Lucky Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 lol .... dobio sam neke karte za stoni tenis ... e i ja isto ... bas bih mog'o da malo odem i gledam to, posto imam dobre neke karte :) Videcemo. Stig'o kuci, citao neke tekstove, sad pripremam neke slike, i tako, lagano sve. Nema nesto nekih velikih noviteta, osim da tetka nesto gleda neke gajbe po kraju, i omg stan od 35 kvadrata kosta 78 hiljada. Ne zivim na Dedinju majka mu stara da je to toliko skupo. Jeste novogradnja, ali opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Imash nashu podrshq! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 e i ja isto ... bas bih mog'o da malo odem i gledam to, posto imam dobre neke karte :) Videcemo. Stig'o kuci, citao neke tekstove, sad pripremam neke slike, i tako, lagano sve. Nema nesto nekih velikih noviteta, osim da tetka nesto gleda neke gajbe po kraju, i omg stan od 35 kvadrata kosta 78 hiljada. Ne zivim na Dedinju majka mu stara da je to toliko skupo. Jeste novogradnja, ali opet. kvadrat stana je u nekim krajevima beograda poslednjih meseci skochio i za 300 evra. pricha se da to ima veze sa montenigerima koji kupuju stanove po beogradu sada kada su prodali svoje dedovine rusima, englezima i nemcima na primorju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 istina Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Čitam sad na b92 forumu priču o onom nesrećnom profesoru iz četvrte gimnazije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Jest stvarno, Cobanski je jedan od najkorektnijih profana bio svojevremeno, i ne cudi me sto mu je dokurcilo pa je rek'o nesto o tome. Najcrnje od svega je sto su bile i otvorene spike na roditeljskom gde su roditelji rekli da su narkomani (to sad ovo pre par nedelja/meseci kad je izbila frka), ali niko nista. @ igi - ne bi me cudilo da je to zaista tako. Da mi je samo nekih 30k da udjem u biznis, ocigledno se isplati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ^ inace, cujem da sad i u cetvrtoj mora kao nesto da se uci... :P vratila se sa aerobika, bila na duplom treningu i crkoh.. gladna sam ali must resist.. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ^Ne idesh na pilates? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ne, to je vise za bakutane :o) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ^ inace, cujem da sad i u cetvrtoj mora kao nesto da se uci... :P Kapiram da kao i u svakoj drugoj skoli, zavisi koja ti garnitura profana upadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Pionir u kolima je crko. Dijagnostika - korodirali kontakti i ushla voda unutra. Shalje se na reanimaciju u majke jevrosime. Kad ga budu sredili taj plejer nece ni da prismrdi nechemu shto nema barem servo i el. podizache. Pored svega toga komp koji nije star mesec dana pochinje da me jebe u zdrav mozak jako. Kad krene da me tera baxuz, onda stvarno krene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) Namestio mi Nickwood novi cooler (onaj shto sam dobio na nagradnoj igri), i bash je kewl, hladno mi po nogama koliko duva. Hvala Nickwoodu i RURu josh jednom jel`. Inache, bio malo do grada malopre sa devojchicom, bili u onoj poslasticharnici Specijal, najeli se kolacha i sladoleda za sve pare, bash su ok cene tamo, a i dobro je... Sutra idem na fax malo, vezbe iz poganih kvantitativnih metoda i racunovodstva. Uopste mi se ne svidjaju ta 2 predmeta. Edited March 27, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 zaljubio se u japanku sa velikim okicama...........totalno prso!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Inache, bio malo do grada malopre sa devojchicom, bili u onoj poslasticharnici Specijal, najeli se kolacha i sladoleda za sve pare, bash su ok cene tamo 'di je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 I Vajerštrasu, ne zaboravi Vajerštrasa!1 A Lagrange? To je prva petorka. Gaus je coach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 vratio se sa treninga, istusirao se, i nazdrao se kao krme... kako predobar osecaj.. sad pocirkam kafu, pa koma, sutra jeben dan.. prvo ustajanje u 7-8 da odem do fax0ra da prijavim ispite, pa da qpim kevi nesto za rodj, pa u 4 kod zubara da me podseti sta to beshe "sat i po u stolici", i konacno u 8:15 trening... ako prezivim sve, i ne skipujem trening na kraju dana, uberkul sam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) 'di je to? Click Me! Ja tamo vec 3-4 godine svracam, a i moja keva je hasala tamo. Mislim da drzi neki shiptar. Ima svega i svachega, sveze je uvek i cene nishta posebno (ogromna princes krofna 80 din, kugla sladoleda 30 din, torte razne oko 80 din itd itd itd). Edited March 27, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ^^ A, cekaj, pa znam, to je ono dobro mesto. Ima jedna, skoro pa fransiza te poslasticarnice na Bulevaru, mada mislim da mozda vise i nisu povezani. Jeste super tu, ali nisam dugo bio, a prolazim stalno peske prakticno. Dobar ovaj green, "mislim da drzi neki siptar" :) Ja ne znam za poslasticarnicu koju ne drzhi, a da nisu ove new age :) No, hvala na savetu, overicu kada mi se sledecom prilikom bude jelo slatko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) ^Pelivan. Nema te poslasticharnice u gradu za koju ja ne znam. Shto se tiche shiptara, i to shto kazesh, stvarno je tako. Al` shto jes` jes`, dobri su u tome... Edited March 27, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ja se smaram po forumu umesto da spavam sutra mora da se uci arhitektura racunara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 citam sad o kosovu i ne verujem shta baljezga ona matora budala. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ^Pelivan.Nema te poslasticharnice u gradu za koju ja ne znam. Pa zapravo ne :) Pelivan je kul, ali je odma' na startu dole kod poste, ja mislim na Bombaj, koji je gore blizu crkve u kajmakcalanskoj. Cak obe poslasticarnice imaju i isti "logo" :) Ust'o jutros nesto ranije, pa dok ne krenem dalje rek'o da overim forum, nece da skodi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ustao.. pocetak jebenog dana... krecem za nekih pola sata na fax0r, pa kafa negde da padne u gradu, pa poklon... pa.. za ostatak dana procitajte sta pise par postova iznad eventualno cu ubaciti neko spavanje izmedju fax0rza i zubara... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Pa zapravo ne :) Pelivan je kul, ali je odma' na startu dole kod poste, ja mislim na Bombaj, koji je gore blizu crkve u kajmakcalanskoj. Cak obe poslasticarnice imaju i isti "logo" :) Aha, Bombaj. Ne znam, ok je Bombaj, ali nekako nije oldskul. I ne znam za to da su u nekoj vezi or sth. U Bombaju sam samo sladoled jeo nekoliko puta... @topic: Probudila me ortakinja iz srednje, da me pita da li sam chuo da je ortak iz srednje poginuo?!?! Ne verujem josh dok neko ne potvrdi, ali neshto me stomak zaboleo odmah. Valjda nije istina... edit `Ladno je istina. Ne verujem. Sloshilo mi se jako. Edited March 27, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Odoh na fax, malo nacrtne geometrije neće škoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts