AlexG Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 MEGA zanimljiva trka........burazer je sve vreme ponavljao da je Kubica poginuo i da nema sanse da prezivi onaj sudar.....medjutim lepo se vidi da nije bas toliko strasno jer je kokpit ostao citav.....predpostavio sam da ce biti u nesvesti i da ce sigurno polomiti neku koskicu......ali je sam incident bio zaista uzasan.....pa onda black flag, pa Takuma koga je iscimo sef mehanicara sa onom lizalicom, pa onda opet Takuma koji se izborio za sesto mesto......milina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 dobra trka bash... steta sto je masa kaznjen :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Sta bi sa Alonsom kada je 5-6 puta ispao u krivini nakon starta, vozio je kao pocetnik Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mozda nove gume? meni je bash okej ovaj struchni konsultant, dok je voditelj standardno glup a napaljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mislim da je forsirao previse,a staza nije laka uopste. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 prvi put kad je izleteo, sjebao je pod, posle nije imao dovoljno daunforsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Danas trka i to kako mi se cini bice dosta dosadna :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ma chini ti se samo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Danas trka i to kako mi se cini bice dosta dosadna :/kao i obicno ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 hamilton alonso masa raikonen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Doshao sam malo da likujem: ... A Hamilton ce biti prvak F1!! <--- to ste ovde videli prvo! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 hamilton alonso masa raikonen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 da da da... gledao sam... masam fasam.. duble or nothing ? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 videćemo na ircu pred sledeću trku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 http://www.autosport.com/news/report.php/id/59988 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 u jebote, reci doziveo je usporenje od 750 m/s2, doduse u jednoj milisekundi ali opet =) da se ovo desilo pre 5-6 kad nije bilo head and neck safety-ja sto posto bi poginuo Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 link istina ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 lol vec vidim, F1,velika nagrada zeleznika;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 hahaha nemam pojma meni je ovo mnogo smeshna vest :) btw konachno dobra trka za ferari o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Pa pravo da vam kazhem, jasno je da se tu nesto kuva jos otkad je on bio ovde kod nas u poseti. Nije mi to delovalo kao predizborni marketing za Voju, jer nekako ne povezujem vecinu glasackog tela sa gledanjem prenosa formule 1, a i te price oko nase staze postoje vec decenijama. Meni je tu glavni problem to sta ce se desiti sa Madjarskom, jer mi je neodrzivo (po licnom misljenju) da dve staze formule budu tako blizu. Mada to mozda ne mora da ima neke veze. A da je trziste interesantno sponzorima, svakako jeste, tu ce (u slucaju da se tako nesto stvarno napravi) dolaziti svi zivi iz okruzenja jer je Beograd "u centru", sto se ono kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kako ono mi stoimo sa reklamiranjem duvanskih proizvoda? Nesto skori nisam video reklame za iste sto znaci da je to kod nas zabranjeno, zar ne ? Ako je to tako onda ne postoji cak ni sansa za tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vidi ga ovaj lale shto potpaljuje masu;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kako ono mi stoimo sa reklamiranjem duvanskih proizvoda? Nesto skori nisam video reklame za iste sto znaci da je to kod nas zabranjeno, zar ne ? Ako je to tako onda ne postoji cak ni sansa za tako nesto. Mozda samo sad nismo u fokusu marketinga "Pozdrava iz Rovinja" i tako tih ;) ali koliko znam, pored onog "Pusenje je stetno za zdravlje", nemamo neki zakon koji to zabranjuje. Mada, moguce da se varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 zabranjeno je prodavanje pljuga maloletnicima, nije zabranjeno reklamiranje na televiziji, osim ako nisu skoro nešto menjali. voleo bih da dobijemo grand prix, realno. i njima bi se isplatilo, jer bi imali novu dobru stazu (na kojoj zapravo postoje mesta za preticanje, jelte), laku logistiku, slobodno reklamiranje i dobar tv termin. ne znam da li sam ovde kačio tu vest, ali za dve godine će singapur postati prva noćna f1 trka, upravo zbog toga da bi ne bi po evropskom vremenu bila u 6 ujutru. a koje su sve prednosti za nas nema potrebe da navodim. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts