Kole Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Elem, nakon 2 dana borbe sa ovom igrom reshio sam da dignem ruke od iste dok mi neko ne objasni u chemu je problem sa njom. Dakle igra se pokrene ali kad probam da stvorim lika ili pokrenem igru crashuje u windows bez pardona. Chak sam i disejblovo bio NOD da ne brishe fajl map20bis.sct pri reinstalaciji koji prepoznaje kao trrojanac =o) opet, igra i dlaje odbija poslushnost... Sad najgore je sto ne mogu da nadjem da josh neko ima problem sa istom, mada opet ovo jesre "drugarska" verzija mozda je do toga... any ideas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 http://www.demonoid.com/files/details/1058177/5426554/ Da nije u ovome problem? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 prochitah obe strane odgovora ljudi sta su pisali, niko nema problem ko ja, da igra crashuje bez opomene, ne prijavljuje mi missing dllove or anything... thnx tho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) ortak mi doneo juce kopiju, i bacio suludu pricu o instalaciji, koja treba da se podvrgne antivirusu, i posle rucno kopira na hard /stija Edited March 29, 2007 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 pisao sam na nekom od topica, samo nisam ulazio u prichu o tome kako smo vuk i ja dosli do toga sta treba da se radi =o)) instalira se, tokom instalaicje, ako imate NOD32, nod prepozna 1 fajl koji ga baguje/misli da je trojanac i onda prestane sa kopiranjem svih slichnih fajlova...njih je ukupno 20ak, al svaki od 50-12mb pa je to 1.2giga manje nego sto treba da je instalacija reshenje je ili ubijanje nodovog AMON-a tokom instalacije ili instalacija, pa ukidanje amona dok kopirate tih 20ak .map fajlova u odgovarajuci direktorijum sve u svemu nije vredno ciamnja i 20 giga slobodnog mesta na hardu za celu akciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 nedovrshena podosta kad ostavim default nasvirane settinge onda fps sheta od 55 do 5 sto je neprihvatljivo, mada izgleda lepo kad spustim setinge onda izlgeda 'zhno mada i onda ima padova neobjashnjivih razvoj lika je uradjen super...prvo se chini da je prejednostavno ali nakon malo vremena vidish koliko je dobro...+ razvijash alignment kroz dijaloge i kvestove po meni ne isplati se trpiti tehnichku nedovrshenost da bi se zabavljalo sa budzhenjem lika..mozda je neko drugog misljenja, mozda sam ja prekritichan jer sam se cima vishe dana da je nateram da proradi (jer ovo sa nodom nije bilo nigre po forumima =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 definishi "jako malo" u satima ili bar nivoima likova =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Evo gledam 2dvd-a i razmisljam da li da instaliram, Kole me obesgrabrio + njihov forum koji je pun bug, bug, bug tema. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 pazi ako imash a 2 dvda u svojim rukama instaliraj i vidi dal ti se svidja, ja sam nashao zabavne elemente u igri i pored svih tehnichkig nedovrshenosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 hehe sto je lepo kad ljudi dele moje misljenje, technomancer goblin ftw =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 ja sam ispizdeo... znaci sve uradim i nece jedan fajl da mi prekopira... jebeni crack nece da iskopira... poludeo sam. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 morash disejblovati ili ceo AV paket koji imash ili bar AMON deo istog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ma ugasio sam jebeni av. ali nece da prekopira. jednostavno kaze da je nemoguce...ostao mi je samo jedan fajl da prekopira i taj nece Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Skini krek s neta (ako ti on pravi problem). http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_silverfall.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts