Jump to content

Clash of the titans

Recommended Posts

Meč Tajson vs Holifild je nula naspram onog što nas očeku 30-tog maja u San Dijegu. Stiv Džobs i Bil Gejts učestvovaće head-to-head na “All Things Digital Conference”, “neformalnom” okupljanju svetskih tehnoloških lidera. Konfrenciju organizuje Vol Strit Žurnal, jedan od najvećih svetskih dnevnika. Razgovor će voditi Valt Mosberg i Kara Svišer, iz VSŽ, koji su ujedno i organizatori konferencije. Iskreno se nadamo da će spektakl naći svoje mesto na internetu odmah po završetku konferencije. Kako će razgovor teći, hoće li i posle koliko vremena prerasti u glasnu raspravu i kako će se iskusni voditelji nositi sa ovim vrhunskim svetskim umovima, ostaje da se vidi. Ja ovo ne bih propustio ni za karton vinjaka.

nemamo neki globalni tech forum pa sam gurnuo u klejbe

šta mislite, oće biti seksa? :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Hmm, izgleda da sam ja nerd tako niskog nivoa, da mi iznad ovog topica pishe mrtvacka glava, ili shta je vec znak kad ne mozesh ni da skontash shta je tvoj protivnik, a kamoli koji je lvl :D.

/me walks away in ignorance

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ona treca strana koja ce upravo sada upise ovaj moj post u njen file-system i omoguci tebi da ga procitas. [:D]

Bez stallmana bi tvoj miljeni operativni sistem ostao neciji diplomski rad ... a stalman je tard :] Realno sve su to mentoli .... pogledajte onog balmera ... odlemio chovek ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Prognoza:

Posle razgovora skocice akcije obema firmama nezavisno od toga sta je ko rekao. Shacica ljudi ce pratiti njihove prognoze za buducnost, kao i uvek. Na netu ce se pojaviti topici u stilu: "vidi ovog sto je glup" i "kako ga nije sramota da tako lupetara". Sve ce se smiriti najdalje za mesec dana. Dakle, rezultat je jasan, prva recenica ide ovde, c/p.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.