Jump to content

Siverfall...

Kole

Recommended Posts

Elem, nakon 2 dana borbe sa ovom igrom reshio sam da dignem ruke od iste dok mi neko ne objasni u chemu je problem sa njom.

Dakle igra se pokrene ali kad probam da stvorim lika ili pokrenem igru crashuje u windows bez pardona.

Chak sam i disejblovo bio NOD da ne brishe fajl map20bis.sct pri reinstalaciji koji prepoznaje kao trrojanac =o) opet, igra i dlaje odbija poslushnost...

Sad najgore je sto ne mogu da nadjem da josh neko ima problem sa istom, mada opet ovo jesre "drugarska" verzija mozda je do toga...

any ideas?

• 2 weeks later...

ortak mi doneo juce kopiju, i bacio suludu pricu o instalaciji, koja treba da se podvrgne antivirusu, i posle rucno kopira na hard

/stija

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pisao sam na nekom od topica, samo nisam ulazio u prichu o tome kako smo vuk i ja dosli do toga sta treba da se radi =o))

instalira se, tokom instalaicje, ako imate NOD32, nod prepozna 1 fajl koji ga baguje/misli da je trojanac i onda prestane sa kopiranjem svih slichnih fajlova...njih je ukupno 20ak, al svaki od 50-12mb pa je to 1.2giga manje nego sto treba da je instalacija

reshenje je ili ubijanje nodovog AMON-a tokom instalacije ili instalacija, pa ukidanje amona dok kopirate tih 20ak .map fajlova u odgovarajuci direktorijum

sve u svemu nije vredno ciamnja i 20 giga slobodnog mesta na hardu za celu akciju

nedovrshena podosta

kad ostavim default nasvirane settinge onda fps sheta od 55 do 5 sto je neprihvatljivo, mada izgleda lepo

kad spustim setinge onda izlgeda 'zhno mada i onda ima padova neobjashnjivih

razvoj lika je uradjen super...prvo se chini da je prejednostavno ali nakon malo vremena vidish koliko je dobro...+ razvijash alignment kroz dijaloge i kvestove

po meni ne isplati se trpiti tehnichku nedovrshenost da bi se zabavljalo sa budzhenjem lika..mozda je neko drugog misljenja, mozda sam ja prekritichan jer sam se cima vishe dana da je nateram da proradi (jer ovo sa nodom nije bilo nigre po forumima =o))