Longleyy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) Zar ne misli Edited March 31, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) Pod 1. je ok. Pod 2. nije :) Edited April 1, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Mene recimo da pozove neka riba koja mi se ne svidja na neki do jaja provod, odbicu jer me boli kurac, dok s druge strane da me pozove neka na koju se lozim na pecanje/obradu njive/bilo sta drugo dosadno i glupavo, isao bih, jer bih hteo da budem sa njom Ovo je so true Pored svega, americki fudbal je originalna ideja i verujem da ce pristati. Samo napred! Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ne znam, meni se u startu chini taj body langiage'n'shit, kada si lice u lice s kuchkom, kao najvaznija stvar, jelte prvi utisak. Jer ipak, ako to odradis traljavo, zamuckujes, znojis se, sta znam, to te prilichno odvaja od prvobitnog scenarija, jer u njenoj glavi se tad rodi misao da moze da manipulise s tobom, pa joj samim nisi tolko zanimljiv :) Tako to bar ja kapiram, znaci ne da budes macho i ostale gluposti, al' onako, malo budes, kako da kazem, "nemilosrdan", da je zaintrigiras malo u pochetku, npr ona oce chokoladicu, ti kazes "ne", al joj zato sledeci put kupis bombonjeru, mislim mega glup primer, al' jbg ne znam kako da docharam to sto ocu da kazem :) Ne svidja joj se tvoja zika u kolima, sta da ti radim ribo, idi peske kuci, jer je ne menjam :) I slazem s longlijem skoz, da dodam :) [Green] I ne naravno, ne vazi ovo za SVAKU, ovaj SVAKU ribu :) [/Green] Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) Longli je objasnio. Edited March 31, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Topic aka cela filozofija m- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 i kapetan nEMO je uz vas! kapetan nEMO vozi rEMOrker!!!one dobro, sad vec oftopikujem za sve pare:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nije longli u pravu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 znate sta mene najvise nervira sto se tice tih m-z odnosa. sto zene tvrde da smo mi povrsni! jesmo! to je cinjenica. ali nisu ni one nista bolje. pre neki dan sam isao na neki intervju i obukao ono standardno, odelo, cipele i kosuljicu, i posle toga sam imao neke obaveze na faxu. i sad ajde sto me je svaka druga riba odmerila, tu ne mogu nista da tvrdim, mozda bi me odmerile i da nisam bio u odelu, nego su i ribe sa kojima idem u grupu a nisam nikada ni reci progovorio odma bile u fazonu "pa cao kako si mi blablabla..." sto me podseti na onaj strip: muskarac i zena idu jedno ka drugom muskarac razmislja "dve sise jedna picka" zhena razmislja "godisnja plata 50 000 dolara, vozi neka prosecna kola.... blablabla" you get the point. i sada da ovo ne bude samo "hejt in the night" ja zborim: ako one znaju da smo mi povrsni i koriste to(realno gledano kad vidimo ribu koja ima izbacene sise u minicu mi se primimo na istu vise nego kad je ona u trenerki i staroj obicnoj majici) zasto da i mi ne koristimo njihovu povrsnost? bla iskenjao sam se i sad mi je lakse :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Ima tu neke istine. Ali to je, generalno gledano, samo kad hocesh da dobijesh redovnu dozu sexa. Edited April 1, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 longli word, jokerman isto, delom... treba odredjena doza samosvesnosti za takve akcije, i samokontrole da ne pojebes svaki put kad vidis rasirene noge :) ali realno gledano ja sam se upravo raskurcao sa ribom, tako da nisam kompetentan da dajem dalje komentare... atm bi ih sve poredjao uz zid, i streljao bez jebanja Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 atm bi ih sve poredjao uz zid, i streljao bez jebanja Kako si sad slagao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Dobro i jel momak score-ovo? Mrzi me da citam 12 strana...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Not yet Čekamo sudbonosnih 12:00h :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ima tu neke istine. Ali to je, generalno gledano, samo kad hocesh da dobijesh redovnu dozu sexa. zvuci kao da je to nesto lose? :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 i sada da ovo ne bude samo "hejt in the night" ja zborim: ako one znaju da smo mi povrsni i koriste to(realno gledano kad vidimo ribu koja ima izbacene sise u minicu mi se primimo na istu vise nego kad je ona u trenerki i staroj obicnoj majici) zasto da i mi ne koristimo njihovu povrsnost? nenene, nije da se primite vishe, nego je problem tipova shto ako vidite ribu sa izbachenim sisama i minitju odma misle da je izashla da trazhi qrac Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 @ dz a nije ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Uze mi reč iz usta. Sigurno nije iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 pa kontam da im je vrlo prijatno da se u sred zime setaju u minicima i tesnim majicama... zene su to, opasni sjebovi tu vrebaju... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Niko ne zna zenski mozak , pa ni one same tako da :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 eto kako nemate pojma Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Ispala najgora,nije tu...Zemljo,otvori se! :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Jebes mi sve ja bi njoj poslao ovaj link na mail :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 [quote name='Milanche Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 in other news, sex machine poslao nekoga da kupi farmerke na buvljaku, laki promenio avatar a bole reinstalirao windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts