Jump to content

Virtua Tennis 3

Recommended Posts

Nisam ja bas siguran za Rodika (mada, realno, od nas tamo koji smo igrali niko ne zna bas dobro da... igra...), jer mu je bekend ocajan. A ono sto sam provalio kod Federera (iako nije najbrzi) skoro nikada ne pada da bi stigao loptu i mnogo cesce udara jake udarce za razliku od ostalih igraca.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jel neko pobedio king-a i duke-a u dublovima?

Pogledaj prošlu stranu i videćeš sličicu nečega što dobiješ kad predješ dubl. Igrao sam sa Blake-om i fino smo se snašli, ja napred on otpozadi :)

Nakon toga te čeka King lvl1 singl koji obično servira MAX serve 75-80% i možeš bilo kada da igraš sa njim osim onda kada je rezervisan termin za dubl protiv Kinga i Dukea. Nisam ga još prešao :)

Trenutno budžim sve i svašta, a usput sam provalio još nešto. Dobijate nove majce kad predjete odredjenu vrstu treninga na lvl6 a neke su baš gotivne :)

A jel to neki priv. turnir u VT3 ili...? :)

Edited by Atlantis

Nadal je brz, al udara ko zhena [:D]. Inache ako ste igrali sa "zhenama" ste provalili da one nikad ne padaju ?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

E a kako se ulazi u taj double turnir ?!? Ja sam presao par puta vec igricu ,tj. odigrao 3-4king turnira itd. Otprilike sam level 30 skoro na svim, a nisam imao taj turnir ?! Ne znam o cemu se radi ?!

A najjaca majca je ona sa vockicama i ona sa benzinskom pumpom na kojoj pise "light my fire" hahaha :).

sigpic7722.gif

^

Imash dubl protiv Kinga i Dukea valjda za novu godinu. Kada ih predjesh mozhesh uvek da igrash protiv Kinga, za dalje ne znam.

A ne znam jer sam dobio Kinga i Dukea iz 3. pokushaja.

Ali, Kingu ne mogu da uzmem poen u dva pokushaja do sad.

Jednoga dana! ;)

.: l@w
.: co-founder of kouteki

da bi igrao protiv kinga i djuka u dublu morash da imash "ribbons" ispod svakog turnira tokom godine (zvezditze)

i onda za novu godinu ti se otvori...

a kad ih dobijesh, igrash protiv kinga u singlu..

chak sam jedan gem uspeo da mu uzmem!

axa.

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

• 2 weeks later...

Koliko ja znam, dubl se dobija kada pobediš na King of Players turniru, a da bi to dobio moraš da budeš u prva dva i moraš barem jedan Grand Slam da osvojiš u tekućoj godini. Kad pobedite u dublu protiv Kinga i Dukea dobijate statistiku koliko ste poena kako osvojili i sl. stvarčice.

Što se tiče reketa meni je onaj znak pitanja što dobiješ kada pobediš u King of Players.

Inače, čisto ako vam one zvezdice nisu jasne, 1 se dobija za samo učestvovanje na turniru, 2 za stizanje do finala, 3 za osvjanje turnira a 4 za osvojeni turnir bez ijednog izgubljenog gema. Još uvek nisam ni uspeo a ni nešto preterano probavao da osvojim ceo turnir bez izgubljenog poena, ali mislim da mi se to dogadjalo na prvim turnirima tako da sumnjam da ima 5 zvezdica.

• 2 weeks later...

-----------------------------------------

Jedna mala napomena. Ukoliko imaš ATI grafičku karticu (kao ja recimo ;)) nadji na netu patch v1.01 (pa onda i noDVD v1.01 crack takodje :)) koji popravlja učestalo "izbacivanje iz igrice" i dozvoljava ti da radiš alt-tab funkciju. Bez toga, ako nemaš strpljenja i da u najbolju ruku svakih sat vremena ponovo pališ igricu, sumnjam da će ti se dopasti :)

Brate ajde ako mozhesh da mi okachish link neki za ove patch-eve... trazio sam svuda nisam mogao da nadjem... nervira me mnogo ,igram 45 minuta...i izbaci me... ufff... ako mozhesh da mi okachish link odakle da skinem taj patch bio bih ti zahvalan... Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Prosto je neverovatno koliko Google ume da zaliči na Wikipediu ako ukucaš "Virtua Tennis 3 patch"

Ali, pošto sam dobre volje evo ti link ako do sada nisi našao rešenje: http://www.box.net/shared/kh64b5abi9

password: glupsam :P

Nadam se da ne moram da ti objašnjavam da prvo instaliraš patch, pa onda ctrl-c ili desni klik pa copy na VT3.exe ikonicu i onda ideš na shortcut za igricu na desktopu ili gde god ti se već nalazi ta ikonica i onda desni klik na properties pa onda na find target i onda ctrl-v pa desni klik pa paste? :D

Prosto je neverovatno koliko Google ume da zaliči na Wikipediu ako ukucaš "Virtua Tennis 3 patch"

Ali, pošto sam dobre volje evo ti link ako do sada nisi našao rešenje: http://www.box.net/shared/kh64b5abi9

password: glupsam :P

Nadam se da ne moram da ti objašnjavam da prvo instaliraš patch, pa onda ctrl-c ili desni klik pa copy na VT3.exe ikonicu i onda ideš na shortcut za igricu na desktopu ili gde god ti se već nalazi ta ikonica i onda desni klik na properties pa onda na find target i onda ctrl-v pa desni klik pa paste? :D

dobro ne morash da budesh toliki debil,lepo sam te pitao ...

thx u svakom sluchaju...

ONE LOVE, TJM!

a da mu jebem mamu ja!

znaci, ne znam, guglao sam i opet nisam nasao nista o principu levelovanja i tripu sa max levelom, a smorio sam se ko zmaj.

znaci, prvi put kad sam igrao, najvise sam igrao ono kuglanje jer mi je bilo do jaja, ali sam radio i ostale treninge u pristojnoj meri. bio sam big server i onda rocket server i imao sam trideset i nesto za servis i ne secam se da li je bilo maxed.

uzeo sam skoro opet da igram i isao na sve i svasta i dotero servis do 25 i bio mi je maxed. dobro, kazem ja, posto sam radio razne treninge, a bio sam 'advanced' ili 'all round' ili tako nesto, pa mi je bilo logicno da nece da me puste da razvijem servis.

onda sam uzeo da igram ponovo, ali ovoga puta sam samo igrao kuglanje i sta se desi? jebeno mi se maxuje na 25, ostale ocene mi jednocifrene i 250+ sam na svetu. da ne pominjem da sam i u mecevima iskljucivo isao na asove ili barem na iznudjen poen dobrim servisom. mislim, ako to nije da me puste da rokam levele servisa do besvesti, onda ne znam sta jeste...

ajde molim nekog ako slucajno zna ili je saznao u medjuvremenu da objasni mehaniku, posto me nervira, ne znam kako da pravim igraca kakvog hocu...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

omg, ova igra ne prestaje da me tripuje:)

znaci, postao sam big server, sve vreme imajuci 25 za speed i control, onda mi trener reko brate dobar ti servis, postaces rocket server. ja reko taj rad, mozda ce da mi unlockuju levele za servis preko 25, al patku, postao sam rocket server bog te pita kojim trigerom, samo sam igrao...da mi je znati kako sam imao 30+ za servis i bio rocket server i to negde 100+ na listi sam bio...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

E to već ne znam, ja sam ti dao crack i patch koji sam ja iskoristio i sve mi je radilo. Jel problem što posle patchovanja neće da ti pokrene igricu ili...?

da ,posle toga...

@doolio: Ja sam nabudzio 35lvl-a servis i to je meni max... rocket server sam... ne moz' vishe...

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

pa taj rad, ali ne znam sta unlockuje te levele, ja sam bio rocket server i na 25lvl i bio mi je crven, onda sam presao neki turnir (neki random bezveze tipa oni za 100 najboljih), niti je bio poslednji, niti je bio jedini koji mi je ostao od tog tipa i odcrvenelo mi se i mogu sad da rokam do 35...tako da nemam pojma sta trigeruje lvl, a tek nemam pojma od cega zavisi limitiranje razvijanja.

inace ja sam debil, osim servisa i strokeova, ostali tripovi mi nisu veci od 15:) a ja se cudim sto me dere grosjean u king of plejers:)