Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Cak sam i stao na vreme jer nisam hteo da ti kazem kako ce te decko kad te bude gladio po butkicama, to raditi ne zato sto te voli, vec da bi nabrao celulit da se onako bas lepo vidi, a drugom rukom slikao to spijunskim fotoaparatom i okacio na net i poslao u kurir. Onda ce izaci naslov "medolinkino salce" i bices prokuzena!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pazi svarila si dobar deo te pljeskavice, i podosta masti i debljine kola tvojom krvlju sada, i talozi ti se po butinama stvarajuci pomorandzinu koru.

Dzaba si povratila.

[roflmao]

@thread

Idem po monitor. Danas ću malo da ga čačkam.. A ujutru palim za NS, najbolji je [;)] . sreća, sreća radost... [:)]

OPSTE LOODILO KOD DELTA SPORTA NOVOG GORE KOD GLUZA

ceo dan guzva...daju patike i ostala sranje po soma dinara ...ja jutros nisam mogao da pridjem ....sada zovem ortaka da ode motorom gore da vidi i zove me i kaze da je jos rulja gore ...ne moze delta sport da se vidi ...

JEL ste bili ili jel ste culi za to ???

don't grow up it's a trap

Cak sam i stao na vreme jer nisam hteo da ti kazem kako ce te decko kad te bude gladio po butkicama, to raditi ne zato sto te voli, vec da bi nabrao celulit da se onako bas lepo vidi, a drugom rukom slikao to spijunskim fotoaparatom i okacio na net i poslao u kurir. Onda ce izaci naslov "medolinkino salce" i bices prokuzena!

stop it.. stop it right now! :(

:>

nije da sam nesto u fazonu da teshim bulimichare-amatere koje igor podjebava, ali realno ja volim da podbadam igora, pogotovo kad je u krivu

naravno da se resporpcija hranjivih materija ne vrshi u zheludcu vec u crevima (pochinje nakon 12palachnog u tankom) a povratjeni sadrzhaj je realno onaj iz zheludca i 12erca (jer mizarere necemo da pozhelimo ni najgorem protivniku)

NO!

povratjanje ostecuje jednjak i zube (malo al ono...), chisto da se malo grizes ;oP

odma posle sam oprala zube, tako da... :)

neki savet? :))

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Ne jos je jebenije kad sutra potrosis 30 da zalecis kljekavi stomak :)

@voodoo : sta je drugari vise ne gotive power metal, oce kintu, a :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...