj.Proklinje i Srbe i Srbiju i sve te vrednosti u koje je tako cvrsto verovao.Grozno je slushati kakve kletve i rechi izgovara u svom bolu.

To je jedna od groznih opcija koje te mogu zadesiti u vihoru rata.Tako da moja preporuka ti je da se chuvash svoje oholosti i ponosa oni su ti neprijatelji a ne debeli amer ili neki musliman kome ni ochi nisi video.

I ja, al ovde se ne radi o slobodi već o "odbrani" teritorije koju ne kontroli

Neukrotljivi!

Znachi ni malo te ne plashi pojam da postanesh ubica?A uzgred znam jednog tebi slichnog pre 91 bio

pun sebe.On je vojnik junak najveci patriota dace zhivot za slobodu, za Slobu, za Sheshelja za bilo koje

ideale.Eno ga sad, vratio se bez obe noge i jedne shake.Socijalni slucaj.Proklinje i Srbe i Srbiju i sve te vrednosti u koje je tako cvrsto verovao.Grozno je slushati kakve kletve i rechi izgovara u svom bolu.

To je jedna od groznih opcija koje te mogu zadesiti u vihoru rata.Tako da moja preporuka ti je da se chuvash svoje oholosti i ponosa oni su ti neprijatelji a ne debeli amer ili neki musliman kome ni ochi nisi video.

Naravno da ne treba ici u rat zarad par politicara, nisam ni mislio da idemo na KiM da se borimo ne znam za sta jer sad trenutno za to nije vreme, ali ako dodje do toga da sutra okupiraju Srbiju e za to cu se boriti jer nemam gde drugde, tu mi je dom, samo branim svoje.

I ja, al ovde se ne radi o slobodi već o "odbrani" teritorije koju ne kontroli
SCJP.png

nisam ni mislio da idemo na KiM da se borimo ne znam za sta jer sad trenutno za to nije vreme, ali ako dodje do toga da sutra okupiraju Srbiju e za to cu se boriti jer nemam gde drugde, tu mi je dom, samo branim svoje.

OMFG!!!

Prljavi prljavi SOROSevcu!!

Implicitno si priznao da u tvojoj glavi KiM (oh kako popularna skracenica) nije DEO SRBIJEEEE!!!!

Pa brate!!!!

I kako sad da te uzmemo za ozbiljno :(

Ja mislio ti junak dosledan, kad ono jos jedan skins ispred KST-a koji zicka pare za koncert zivotinja :(

UAAAAA [xx(]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Naravno da ne treba ici u rat zarad par politicara, nisam ni mislio da idemo na KiM da se borimo ne znam za sta jer sad trenutno za to nije vreme, ali ako dodje do toga da sutra okupiraju Srbiju e za to cu se boriti jer nemam gde drugde, tu mi je dom, samo branim svoje.

To bi u nekoj normalnoj zemlji bilo logicno da kad te opkole da se probijash kako umesh i znash.

Ali u zemlji koja je zakonom zahstitila lopove,secikese i slichan shljam to ne pije vode.Jer kazhesh

ti "Samo branim svoje", a ja te pitam jesi li ti siguran u to shta je tvoje ili da je ishta tvoje a da ti sluchajno

samo nije dato na chuvanje.

Jer kad ti obichan lopov upadne u kucu ti ne smesh da je branish.Jer i za najmanju telesnu povredu koju mu nanesesh ti krivichno odgovarash.A ako ga sluchajno ubijesh ne gine ti corka chak i ako se dokazhe da je hteo da te ubije.Kad policija dodje ako shteta nije veca od 15000 nema sluchaja jer toliko se sme krasti.I josh pandur daje podrshku u smislu pa ako nekog ne uhvatimo na licu mesta mi ga necemo goniti.

Shta je zakljucjak?Drzhava te strogo kazhnjava kad branish svojih 100 kvadrata.A kad dodje neko jachi koga

drzhava ne mozhe da obuzda e onda ajde da branimo otadzbinu.E malo sutra.To ce imati smilsla kad privatna svojina postane SVETINJA i kad bude bilo sistema koji vredi braniti.Ovako mi smo jedan veliki

magacin za pretakanje prljavih poslova u pravcu istok-zapad i obratno.

Neukrotljivi!

OMFG!!!

Prljavi prljavi SOROSevcu!!

Implicitno si priznao da u tvojoj glavi KiM (oh kako popularna skracenica) nije DEO SRBIJEEEE!!!!

Pa brate!!!!

I kako sad da te uzmemo za ozbiljno :(

Ja mislio ti junak dosledan, kad ono jos jedan skins ispred KST-a koji zicka pare za koncert zivotinja :(

UAAAAA [xx(]

Nisam rekao kako nije deo Srbije vec da je KiM okupiran i da mi tu trenutno ne mozemo nista, kada se budu promenile makro-politicke prilike na zemlji doci ce dan da Srbi vrate KiM.

SCJP.png

Nisam rekao kako nije deo Srbije vec da je KiM okupiran i da mi tu trenutno ne mozemo nista, kada se budu promenile makro-politicke prilike na zemlji doci ce dan da Srbi vrate KiM.

Kim je okupiran

Kim je deo srbije

Da nastavim da kvotujem gde si rekao da ces ustati kad srbija bude okupirana.

Mislim ne pada mi na pamet, samo sad si pokazao da si fake

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy