urgh Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ciganishete se...margi pokricu te opet, samo nemoj da pravish frku. ne pravim frku, i nema potrebe da me pokrivash, samo kazem da je klg izgubio neke vrednosti. е па има и ја да дођем, нисам био дуго у Пластику, ваљда ћу да се средим до суботе... to je u petak shkodra Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 see ya.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Joj daj nemoj tamo da se prijaljvujem... Bolje ti to odradi lepo ko sto sam reko pre dve strane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 cool, ja zapravo nikada , nigde nisam ushao preko bilo kakvog spiska:P jel sam listed kao margi ili ful ime?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 kako ovaj margi voli da se usteka za dzabaka :) ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 kako ovaj margi voli da se usteka za dzabaka :) ;) ma shipu ga. btw. krule, kada ti vrtish? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Bice trubachaaaaaa!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 dolaze mara i trša! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 AIIII MAJKO Btw do kad se ulaze mi sa spiska, do 00:30 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 see ya.. PRIJAVLJUJEM SE ZA PRVI PLES SA TOBOM!!!!!! OBUCI NESTO PRIPIJENO I KRATKO!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 BADL FUL OV BAB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 OMG REJV SA PLOCAMA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 molim admine da banuju vudua zbog spama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Samo da kazem da je Kruko chista avangarda! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ja bejah sa ortacima - izcimale nas ortakinje do plastica, ja totalno zaboravih da je ovo danas - al tu kretju jadi - prvo drkaju ortaka da ne mozhe da udje sa trenerkom (ne planirano banusmo) - i dobro onda odemo do njega on se presvuche dodjemo natrag udjemo - ortakinje nas navataju da idemo u VIP/Mint kako god bilo - i svi mogu - sem opet istog ortak - lepo rekoh _Ivanu da ga neshto mrache - mimo toga shto je lik na garderovi hteo da nas ovajdi za 200 kinti xD Sve u svemu kruko oprao, ja sam se jbg sad vratio (rano) - poshto su se ovi ortaci izmrachili zbog tih zbivanja. Al ko shto rekog kruko je opro - prvi put te chujem - definitvno thumbs up! Ivane video sam te tamo u prvi redovima (prugasta majica, right?) al kad te opazih onda smo vec palili :/ Ko sve bio? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Zivi bili pa se o5 sqpili! (: Pozdrav ekipi i chestitke kruletu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 \o/ :)) kapiram da je bilo jedno 20-tak rur dusa tamo :)) i anravno bole koji je objasnio svima kako se djuska :) \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 bilo dojajno,kruko svaka cas':)! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Krukotron je pokazao sinoc... Beshe to jedan mrachan live act sa puno potencijala, al sto kaze Ivan "mozda srbi jos nisu spremni za Kruka? Sto se mene tiche, KO JEBE SRBE, vazno je da je RUR ekipa u velikom broju podrzala ovaj live i da je Bole opet objasnio neke stvari na dens floru... Ono sto bih voleo ja licno u tom njegovom setu jesu jos neki vocodirani izdrk glasovi i tako neki bolesni zvuci tu i tamo koji bi dodali flawa na celu prichu a i ona dizanja treba da potraju 15tak min, taman se iskrivimo svi a Kruko opet parkira i krene prvom iz pocetka Al dobro, "shofer zna najbolje!" Posto nisam video da ste se nesto usrali od slikanja (a to je bitno da se sacuvaju momenti ovog nastupa mladog umjetnika) ja ovako mator i debeo (sram da vas bude!) latio sam se svoje kamerice i jurio uokolo ne bih li ufatio par dobrih fotki..... Pa izvolte: A ovaj drugi set je iz Minta gde su moji drugari GramophoneDzije vrteli proslavljajuci 5ti rodjendan Shoe Shopa MADNESS, svima nama toliko dragog zbog velikog izbora dobrih tika... Pored njih za dekove je stao i matori DJ Zmix Kovacevic... Toliko od mene !!! Cheers !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 o bozhe, na sta lichim na onoj fotografiji Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 a obrati paznju na margija levo ste se svi pokrivili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 beshe qlishka.. marinice.. lize su ti na sigurnom.. aje vidimo se ovih dana da ti dam.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 igi i drale, to su zeldi dva :) ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 igi i drale, to su zeldi dva :) ;) hvala na podrsci drugari, znacilo mi je puno. prvi se macici u vodu bacaju, ali sam ja vise nego zadovoljan za prvi live. treba tu josh finesa i shtimovanja, ali je sve u svemu ispalo ok :) i fala nigeru za slike :) veceras svi kod prmpa omg!1 Pazi ovako ta sitna stimovanja cujes ti i jos 2 ljudi u klubu ostali su pijani i gledaju da uvate neku za sisu :)) Sto kaze niger malo vokala bi ti se super uklopilo al onda kapiram da to vise ne bi bilo minimal ili kako vec :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts