unknwn Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nekako nisam u tom fazonu, odmah provalim da je zez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Mene su pwnovali danas ,,Kolega dobili ste shesticu" ,,stvarno?" aprililili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 koji to nub polaye ispit u nedelju:)...jebiga, nikad nisam bio kreativan za prvi april:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nekako nisam u tom fazonu, odmah provalim da je zez. takodje^_______^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ja danas udaram na ne[to oybiljno, ako ne uspe, okrenucu na salu:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 napravio sam dve. rekao sam drugaru da je lep pametan inteligentan decko sa velikom perspektivom u zhivotu... posle cega je sledio aprililili video sam u gradu jednu bivsu, nesto sam se cimao i pitao je da se pomirimo, posle nekog razmisljanja krenula je da mi krne zvaku, na cega sam je zaustavio i rekao "e secas se kad sam pitao da se pomirimo? e pa aprilililili" okrenuo se i otisao. gad sam znam... ali payback je tako sladak :) zhene 0 - mushkarci 1 :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 dule to su svi ludi faxovi u zgradi ETFa njihova specijalnost tu ispiti subotom i nedlejom popodne...na medicini teshko nagovoriti profesore da radnim danom dodju na posao/otrezne se pa zato nema teroje vikendom da ih vidish ne planiram danas nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nisam raspolozhena za zez.. mada kontam da tju nekog dovesti na tanak led.. hohoho.. glupo mushko.. jbg.. :))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 odavno ne pravimo prvoaprilske shale... valjda zato sto mi je mami rodjendan :)) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 sinoc se vracam iz bioskopa (1-2:30) i zovem ortaka : Mentolu izlazi napolje opasna tuca ispred prodavnice "NINO" LOL Mentol je za sekund izasao i kao gde sta kako ...UMRO SAM !!! :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Zvao sam burazera u beogradu i cim se javio reko mu LOL KOJA FORA !!!! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 heh, sad sam ustao, imam vec par fora u glavi, hoho al cu danas da zajebavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 reko kevi da ne radi zamrzivac... smorila se :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ortak iz srednje napisao na gugl grupi (lol) da se verio, mada postoji šansa i da je ozbiljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 tek cu da odradim foru, treba ortak da dodje iz mirjeva da mu ortak moj ortak ugradi muziku, zvacu ga tipa na pola puta da mu kazem da nema od toga nista......upucase se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ja napravio jednu . Rekao Mami da nece ici u Prag jel su kao zvali ujutro da kazu da drugi lekar prati Gimnazijalce na eskurziju :)))) Zena zamalo nije zaplakala krenula da zove Gimnaziju i onda sam reako " APRILILILILI" Bas sam gejzoor aa [smajli3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 http://www.crazyillusion.com/ imba iluzija :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 mycity.. svi postali admini.. eo sad pricham sa glavnim.. kazhe da mu se usijao icq/mob/pp.. eo citira mi neke pp.. ja sam i dalje navodno admin . . . vidim sebe dole kao narandzastog . . . bobbyju sam izneo problem sinoc . . . da te ne davim, mogu da ulazim u admin panel i tako . . . vidim admin i av zonu i textove koji nisu za citanje . . . pozz Koliko ja mogu da primetim postao sam u admin... Very Happy Kod svakog vidim ovo: Admin panel Banuj korisnika Edituj korisniku profil Hvala na unapredjenju. ;) :))))))))))))) kako to da se niko ne seti prvoaprilske shale?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 mycity.. svi postali admini.. eo sad pricham sa glavnim.. kazhe da mu se usijao icq/mob/pp.. eo citira mi neke pp.. ja sam i dalje navodno admin . . . vidim sebe dole kao narandzastog . . . bobbyju sam izneo problem sinoc . . . da te ne davim, mogu da ulazim u admin panel i tako . . . vidim admin i av zonu i textove koji nisu za citanje . . . pozz Koliko ja mogu da primetim postao sam u admin... Very Happy Kod svakog vidim ovo: Admin panel Banuj korisnika Edituj korisniku profil Hvala na unapredjenju. ;) :))))))))))))) kako to da se niko ne seti prvoaprilske shale?! kad bi se to desilo na ruru, i da traje 2-3 sata... pa verujem da bi dosta ljudi bilo banovano... anarhija!!! :D mada, mene boli pendula osiguran sam imam jedno 5 altova na standby`u koji se nisu josh uvek "pokazali" buwahah ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Rekao sma sestri da ću joj kupiti čokoladu I kupio sam joj o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Rekao sma sestri da ću joj kupiti čokoladu I kupio sam joj o.O banujte ga!!! ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Lucky promenio avt! q: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ja ne, mrzi me da se trudim da smisljam. Ali evo jedne upravo sveze, zvoni telefon i javlja se moja sestra, sa druge strane radnica koja pravi burek kaze "Bole me ledja, u velikim sam bolovima, ima da dodje neka druga zena da umesi burek", sestra "OK" i spusti slusalicu i krene po kuci da se ljuti "Pa kakav je to nacin" ovo ono, vidis zvonce, sestra otvara vrata a ono ta radnica sa kezom i "Aprilililili!!!". Sestra da je ubije, heheheheheh. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nista.. al poslacu danas brutal sms jos-ne-zvanicno-bivsoj. mozda i pomisli da je aprilska shala... al hohohoho.. nije.. btw kontam da delujem dovoljno mrzovoljno da mojima ne pada na pamet da me zajebavaju Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts