Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kakav sam imao samo danas dan.

legao u 4, digao se u pola osam, na poslu 6 sati, vozikanje od sumica do hale vizura na nbg, po gradskoj vrevi....jedino dobro prepodne sto mi se desilo je sto sam sreo spukija na adi i to sto su mi ugradili novi monitor na poslu.Plazmu widescreen

mon.jpg

ali onda, do danasnjeg dana,nisam svojim ochima, uzhivo lepshu devojku nego veceras, pogotovo vrshnjakinju.

Na povratku kuci svracam po neki svoj honorar, do nekog modnog studija u francuskoj, koji treba da pokupim od izvesne Jovane koju sam do tada samo vishe puta cuo preko mobilnog. Ok, snadjem se ja, dodjem tamo a ono, vrata mi otvara visoka brineta ravne frizure do ramena, visoka 185, bez stikli sa majushnim simpatichnim mladezom na bradi. A tek ochi....Iskreno bilo me je toliko sramota, da ne pomisni da blenem u nju, ali nisam mogao da trepnem ijednog trenutka jer sam toliko bio fasciniran. Znate onaj osecaj kada vidite nesto toliko lepo, da vam se osmeh sam stvori na licu? E pa ja sam se tako osecao thih 15 minuta razgovora. Totalno razoruzan, totalno fasciniran. I pametna je. I zove se Jovana. I 1981. godiste. I prelepa je. I videcu je opet, makar radio nocima samo da opet dobijem honorar da odem kod nje

tako sam hepi. veceras cu da bahanlishem

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Igi, jel to neki studio?

Bio do faxa, profan zadovoljan enterijerom shto sa uradio za neku kujnu sad to moram da izmodelujem, a ja ga zakomplikovao do zla boga. Vecheras cu verovatno da se zabodem negde u gradu poshto ocu da sutra odmoran odputujem do rodjake u ns i malo da zrachim dakija :)

Ps: lepota fascinira bez obzira na visinu

Edited by stalja_

blah, smorio se neshto danas... zapalio do gym`a i osto 3 sata [:D]

e... vec x dana ne pijem bensedine... i mnogo sam lud [:D]

veceras, blem... mozda se iscimam do trga il na neki punk/rock koncert... blah il kuci da ostanem i gledam filmove... cica jedna me iskulirala (zasluzih) druga se utripovala neshto... jooooj zhivote nesereco :)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

nesto down... cekam ponedeljak, ne znam kako da ubijem vreme do onda.. sutra kao neka cirka.. grad.. ali sve mi je tako beznacajno... cisto da se popuni vreme... samo bi spavao da mogu...

blah, mrachim sam sebe vise....

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

uzo telefon i vec ga sjebao, obrisao neke fajle sto ne trebaju neam ni jednu ikonicu......katastrofa

Koliko si ti vec puta sjeb`o taj telefon?? [:)]

Stigao sam do 6-te epizode druge sezone Prison Break-a, i dobro je...dooobro. Sad cu da nastavim kapiram, ali ce devojcica da me ispresavija, jer gledam bez nje, i bezim joj dobre 3-4 epizode. Al` dacu joj diskove pa nek` gleda. Sta da joj radim kad ide na fax... [:D]

Sutra u planu neki PES, pa uveche valjda Teatro (ex-Drama), nisam bio tamo od kad se promenilo, kazu ljudi da je ok.

@iguana: Samo napred, hrabro [:)]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...