FoxB Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Pa da, i ja sam preko planing moda to uradio , samo im jedne barake nisam odma uzeo , jer je inzinjer zaduzen za njih misteriozno nestao . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Ima li neko pouzdanu informaciju o tome gde u Beogradu, ili Novom Sadu moze da se kupi CnC 3 Kane Edition i za koliko (original, naravno)? Informacija ce mi biti dragocena. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 vec je pisalo da je 3600 din u extreme-u Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Ali nije Kane Edition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 pa zar nije samo razlika u toj dodatnoj dokumentaciji, i filmicima? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 pa zar nije samo razlika u toj dodatnoj dokumentaciji, i filmicima? Zapravo, ne... ima nesto i u samoj igri. U opcijama ima da se otkaci "Enable Kane Edition Content". Ako sam negde dobro procitao, jedinice za razlicite tileset-ove imaju razlicite skin-ove, sto se u crack-ovanoj verziji Kane Edition-a i vidi; e sad, klasicnu ediciju nisam igrao pa ne znam da li je tako i u njoj. Svejedno, hocu da budem siguran; uzimam original softver posle dugo vremena, i kad se nesto zove "Kane Edition", to se ne zaobilazi tek tako, pa makar to bila samo dodatna dokumentacija... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) Evo razlika izmedju klasicne i Kane edicije: The C&C 3: Tiberium Wars Kane Edition includes a number of bonus features over the standard edition. Unique Skins The Kane Edition features exclusive unique skins for the following units: * GDI o Predator Tank o Firehawk o Mammoth Tank o Juggernaut * Nod o Scorpion Tank o Venom Patrol Craft o Flame Tank o Avatar Warmech * Scrin o Stormrider o Annihilator Tripod o Devastator Warship o Planetary Assault Carrier Exclusive Multiplayer Maps There are also 5 multiplayer maps exclusive to the Kane Edition: * Tournament Desert Redux (2 players) * Ground Zero (2 players) * Tiber River Valley (2 players) * Frontier Fracas (4 players) * Tiberium Gardens III (5 players) These maps are playable in Skirmish mode or online against other players who have the Kane Edition. Edited April 28, 2007 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 w/e, nabavio sam obichnu ediciju, tako da od sutra przim na netu, a za kane-a mi se jebe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ... da upotpunim pricu: Classic edition Kane Edition Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 konacno sam obrnuo sve tri kampanje, i mogu da zakljucim da su scrinovci prejaki :| Nije stator idiot :))) Ali se tripujes, nod ima mega taktike ako oces da mikrujes ko lud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 schorpion tank + viper mass no brainer cao zdravo . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 Beam tank je strava oruzije kod NOD-a ako znash da ih koristish - kada se nakupi jedno 10-ak i sloze svoje lasere zaista ubijaju + onaj trip sa letelicom gde im se poveca range do jaja. Najveci bedak kod NOD-a je slab anti-air, mada i tu stealth tenkovi + bikes nije losha kombinacija... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 NOD slab AA ? Daj bre njihova stacionarna AA odbrana je najbolje od svih + vajperi koji kada se unaprede prave malu decu svim ostalim letecim skalamerijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 I to shto kazesh... Dodushe GDI kada krene sa rail mamutima, ostali mogu samo da se spakuju i odu kuci. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 rail mamuti su nerfovani u zadnjem patchu ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 mamuti i uski prolazi, katastrofa... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Heh, eto razloga da igramo nod, "And in that narrow corridor, their numbers will count for nothin'" NOOOODAAAAAAAA Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 Kada igram sa NOD-om, najcheshca kombinacija za napad su Viper-i, stealth tenkovi, shkorpioni i beam tenkovi. Kao pomoc (uglavnom protiv peshadije) koristim nekoliko ekipa shadow. Za GDI, sve je prosto - brzo napraviti gomilu predatora i mamuta, dodati rail upgrade + 3-4 APC-a sa bazukashima koji razbijaju kako rokaju avionchice. Za Scrin josh nisam igrao :/ Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ma bre GDI kida.... oni predatori su tako sexy ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Kada igram sa NOD-om, najcheshca kombinacija za napad su Viper-i, stealth tenkovi, shkorpioni i beam tenkovi. Kao pomoc (uglavnom protiv peshadije) koristim nekoliko ekipa shadow. Za GDI, sve je prosto - brzo napraviti gomilu predatora i mamuta, dodati rail upgrade + 3-4 APC-a sa bazukashima koji razbijaju kako rokaju avionchice. Za Scrin josh nisam igrao :/ ala se nase igranje sa NOD-om razliku :) Ja ne pravim ni jedan jedini tenk sa NOD-om dake samo stacionarnu odbrani i to bas puno nje + za sve ostale pare vertikal bombardere. Nisam probao ovo protiv zivog igraca ali sam preso NOD kampanju bez tenkova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 uuu surovi :) Dodushe ja vishe volim da napadam na pochetku nego da se branim. Jeste li probali da postavite beam tank da pomaze obelisk of light? Mnogo jaka fora :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ala se nase igranje sa NOD-om razliku :) Ja ne pravim ni jedan jedini tenk sa NOD-om dake samo stacionarnu odbrani i to bas puno nje + za sve ostale pare vertikal bombardere. Nisam probao ovo protiv zivog igraca ali sam preso NOD kampanju bez tenkova A ja sam celo moje igranje NOD kampanje zasnovao na Venom-ima , i ponekim Vertigom (Vertigo skine PVO, armija venoma sve ostalo ) Inace jesam probao da stavim beam tank da pomaze obelisk, jeste jaci, al sam cuo (nisam probao) da moze da se stavi vise beam tankova na jedan obelisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 da, moze i tako :) beam tenkovi su bre zakon - kada se napravi dovoljan broj mogu da porushe bazu dok si reko "piksla" ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Odslusao sam podcast za 1.05 patch. Sto se tice rebalansa, nisu previse pricali ali su recene neke kljucne stvari: GDI: - Mam. Tank ce imati malo veci build-time, malo vecu cenu, i malo manju stetu na projektilima - Rig ce biti malo pokretniji - Firehawk-ov anti-air loadout ce imati promenjen sistem ispaljivanja... tako nesto - Dig-in ce kostati manje i brze ce se ukopavati Nod: - Attack Bike ce imati povecan damage za do 30% - Flame Tank ce imati dosta (i do duplo) veci damage - Scorpion Tank ce imati smanjen damage za do 25% - Avatar ce imati smanjenu cenu (2000 - 2500) Scrin: - Harvester nece stvarati Ion Storm kad umre Scrin nece mnogo menjati... Greg Black kaze da su oni OK i da bi ih, ako ih menjaju previse, mogli prenerfovati... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 E to vec moze. Mada sada isada tripod od screen-a najskuplja jedinica u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts