Cartman_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 sta sam ja?Nindza kornjaca? ti mu dodjesh pola jednog ,pola drugog ;) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 sta sam ja?Nindza kornjaca? Vi ste mutacija (uzled zagadjenja) koja je nastala kad je turchin dodirnuo madjara Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 lol koliko hate-a na topicu koji bi trebao da bude veseo :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ako je i rekao pusi kurac, nije bas neki efekat proizveo, a radmanovic ga nije ni cuo a pogotovo se nije smejao, vidi se lepo iza. sve mi se vise cini da je kurir malo po obicaju zacinio Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Jeste lepo je rekao , ali niko se nije iscimao i smejao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ako je i rekao pusi kurac, nije bas neki efekat proizveo, a radmanovic ga nije ni cuo a pogotovo se nije smejao, vidi se lepo iza. sve mi se vise cini da je kurir malo po obicaju zacinio pa da. rookie bostona kad je cuo takvu uvredu je naravno trebao da nasrne na MVPa nedavnog All Stara i proizvede efekat. ...kakav si efekat ocekivao majke ti? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Da mu odgovori "Sta ti meni pusi kurac jebem ti kevu u dupe" i onda da se oni tako vredjaju a svi drugi su zbunjeni osim nasih ljudi koji se smeju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Kobea za predsednika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ma za premijera, tu nam je sad frka;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Vi ste mutacija (uzled zagadjenja) koja je nastala kad je turchin dodirnuo madjara ja bih pre da budem madjar nego turchin,turchini su gejevi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 turčini :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 gruja :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 radmanovic ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 xxexex gledao kod ortaka pre neki dan, vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ja bih pre da budem madjar nego turchin,turchini su gejevi gej turcin je veci muskarac od strejt madjara Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 koliko znam madjari su najveci jebachi a mushkarac u savremeno doba nije onaj koji mozhe da prebije drugog vec koji bolje zavali karu ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 srbi su najveci jebachi jer jedu dosta zdravog mesa !!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 lol da, ovce, koze, krmache i ostalu domacu marvu. ae dosta ispod/iznad dunavskog hejta. na racun madjara/turaka, svejedno ispadate samo debili, bez obzira na nacionalnost Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 kako god, uvek mi je bilo lakse da se identifikujem sa maljavim bradatim turcima, mejbi ic dzast mi:))) inace sam iz kajbla, to mu dodje austrougarska po toj vasoj podeli... sto se kobija tice, voleo bih da umre na najgrozniji moguci nacin koji bi, po mogucstvu, ukljucivao mene kako se izivljavam na njemu koristeci razne metalne i nemetalne predmete na raznim bolnim mestima njegovog bica, tako da necu ni pogledati kleti snimak, vec sam se dovoljno smorio:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ok, $me glup. WTF is KAJBL, ili KAJBLO, ili kako god.. do skoro sam kontao da je u pitanu BLOK, ali sad kad pomenu austrougarsku, zabunio se me za sva vremena... info pls ^_^ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 mislim da pricaju zaista o bloku ;) @ topic - sta gledam nesto na tvu kao radmanovic snowboarder, pa se sjebo, pa ga nesto prozivaju, nista mi nije jasno (a bio sam i bunovan :)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Aj da pojasnim :) Mislio je na blok,a Austro-Ugarska je zbog toga sto je Novi Bg pripadao istoj,a stari deo grada Turskoj A sto se tice Radmanovica,stao lik prvi put u zivotu na snow board i sjeb`o rame,a inace su po pravilniku NBA zabranjene bilo kakve aktivnosti koje mogu uzrokovati povrede,tako da ga ceka i kazna Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 eto, pojasnio covek:) lol radmanovic bed boj kosarke, te jede banane, te vozi bord... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Aj da pojasnim :) Mislio je na blok,a Austro-Ugarska je zbog toga sto je Novi Bg pripadao istoj,a stari deo grada Turskoj Hah, evo anegdote vezane za priču: davne '84 ćale je vozio kevu u Savski venac da se porodi iako je zemunska bolnica bila tu na prdohvat. Razlog - da mu se dete rodi u Srbiji a ne u Hrvatskoj! :) A pritom se ćale nikad nije lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts