iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 :( brate mnml jbt :( jebiga, ukusi. neli furtado :( It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 bio danas u skoli pikao basket sa profama don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jebeni tiga. Em sam stajao 4 sata da se bilmez pojavi, em je izvrteo 3 do 5 kvalitetnijih singlova, a onaj lik pre njega vrti neke boleshtine sa sve osmehom na licu je tek teshki rofl. Da nije bilo pijanih riba okolo i dakija tiga bi bio tezak promashaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 -bio na fudbalu... -mrtav uzimam da radim istoriju arhitekture... -'ebeni zemun... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Bio na 'ebenom istovaru, posle do burazera na rodjendansku tortu, u povratku sreo Igora (POZDRAV!) i sad pokusavam da sastavim ledja posto me rasturaju......odo da pajkim..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 I ja palim da spavam ... ali prvo da zguzvam plazma keks i mleko (poslala mi baka par kutija :))) Koja radost oko keksa ffs... :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 OMG, OMG skinuo sam sa neta moj omiljeni crtac, barem kada sam bio klinac - The Flight of Dragons - http://imdb.com/title/tt0083951/ . Toliko dobrih momenata mi se sada vraca.... Mojoj sreci nema kraja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Pocheo da gledam Prison Break, odgledao prve 3 epizode i mnogo je dobro, ali mnogo! Igrao neki fudbal danas sa ekipom iz srednje, poterali neke klince sa terena, oni nam dozvali radovce iz kraja, doslo ih pun kurac u roku od 5 minuta. Sva sreca znamo ih, blejali su nam u shkoli pola zivota, pa smo odigrali sa njima fudbal. Gledao "Svetlosti pozornice" po drugi put, i opet ne verujem koliko ona Jelena Jovichic izgleda dobro. Lepa, sharmantna, zgodna (mnogo zgodna!!), extra igra i peva...ma nemam rechi. Kad je i moja devojka komentarisala da izgleda predobro... [edit]Al` je dobar LaG-ov novi avatar.[/edit] Edited March 11, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Meni je lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Evo doshao sad s blokade faksa... gomila ljudi i dalje spava tamo. mi doneli tv i ps2 i pichili mortal kombat armagedon do sad... to je taj protest. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 bio kod drugarice na rodju, dobro mi je bas :).... The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 blejim gajbi,ne mogu da spavam ... Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 jebiga, ukusi. neli furtado :( sherpe i lonci :))))))? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 .pio pivo .slusao rok .kresnuo .pio pivo .- .woohoo. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 OMG, OMG skinuo sam sa neta moj omiljeni crtac, barem kada sam bio klinac - The Flight of Dragons - http://imdb.com/title/tt0083951/ . Toliko dobrih momenata mi se sada vraca.... Mojoj sreci nema kraja G.D.E.?! Daj link za torent OMG!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 OMG, OMG skinuo sam sa neta moj omiljeni crtac, barem kada sam bio klinac - The Flight of Dragons - http://imdb.com/title/tt0083951/ . Toliko dobrih momenata mi se sada vraca.... Mojoj sreci nema kraja Jel to onaj u kome se zmajevi nekako "naduvavaju" da bi poleteli? :) Ako da, aj sibni link na torrent preko pm ;p Bas sam gotivio taj crtac... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Da Igi stvarno neki link.......to je jedan od najlepsih crtanih filmova IKAD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 probacu ovaj ... http://isohunt.com/torrents.php?ihq=The+flight+of+dragons Inace, trebao bi konacno da malo usisam kucu i sredim neke stvari a TAKO me mrzi :( sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Slusham "Extreme Anime Music Radio" \o/ Trebalo bi da uchim, a mrzi me, klasichno. Blje. Za ruchak - "Fahitosi". Sreca, radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Treba da sredim neku tuju, chainsaw baguje, jbg :\ Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 jutros dosao oko 4h ustao oko 11 bio do ortaka uzeo fotoaparat pa da mu pokazem kako se kaci na komp i to, sad bleja pa mozda zapalim do grada, zavisi od volje.......rock'n'roll my baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ..kako smara rat i mir...smorih se,idem na trening... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Upravo zavrsio spremanje stana (prasina, usisavanje, pranje sudova itd). Pustio da se skida The Flight of Dragons, fala Igiju koji mi je dao ideju. Cekam rucak, pa posle u setnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 suuunceeee, gde je suunceeeee : )) nego, jel radi pica hat nedeljom? I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 gledam deseto kraljevstvo.. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts