andrijaster Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 koji luka???Shta pricate?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 Ma ljudi postavite INFO gde ima da se kupi XBOX i koja cena i zatvorite TOPIC, eto da kad neko dodje odmah ima te INFORMACIJE ! . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja ocu da kupim sony playstation 3 Jel ga neko ima? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) U comtrade shopu imas ps3 po ceni od 59k mislim da daju na odlozeno^^ I imas u GMC-u u Novom Sadu neznam koliko kosta kod njih Edited June 1, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 E da ne otvaram novi topik, imam jedno pitanje. Vredi li uzimati Xbox 360 ako nemam HDTV vec onaj "obican"?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Sto da ne. Ja sam pikao i na obicnoj 54" "jaje" onoj Samsungovoj, a i na nekom 19" monitoru, i igrivo je i dovoljno zabavno. Naravno, uzitak je bolji na HDTV-u, ali ne gubis nista kao "ne vidim brojeve" ili "ne znam sta da radim" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 E super, posto od nekih (ocigledno zaludjenika) sam cuo kao "OMG nemoj kupovati ako nemas HTDV", ali vidim da nije tako, pogotovo posto HDTV necu imati ove decenije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Da, sasvim sigurno :) Znaci nikakva frka, ako ti je HDTV briga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Uzmi bilo kakav devetnaestoinčni wide monitor od dvestotinak evra i sve će biti super. Sve što ti treba još je VGA kabl (pošto Xbox 360 ima i VGA izlaz), e sad ne znam da li on dolazi uz konzolu ili se dokupljuje, i onda ga lepo povežeš na monitor i voziš. Slika je tako znatno bolja od one na običnom TV-u jer možeš da biraš bilo koju rezoluciju (uključujući i one HD), imaš veću vidnu površinu (jer su sve igre za 360 u wide formatu, tako da ćeš na običnom TV-u imati crne linije iznad i ispod, a samim tim i manju sliku), itd. Praktično dobijaš ugođaj vrlo blizak onom na HD televizoru, samo za znatno manje para. Edited July 2, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Dokupljuje se VGA kabl i to je najbolja opcija za gledanje preko monitora. U najgorem sluchaju, mogutje je povezati konzolu preko TV tjunera, ali tu od kvaliteta istog mnogo zavisi i kvalitet prikaza igre. Gears of War recimo radi samo u PAL60 sistemu, shto je neki bastard son izmedju PAL i NTSC, a to neki tjuneri nemaju... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) NFL 2006 HD 1080i (x360) NFL 2006 SD Slika (x360) Kao sto rece vudu wide monitor nije lose resenje, jbg ja sam uzeo konzolu da nebi visio za kompom ako nemoram. Ako nemozes sad da nabacis HDTV, neke igre izgledaju dobro i na SD televizorima (SD- Standardna Definicija) a neke ocajno naprimer GRAW 2 izgleda ocajno texture izgledaju bukvalno isprane a bogami fale senke koliko se secam kad sam kacio box na obican tv. Edited July 2, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ok, ok, kolko je najjeftiniji HD? cisto da znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Od 35k-40k dinara se krecu da kazemo neki najjeftiniji modeli od 20-26'' jbg Neo i tako te marke al nije bitno, jbg najbitnije da je tv HD Ready (720p-1080i). Nova tastatura edit typo! Edited July 2, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 neki najfteniji modeli ok je kad covek proguta ili permutuje po jedno slovo, ali ovo je hilerijus ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts