Jump to content

General Movie News Thread...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ko sto reche bole F4:2 je bio prvi ovaj vikend na BO, sa 58mill, O13 19.7mill, sad ima 70.4 za 2 nedelje prikazivanja

pajdoman 3 - 330mill za 7 nedelja prikazivanja - atm 15. na all time BO listi

shrek 3 - 297 za 5 nedelja prikazivanja - 24.

pirati 3 - 274 za 4 nedelje prikazivanja - 32.

i pirati i shrek imaju josh 10-20ak miliona u sebi sigurno, ali sad idu i u sve manje sala i uskoro dolaze transformsersi, ratatui i evan olmajti = kako stvari sada stoje sumnjam da ce ijedan film ove godine premashiti spajdermena 3 (imho, to je tuzhno)

u sledecih 7 dana otvaraju:

1408 - novi stiven king nakon dugo vremena (mada nakon onakvog dremacatchera i secret gardena mozda je i bolje...)

Evan Almighty - nastavak bruce almightyja al bez dzhima kerija (i bez catherine bell ='o( )

novi film sa A.Jolie...

takodje izlaze u select cities (10ak bioskopa u ny i la) novi filmovi sa beno kingslijem, sa parker posi i horor gde pogreshgno klonirane ovce postaju ubilachke mashine - I'D PAY SERIOUS MONEY TO SEE THAT! =o))

pa dobro nije neka misterija da se uvek na kraju pogleda konachna cifra pa ako su u plusu pokushaju da ponove uspeh...a i steve carell je na momente (bar meni) mnogo bolji od jima carreya + u ovom filmu stiv nece dobiti bozhanske moci nego mu morgan frimen daje deadline da napravi novu arku =o))

Najjache ce biti ako Die Hard 4 sjebe Transformerse [:D]

Mada je ludilo koji je hajp ovde u Rusiji oko Transformersa - mislim ako se Rusi koji nisu videli ni "T" od originalnih Transformersa tako loze, mogu da zamislim kako je u normalnim zemljama!

Treba da dobijem karte za pretpremijeru 3 jula [jupi]

А в чем сила, брат?

Gledao sam trejler, a ima i u novom RUSH!, doduse na Digital DVD-u, taj I am Legend. Pogledao sam nesto po netu da vidim o cemu se radi, pa sam video da je to vec treca adaptacija knjige. Majko mila, pa to je jedan od najglupljih zapleta za koji sam cuo u svom zivotu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Morao bih napomenuti da je 'I Am Legend' sjajna knjiga.

Te da zaplet koji bi neuki opisali kao 'poslednji chovek na svetu punom vampira pokushava da ih pobije sve pre no shto ga popiju' zapravo nije poenta dela.

I ostaje nada da netje biti ni poenta filma, i pored (u prkos? :) ) Willa Smitha.

Hot Fuzz je simpatichan, ali ne mozhe se porediti sa Spajdijem 3. ;)

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Krenuo rur tako na taramount. Da skratim pricu, sreo sam juce jednu potpuno ne geek cicu odatle, njihov pr, poceli spiku, tralala, gde, sta, bila na zatvorenoj projekciji transformersa. njoj (riba stvarno nema veze sa tim tipom filma, slobodni umetnik npr) se svidelo, prijatno je iznenadio film itd. sta li ce se dogoditi nama onda?

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...