iguana Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 trebali su da vrate ronu mitru It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Nije trebalo uopste da odlazi! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 roflmao @ vest...ne zbog toga ko je otpusten nego koga zaposhljavaju - laroquette je bio kilngonac u ST3: the search for spock =oDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 To je zato sto su skapirali posle 40 godina da u A TV produkciju mogu da dovedu vrhunske glumce za male pare. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Fantastic 4 uzeo 57 miliona prve nedelje (procena), a Oceans, koji je drugi, ni 20. Slaba nedelja. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 ko sto reche bole F4:2 je bio prvi ovaj vikend na BO, sa 58mill, O13 19.7mill, sad ima 70.4 za 2 nedelje prikazivanja pajdoman 3 - 330mill za 7 nedelja prikazivanja - atm 15. na all time BO listi shrek 3 - 297 za 5 nedelja prikazivanja - 24. pirati 3 - 274 za 4 nedelje prikazivanja - 32. i pirati i shrek imaju josh 10-20ak miliona u sebi sigurno, ali sad idu i u sve manje sala i uskoro dolaze transformsersi, ratatui i evan olmajti = kako stvari sada stoje sumnjam da ce ijedan film ove godine premashiti spajdermena 3 (imho, to je tuzhno) u sledecih 7 dana otvaraju: 1408 - novi stiven king nakon dugo vremena (mada nakon onakvog dremacatchera i secret gardena mozda je i bolje...) Evan Almighty - nastavak bruce almightyja al bez dzhima kerija (i bez catherine bell ='o( ) novi film sa A.Jolie... takodje izlaze u select cities (10ak bioskopa u ny i la) novi filmovi sa beno kingslijem, sa parker posi i horor gde pogreshgno klonirane ovce postaju ubilachke mashine - I'D PAY SERIOUS MONEY TO SEE THAT! =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Baš nikada ne bih pomislio da će se praviti nastavak Brusa... Ono, taj film mi je bio relativno dobar, ali ništa više od toga. Doduše, ako je Spajdi 2 dobio nastavak, onda može svako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 pa dobro nije neka misterija da se uvek na kraju pogleda konachna cifra pa ako su u plusu pokushaju da ponove uspeh...a i steve carell je na momente (bar meni) mnogo bolji od jima carreya + u ovom filmu stiv nece dobiti bozhanske moci nego mu morgan frimen daje deadline da napravi novu arku =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Da, i meni radnja ovog deluje mnogo bolje od prethodnog. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Najjache ce biti ako Die Hard 4 sjebe Transformerse Mada je ludilo koji je hajp ovde u Rusiji oko Transformersa - mislim ako se Rusi koji nisu videli ni "T" od originalnih Transformersa tako loze, mogu da zamislim kako je u normalnim zemljama! Treba da dobijem karte za pretpremijeru 3 jula А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 sa ruskom sinhronizacijom :PP This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Da, "Автоботы, трансформироватся и поехали!" А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 I Am Legend sa Willom Smithom u glavnoj ulozi... Plashim se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Gledao sam trejler, a ima i u novom RUSH!, doduse na Digital DVD-u, taj I am Legend. Pogledao sam nesto po netu da vidim o cemu se radi, pa sam video da je to vec treca adaptacija knjige. Majko mila, pa to je jedan od najglupljih zapleta za koji sam cuo u svom zivotu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Da, josh jedan film o vampirima... Boze kako su dosadili, neka izmisle neshto novo tipa ovih kloniranih ovaca koje napadaju na raju :)) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 realno, hot fuzz je zato najbolji film ove godine, sto je trachak svezhine u moru recikliranog shita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Morao bih napomenuti da je 'I Am Legend' sjajna knjiga. Te da zaplet koji bi neuki opisali kao 'poslednji chovek na svetu punom vampira pokushava da ih pobije sve pre no shto ga popiju' zapravo nije poenta dela. I ostaje nada da netje biti ni poenta filma, i pored (u prkos? :) ) Willa Smitha. Hot Fuzz je simpatichan, ali ne mozhe se porediti sa Spajdijem 3. ;) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ne, nego je poenta dela njegova teska situacija i kako je on psiholoski prezivljava. Ma daj molim te, koje su to gluposti. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 sad sam se setio da sam čitao i am legend. sjajna knjiga, oduševila me je osnovna ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) 1408 - novi stiven king nakon dugo vremena (mada nakon onakvog dremacatchera i secret gardena mozda je i bolje...) jedva chekam.. premijera ovih dana.. http://www.1408-themovie.com/ http://www.imdb.com/title/tt0450385/ Edited June 21, 2007 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ne, nego je poenta dela njegova teska situacija i kako je on psiholoski prezivljava. Ma daj molim te, koje su to gluposti. I to je poenta ovoga isto koliko je poenta Ane Karenjine da zhena ima tezhak brak i onda se baca pod voz. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Mislim da je poredjenje odlicno, sad si me ubedio. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Pa ne mogu da ti preprichavam knjizhicu od 160ak stranica... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ne mogu ni ja tebi od 1500 stranica. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Krenuo rur tako na taramount. Da skratim pricu, sreo sam juce jednu potpuno ne geek cicu odatle, njihov pr, poceli spiku, tralala, gde, sta, bila na zatvorenoj projekciji transformersa. njoj (riba stvarno nema veze sa tim tipom filma, slobodni umetnik npr) se svidelo, prijatno je iznenadio film itd. sta li ce se dogoditi nama onda? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts