WickedWitchOfTheWest Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Posto djuser jedini zna da savije sarmu, daj neki tutorial, ne smem da pitam nikoga mislice da sam blesav ali majke mi ono nece da ostane savijeno, tako da snimi ako mozes u .rm ili tako necemu pa mi shibni na mail ;) Ne zajebavam se, samo mi je smesno kako zvuci :) cccc... nikada ti necesh nauchiti... :P Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ma samo mu ne dajte da se prekuva, i nema potrebe za izmisljanjem tople vode :) Ali ali, onaj iz kineskog restorana je tako fino sipkast i ukusan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 neki default se zna, a za ostalo ima vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Onog trenutka kad prevaziđeš šatro stručne izraze koje su izmislile žene da bi se pravile pametne i apstrakuješ celu situaciju tako da sve operacije u kuhinji svedeš na kombinaciju nekoliko bazičnih operacija, onda možeš da skuvaš sve. Svaka čast na postu. To sam i ja skapirao kad sam počeo da živim sam. Sve je to ustvari jako prosto. Sva jela koja sam pravio po prvi put su ispala extra. Inače znam da spremam sve što mi padne na pamet. Jeftinije+zdravije. Evo sta je po meni vrlo lako spremiti, uzeti spagete to staviti da se kuva, kad su od prilike spagete gotove u jednu plitku serpu staviti malo putera baciti slaninu da se malo isprzi a onda doliti pavlaku za kuvanje italijansku iz tetrapaka, na to staviti 100gm edamera, 100gm mocarele, 100gm parmezana i mozete jos 100gm gaude, to sve meshati jedno 5 minuta i taman kad se spagete skuvaju ubaciti spagete u sherpu sa svim tim i mesati malo na kraju posluziti sa maslinama i zelenom salatom, u sos mozete ubaciti i marinirane pecurke ako ne volite slaninu :D A što ne može domaća pavlaka, patrioto? smrznuto povrće je bolje od konzerviranog sigurno. i zdravije. samo, ne treba da ga kuvaš, samo preliješ toplom vodom da se odmrzne. Sve što odmrzavate treba ostaviti u vodi koja je na sobnoj temperaturi, par sati pre kuvanja. Ubrzavanje procesa kvari ukus i miris hrane. Nikako topla voda. Tačno je da je smrznuto zdravije od konzerviranog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 pravim pogacice (i koristim kvasac pride) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ali ali, onaj iz kineskog restorana je tako fino sipkast i ukusan.... pa dobro, ima nesto i u vrsti pirinca, naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Nisam znao da ima pavlaka za kuvanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Super kuvam a za to je kriva moja mama zato shto nju mrzi! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 slabo kuvam, tek relativno skoro sam saznao frapantnu chinjenicu da moja mama mrzi da kuva :( do skoro sam mislio da sve mame vole da kuvaju svojima smrc smrc... ali to sto mrzi da kuva ne znaci da ne zna vec jednostavno ne voli da se cima i gotovo.... a moja zelja kad sam bio klinac u obdanistu je da budem kuvar jer sam stalno gledao one mini serije sa onim kuvarima koji su zapravo reklamirali vegetu il sta vec :) tako da mi je decacki neostvaren san da budem kuvar, ali nema ko da me nauci :( ali sam zato masterovao chinke na hiljadu nachina i i isto toliko vrsta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 (edited) ova knjiga je moj dobar drugar vec dva meseca. :) gledam da li ima dvd sa titlom na nasem jeziku od njega... Edited February 25, 2007 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Da mi nema matorih mislim da bih umro gladan...a to ce se najverovatnije i desiti kad budem otishao na fax...Sram me bilo! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Da mi nema matorih mislim da bih umro gladan...a to ce se najverovatnije i desiti kad budem otishao na fax...Sram me bilo! Vidi, ima par opcija kojima cesh ovladati in time: -imash mogucnost da brzo nauchish par basic tips&tricks i krenesh odatle (45%), -uvaljujesh se kolegama 'da ti objasne' neke stvari za vreme ruchka (5%), -javna kuhinja/menza (25%), -matorci ti shalju pakete hrane (15%), -ostanesh gladan (10%). Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ja solidno vamku, zato sto sam parazit i onda mi nabacuju obaveze te vrste:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Meni je kuhanje basic move u muvanju cica xD Shalim se, volim da kuham i da praivm nove recepte... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.