Jump to content

.

Recommended Posts

ciganishete se...margi pokricu te opet, samo nemoj da pravish frku.

ne pravim frku, i nema potrebe da me pokrivash, samo kazem da je klg izgubio neke vrednosti.

е па има и ја да дођем, нисам био дуго у Пластику, ваљда ћу да се средим до суботе...

to je u petak shkodra

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja bejah sa ortacima - izcimale nas ortakinje do plastica, ja totalno zaboravih da je ovo danas - al tu kretju jadi - prvo drkaju ortaka da ne mozhe da udje sa trenerkom (ne planirano banusmo) - i dobro onda odemo do njega on se presvuche dodjemo natrag udjemo - ortakinje nas navataju da idemo u VIP/Mint kako god bilo - i svi mogu - sem opet istog ortak - lepo rekoh _Ivanu da ga neshto mrache - mimo toga shto je lik na garderovi hteo da nas ovajdi za 200 kinti xD

Sve u svemu kruko oprao, ja sam se jbg sad vratio (rano) - poshto su se ovi ortaci izmrachili zbog tih zbivanja. Al ko shto rekog kruko je opro - prvi put te chujem - definitvno thumbs up!

Ivane video sam te tamo u prvi redovima (prugasta majica, right?) al kad te opazih onda smo vec palili :/

Ko sve bio?

poz voz 2011

Krukotron je pokazao sinoc... Beshe to jedan mrachan live act sa puno potencijala,

al sto kaze Ivan "mozda srbi jos nisu spremni za Kruka? [:D] Sto se mene tiche,

KO JEBE SRBE, vazno je da je RUR ekipa u velikom broju podrzala ovaj live i da je

Bole opet objasnio neke stvari na dens floru... Ono sto bih voleo ja licno u tom njegovom

setu jesu jos neki vocodirani izdrk glasovi i tako neki bolesni zvuci tu i tamo koji bi dodali

flawa na celu prichu a i ona dizanja treba da potraju 15tak min, taman se iskrivimo

svi a Kruko opet parkira i krene prvom iz pocetka [:I] Al dobro, "shofer zna najbolje!" [:D]

Posto nisam video da ste se nesto usrali od slikanja (a to je bitno da se sacuvaju momenti

ovog nastupa mladog umjetnika) ja ovako mator i debeo (sram da vas bude!) latio sam se

svoje kamerice i jurio uokolo ne bih li ufatio par dobrih fotki..... Pa izvolte:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

A ovaj drugi set je iz Minta gde su moji drugari GramophoneDzije vrteli proslavljajuci

5ti rodjendan Shoe Shopa MADNESS, svima nama toliko dragog zbog velikog izbora

dobrih tika... Pored njih za dekove je stao i matori DJ Zmix Kovacevic...

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Toliko od mene !!!

Cheers !!!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

igi i drale, to su zeldi dva :) ;)

hvala na podrsci drugari, znacilo mi je puno. prvi se macici u vodu bacaju, ali sam ja vise nego zadovoljan za prvi live. treba tu josh finesa i shtimovanja, ali je sve u svemu ispalo ok :) i fala nigeru za slike :)

veceras svi kod prmpa omg!1

Pazi ovako ta sitna stimovanja cujes ti i jos 2 ljudi u klubu ostali su pijani i gledaju da uvate neku za sisu :)) Sto kaze niger malo vokala bi ti se super uklopilo al onda kapiram da to vise ne bi bilo minimal ili kako vec :)