Lucky Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Daj presek pobednika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 pa to je najgore nema presek da se da =o) jebeno nemaju ni 10 kategorija...ono best villain - jack za departed best kiss - will farrel i sasha baron cohen za talladega nights besto comeduc performance - sacha baron cohen za borata best fight - zherar batler vs karakodzhula u 300 best breahtrhrough - jaden smith za pustuit of happiness best performance - johnny za pirate 2 (znachi kombo kategorija za mushke i zhenske) best best summer movie you havent seen yet - transformersi best movie - pirati 2 i to je to...jebote 2h za 8 nagrada (ok 9, navatali su neke likove sa yahooa da naprave 3 spoofa na filmove i onda su birali najbolji spoof, waaaau!) od "actova" bila rhianna - koja devojka djipala ko luda i peva i dalje ok, da zadihana je ali peva normalno a ne ko ova "crna izraelka" ;oP ah da ;oD Winehouse Has Furious Fight With New Husband Soul superstar Amy Winehouse has had a furious fight with her new husband hours after her appearance on the MTV Movie Awards on Sunday. Pictures have surfaced in British newspaper the Daily Mirror showing the "Rehab" singer arguing with her partner Blake Fielder-Civil outside Hollywood's five-star Sunset Marquis Hotel. A source tells the Daily Mirror, "As soon as they walked into the lobby they started screaming at each other. Amy was shouting: 'You always f**king do this! Don't f**king touch me! F**k you! They were on the curb for over an hour, sobbing and talking. They looked exhausted by the time they finally went to their room." The British singer wed Fielder-Civil in Miami, Florida last month. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 soul superstar ?!?! da ne preterujemo mozda malo? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 zaboga igz, to su vesti sa imdb-a (koji prenose neki zhuti sajt 90% of the time) =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Eto kole vidis kako si nam lepo preneo utiske sa MTV nagrada, a sve to u ispod 1000 karaktera :) Sad ne moram da gledam da se smaram ... ne bih verovatno ni ovako odgledao, ali bi mi se mozda neki deo dopao pa bih onda bacio pogled. Ovako lepo mogu da gledam neki drugi tresh program onako usput ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 strahota znam =o) sacu DLujem preshow pa bacim utiske sa istog ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 elem utisak preshow-om je u transformers topicu jer je isti reklama za dotichni film... a kako je ponedeljak - it's BO recap time! ocean's 13 i surf's up su otvorili u 3.5k bioskopa ovog vikenda, prvi uzeo 37, drugi samo 17 miliona. losha vremena za klunijeve ortake, bitno da su se lepo zajebavali =o) mislim realno prvi film je uzeo 180mill, drugi ispod 150, ovaj ako dogura do 120 puna kapa =o) stanje "velikih drugara" za ovu godinu je sada: pajdoman 3 - 325mill za 6 nedelja prikazivanja - atm 17. na all time bo listi shrek 3 - 281 za 4 nedelje prikazivanja - 29. pirati 3 - 253 za 3 nedelje prikazivanja - 38. 300 - 209 mill za 3 meseca - reshio sam i 300 da ubacim ovde, misleci da je i ovo ogroman film ove godine no eto, izgleda da nje =o( sledece nedelje na prvom mestu ce naravno biti Fanta 4: Silver Surfer dok ce jedan od mojih omiljenih mindless filmova ever, DOA, na zhalost, naitji na smeshan prijem pod pritiskom bioskopske ponude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ne znam kako je procao prvi i drugi deo Oceansa prve nedelje? U svakom slucaju, nije ovo neocekivano. Ipak Oceans nije bas za mladju publiku za razliku od ostalih. Cak su predvidjanja bila da ce Pirati ove nedelje biti na drugom mestu, sto se i desilo, tako da pingvini nisu imali sanse. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 btw pirati (2. ove nedleje) i shrek (5.) i dalje sa oko 4k piskopa imaju preko 500 sala vishe od bilo kog drugog filma komedija "knocked up" (film koji cemo gledau slo-mo radi kathy heigl ;oP), druge nedelje prikazivanja u 2.8k sala uzela samo 1 mill manje od pirata u 4k...ono =o)) luzer vikenda je naravno hostel - opening vikend, 2.3k sala, 8.5mill = rofl =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Evo sad sam pogledao na IMDB-u, prva dva Oceansa su zaradila u prvoj nedelji slicno kao treci deo (38.1 i 39.1 miliona) i verovatno ce preci 100, mada mene zanima kako ce proci u inostranstvu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ovaj, a sta sam ja to gledao pre vise od 6 meseci ako DOA ide u bioskope sledeci vikend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 gledao si taj film koji je izashao za sva trshista sem za americhko =o)) znachi u zelom svetu, australiji itd je vec na dvd-u, ali u SAD krece u bioskope tek sad, bojim se da je preterano ispiratizovan/torentovan da bi postigao zasluchen BO uspeh...no videtjemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja ne znam ni sto su tako nesto uradili ... ne secam se da je najavljena neka nova DOA pa da je "prati" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 pojmaneznam, 4ka je izlasla mislim ranije, i radnja joj malkice odudara od starih (lol radnja u DOA ;o)) tj novi likovi itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Cetvorka je izasla jos na pocetku 2006. ili na kraju 2005. odnosno kada je izasao i xbox 360 ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja ne kapiram koja je poenta izbacivati film godinu dana nakon premijere u ostatku sveta, kad je iovako svaka fufa koja cita play vec odgledala i film Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Mozda su prepostavili da ce lose proci u bioskopu u Americi, pa su pustili u ostatku sveta, a onda kada su videli da je tamo solidno proslo, odlucili da puste u Americi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 da li je solidno proshlo? posto ne znam da ima ijedan sajt sa lepim worldwide nedeljnom boxofficeom...ili u ovom sluchaju sa opcijom pretrazhivanja po filmu da vidimo koliko je doa uzeo na sveckom nivou...kod nas nije ni bio no nashih 2k evra i ionako nista ne znache tako da =oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 a koja je uopste poenta gledanja koliko je koji film zaradio? niti te pare idu u nash dzep niti to govori ista o filmu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 pa... meni nedeljna lista govori o filmovima koje nisam video kako prolaze kada se mere sa starijim filmovima koje jesam gledao... also govori i koliko se film svideo ciljnoj grupi kao i o mogucnosti snimanja nastavka...kao 1. x-men, film koji su snimili preko kurca i koji nije imao promo komapnju i nisu mislili da prave nastavak...o onda nakon otvaranja sa 300% vecom zaradom od ochekivane oma su ujurili sve da potpshu za 2 nastavka =o))) a ko ne zheli da vidi nastavak DOA taj nema dushu!!! Holly Sara <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ne znam kako je prosla DOA, ali znam da su glumice isle na premijere po svetu. Evo ima na ovom linku solidnih podataka, ali ko ce sada to da racuna http://www.imdb.com/title/tt0398913/business Zanimljivo je da je film kostao cak 21 milion, nije to uopste malo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 lol @ oznaka za rusku rublju =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Da, tome smo se smejali jos davnih dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 OMG OMG OMG!!!1 Shakeup at 'Boston Legal' Four primary cast members of Boston Legal, Julie Bowen, Mark Valley, Rene Auberjonois and Constance Zimmer, have been fired, according to TV Guide columnist Michael Ausiello. At the same time, John Larroquette (Night Court, The Practice) and Tara Summers (Dirt) have been signed as new regulars, as has current cast member Christian Clemenson. Ne mogu da kazem da mi je zao sto su otpustili ove koje su otpustili. Samo da su tu Crane, Schmidt i Shore i ja sam srecan. S obzirom da je John Larroquette (dobio emija za najbolju guest actor ulogu u The Practice) mator, kapiram da ce da sevaju varnice izmedju njega Cranea i Schmidt!!! Jedino sto nedostaje najmanje jos jedna vrhunska cupi, a realno dve! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Krivo mi je zbog Renea, njega gotivim kao pojavu, najvise zbog glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts