Pesma-mrtve-dece Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 usto rano, naplatio poso, bio do faksa, pazario 3gb ram-a, sad cu da ubudzim sto ce praviti 4gb, jea. onda ponovo na posao :/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ceo dan sedim na telefon jurcajuci neko prekrshajno reshenje iz jebene 2003 godine. smor nad smorovima. a tako bih volela da sam napolju i da shetam. grrrrrrrrrrrrrr... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Gde da kupim epilator u Bg-u? Znachi u nekoj normalnoj radnji sa normalnim cenama... ima pored vrućeg gavrana radnja specijalizovana za te razne aparate za ličnu higijenu. sad, ja stvarno pojma nemam kako da objasnim nekome ko nije iz beograda gde je vruć gavran, tako da najbolje da ti kažem samo da je u jednom od prolaza koji spajaju knez mihajlovu i čika ljubinu, pa da ih ti sve obiđeš, nije da ih ima 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 usto rano, naplatio poso, bio do faksa, pazario 3gb ram-a, sad cu da ubudzim sto ce praviti 4gb, jea. Jea, neće ti Windows videti sva četiri giga, moraće Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jebote ovo je najbolji telefon koji sam u zivotu video fakin minimalisticki epl dizajn i fakin bruka jebeni telefon sa svime sto ima ^_^ kitu drkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 usteo nesto skoro sinoc zaglavio kod ortaka pikali cs online, sad saljem neki mail sestri, posle do skole na neke vezbe pa do grada na kafu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jebote ovo je najbolji telefon koji sam u zivotu video fakin minimalisticki epl dizajn i fakin bruka jebeni telefon sa svime sto ima ^_^ kitu drkam koji fon ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) ^ovaj pilauda najbolje zivi! @sejnt: lg kg800 ^_^ jebemumater u kakvom sam ga pakovanju dobio i sve to. kacio sam sliku na prethodnoj ili pred-prethodnoj strani ^_^ jbt link za sliku http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-u...67/LG/KG800/19/ Edited April 11, 2007 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jesi, al' je bilo permission denied :) fin telefon ;) edit: i josh uvek je:P Forbidden You don't have permission to access /img/upl/mobl/000/000/001/067/16.jpg on this server. Apache/2.0.52 (Red Hat) Server at www.mobilnisvet.com Port 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 lep jeste, al samo to. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ae Grine poshto ti ovde jedini imash ribu Gde da kupim epilator u Bg-u? Znachi u nekoj normalnoj radnji sa normalnim cenama... Istu radnju bih ti preporuchio kao Ivan, drugu ni ne znam, u jednom od prvih prolaza je u Chika Ljubinoj (kada se krene od broja 1 jel`). Stvarno mislish da ona Grinova brdjanka skida dlake, kao i te druge tamo kod njega u mochvari ? Em` shto nije brdjanka, em` shto ti ni takvu nemash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jebo sve vudu u pravu si... win chita samo 3,5 gb lol? a imam 4 x 1gb.. cpu-z chita sva 4gb... koji shit? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jesi, al' je bilo permission denied :) fin telefon ;) edit: i josh uvek je:P Forbidden You don't have permission to access /img/upl/mobl/000/000/001/067/16.jpg on this server. Apache/2.0.52 (Red Hat) Server at www.mobilnisvet.com Port 80 sad bi trebalo da radi ako ne mobilnisvet.com -> proizvodjaci -> LG -> KG800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Istu radnju bih ti preporuchio kao Ivan, drugu ni ne znam, u jednom od prvih prolaza je u Chika Ljubinoj (kada se krene od broja 1 jel`). Em` shto nije brdjanka, em` shto ti ni takvu nemash. takva mi ni ne treba, znash i sam, na zalost.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 lep jeste, al samo to. sta mu fali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 to shto je LG (po defaultu Samsung, Motorola i LG imaju odvratne OS-eve, koji su nepregledni, nedostaju im neke opcije itd), nema memorijsku karticu, 1.3 mpx kamera (koja se i najvishe gleda kod tih fashion telefona), no 3g za skoro 200e, dok imash za 150 telefonchinu u vidu k750i/k610i 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 brate meni telefon sluzi za poruke i pozive i da izgleda jebeno lepo k750i je kul telefon ali je ruzan brate... 128mb sasvim mi je dovoljno u telefonu, 1.3mpx mi je dovoljno s' obzirom da IMAM fotoaparat od 6mpx. 3g telefon sam imao pre 2 godine, svirao mi je kurcu. a ne treba mi ni sada kad ce ga svaki 50. imati... da gledam tv preko moba, zabole me kara ne gledam ni kuci ^_^ ok ovo je kroz moju prizmu gledanja, nekom drugom su ovo sve bitne mane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nisam juce imao neta... danas malo spavanja, pa kao autocad, pa diablo.. sinoc bio dojaja trening, bacali smo se kao zivotinje \m/ aukurac mrzi me da pisem vise Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 sinoc bila kod drugara na palacinkama, bilo fino... drustvo iz osnovne. malo pre keva kenjala kako nista ne ucim (?!), tako da od danas: "dobar dan, tugo..." For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 sinoc bila kod drugara na palacinkama, bilo fino... drustvo iz osnovne. malo pre keva kenjala kako nista ne ucim (?!), tako da od danas: "dobar dan, tugo..."kad smo kod ucenja,upravo sam dobio mejl od informaticarke sa zadacima dvodimenzionih nizova:( pfffff... idem na adu:D:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 omg!!11 pre 20 min se vracam sa posla i ulazim u zgradu kad komshinica iz prizemlja izlece iz stana zajapurena i kao zdravooo djordjeeee!! ajde dodji kod meneee da ti nesto daaam ::D i ja kao blesav uletim kad imam sta da vidim!!!eleven a na stolu leze ONE ! rashirene tople zanosno mirishljave princes krofne roaaargh ... haha... dobio sam isntant bonus na raspolozenje +10... plus u gradu sretnem neku zanimljivu koleginicu koja mi uzela broj da joj pojasnim nesto oko sipita... ehh... prolece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 prolece je cudo ;] a ja u to ime odo da odspavam popodne Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 omg!!11 pre 20 min se vracam sa posla i ulazim u zgradu kad komshinica iz prizemlja izlece iz stana zajapurena i kao zdravooo djordjeeee!! ajde dodji kod meneee da ti nesto daaam ::D i ja kao blesav uletim kad imam sta da vidim!!!eleven a na stolu leze ONE ! rashirena topla zanosna... ehh... prolece :) ahhh, shta sam ja pomislio :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 dobar je ovaj đorđe, živi život švicarsku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 JEBEM TI MATER KOROMANE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts