Stator Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 http://www-static.cc.gatech.edu/~pesti/roadmap/ bacite komentare :) Samo pre nego sto bacite hejt seti te se gde smo bili na pocetku 20 veka a gde sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 neke stvari su nerealne, neke glupe a neke i ostvarljive. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Ne znam da li znate, ali tamo negde između 1900. i 1910. jedan od jačih naučnika koji su se bavili elektrotehnikom i telekomunikacijama izjavio je kako je do tada pronađeno sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 to samo ide u prilog tvrdnji da nema shanse da predpostavimo shta ce se deshavati u narednih 100 dina. taj oseg je mnogo kraci i nije veci od 15-20. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 nema teorije da ide tako brzo,po ovome do 2029 ce ljudi biti besmrtni..........suvise je optimisticki napravljeno predvidjanje i previse toga se bavi kucnim ljubimcima robotima..........koga boli k za to Mislim da je mnogo bolje predvidjanje neko koje ima jos par ratova zbog usa,raspad usa recimo zbog rasnih nereda ...........totalno ujebavanje klime od strane ljudi, dovodjenje brda vrsta do nestanka (delfini) i do 3000 A.D =========wastelands sa genetski modifikovanim migsom kao glavnim messiah-om koji ce da izbavi covecanstvo tako sto ce naci G.E.C.K ............... mislim da su stvaraoci ovog filmica previse igrali igrice i gledali anime crtane filmove..........znaci no way da ce da ide tako brzo....... roboti pametniji od ljudi......hmm ok..... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 2081 : Britney Spears is 100 years old roflrofl ::D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Pa lik je dosta stvari promashio. Malo mi je film optimisticki, ali ko ce ga znati. Pre 100 godina da si nekom pricao o Njujorku ili onom hotelu u Dubai-u verovatno bi te spalili na Trgu kao veshticu. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) jebo Britney... Mislim da je mnogo bolje predvidjanje neko koje ima jos par ratova zbog usa,raspad usa recimo zbog rasnih nereda ........... hm.... da. Edited March 14, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 lol non carbon based human beings.... ima interesantnih stvari, ali sve u svemu previshe optimistichno (ukljuchujuci i ideju da ce britni da docheka svoj 40ti rodjendan =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 jebo Britney... gratz! dobar link, svidja mi se muzika, (skoro) svi ćemo da pomremo u globalnom FFA ratu za preostale resurse u roku od 50 godina Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 2040: Creation of The Matrix o da ... ima zanimljivih stvari, ali ima i budalashtine razne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ahaha, dobri su, koga zabole za britni:)...btw, dobar je i cika artur klark, uvek mi se svidjala njegova optimisticnost u pogledu duzine svog zivota:) http://www.dimaggio.org/AIG/Newsletters/newslett11.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 wastelands sa genetski modifikovanim migsom kao glavnim messiah-om koji ce da izbavi covecanstvo tako sto ce naci G.E.C.K ............... pobrkao si bre, migsa ce nama da donese wasteland :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 2012 # FYR Macedonia joins the EU [WP06] 2015 #Turkey, Albania, Serbia, Bosnia and Herzegovina, and Montenegro join the EU [WP06] ma da Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ne za 30, 50, 70, ali za 100 godina definitivno nece liciti na onakav kakav mi danas poznajemo, da li ce izgledati bolje, ili ce izgledati gore, zavisi od onga shto tek sledi.... Mozda nam se dogodi ledeno doba, mozda neka od kometa promeni kurs i zemlja dobije krater velichine srbije, mozda nam planeta postane Fallout in-real (Migishin san ), a mozda se mi opametimo i prestanemo da tresemo praznu slamu sa medjusobnim gluparijama sto verskim, sto politichkim i kao rasa se ujedinimo i obezbedimo sebi buducnost . . . odgovor niko ne zna, samo moze da se nagadja. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) kako je dobra pesma u klipu! btw krater veličine S R B I J E! LOL :D Edited April 17, 2007 by r@ndom@n Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Srbija u evropsku uniju 2015.-te? Realnije je ono da ce 2023.-te postojati DNK kopije dinosaurusa po dino-vrtovima :) Stvarno su dosta preterali,u okviru 100-godishnjeg perioda oni su strpali neshto za chij je razvitak potebno bar nekoliko stoleca... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaster Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 2012 PROROCANSTVO MAJA. kRAJ SVETA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 po zoni sumraka je bilo 2000. i nista a njima cu vise verovati nego majama. ovi su bar mogli internet da koriste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 na rts-u još uvek povremeno puste emisiju "posle dvehiljadite". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 na rts-u jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 btw krater veličine S R B I J E! LOL :D pa da, da sam reko amerike ili mozda nekog drugog kontinenta, onda bi to izgledalo kao rupica na golf terenu, a srbija je velika mera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts