LaG Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 nisam :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 vazno je da ti znash da ljubish do kurca :P AHAHAHAHAHAHAAAA slikacu celu glavu kad se ofarbam :P strpite se :) nenenene treba da postujesh sliku pa da ti rur mudraci kazu u koju nijansu da se ofarbash, jer cesh u suprotnom morati dvaput :))) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Moglo bi da se napravi takmicenje ko da bolji komentar na odredjenu sliku. Odabere se par dobrih fotki pa smisljamo... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 vazno je da ti znash da ljubish do kurca :P ovaj g stvarno ima ispade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 oko cele spike sa ušima: uloga te erogene zone je debelo precenjena, a reći ću vam i zašto tako mislim i zašto je precenjena. (posle nek mi iskusni bacaju hejt, znači srbin kalibar samo priznajem :)) - istina je da žene na telu imaju te osetljive zone koje "stimulišeš" pa se ona napali, i uglavnom su u pitanju delovi gde je koža tanka i sa dosta nerava. ali najviše stimulacije dolazi iz mozga i mnogo je bitnije da je navedeš da misli na bezobrazluke nego da je ližeš iza uveta. takođe, iščekivanje je čudo. više će se napaliti ako ne zna šta ćeš sledeće da uradiš (da ne zna šta će je sledeće gde dodirnuti, i dali će biti suvo, hladno, toplo, vlažno...) nego ako joj pola sata diraš bradavice. na stranu što sva ta jako inervirana mesta ne trpe dugotrajan dodir, i što on vrlo brzo postane iritantan. - a svi misle da je neznakolko bitno grickati uvo dok joj jednom rukom prolaziš kroz kosu a drugom štipaš ključnu kost jer kad intervjuišu tipičnu ćurku da bi imali šta da zalepe uz njene slike u maksimu, ona ne zna šta da kaže a da ne ispadne kurva/monahinja, pa daje neki od default odgovora. uostalom, šta prdimo toliko, izvadiš karu i gotovo!!!!!11 nenenene treba da postujesh sliku pa da ti rur mudraci kazu u koju nijansu da se ofarbash, jer cesh u suprotnom morati dvaput :))) realno, komeonoveć smo odlično savetovali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Pa ti ipak imash glavu!!!11 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 @Dz: necu da mi oni govore kako da se ofarbam :D btw, tvoja boja mi se svidja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 neces valjda stvarno da se farbas u plavo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 slikacu celu glavu kad se ofarbam :P strpite se :) Hocemo odmah! ^^ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 omg, konacno uzeo digitalac od sestre...u to ime evo jedne shmekerske slike:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 duleeeeeeeeeee \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ja sam ochekivao nekog kosokog u misicima ninju sa pogledom omg seva mi paja za sve od svega ostao samo pogled :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 puno pricas, malo jebes! pesma je progovorio iz tebe :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) slikacu celu glavu kad se ofarbam :P strpite se :) Da ne bih morao to govoriti kad budeš okačila - slikaj se spreda, kao za ličnu, pošto nakon dosadašnjih slika možemo očekivati sliku tvoga potiljka. Dule SmorU! Fale samo one šmekerske naočare s fotogrej staklom (ako nisu, onda su samo zatamnjene :)), to je pun pogodak. ;) G, vuno, pogled je najbitniji! :) Edited June 30, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 kolko me ubija ispitni rok, umrecu... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 tako je lazo, bez pogleda nista...zato i ne nosim fotogrej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 majka ti plache jer postojish ne.. eno spava.. nem pojma koga ti voerishesh.. oO uroshe.. super photo.. kao i uvek.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 lepo spavaj don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ajd' ja cu uspavana lepotica ololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ovo nije mira, prevara! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 To je Marina mama,lepo je rekla u postu pre slike da spava :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Koj kurac sa ovim slikama? Dajte neku kao shto se slika LaG i kruko (da vas vidimo)!!! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ne.. eno spava.. nem pojma koga ti voerishesh.. oO uroshe.. super photo.. kao i uvek.. =] to ti nije majka retarde, to je jebeni golub omg, konacno uzeo digitalac od sestre...u to ime evo jedne shmekerske slike:) DULE ASTRONOM OMG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ummm shto astronom? (il se nisam dovolno rasanio da skapiram? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts