SavKe Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 bfes iliti bugarski savez elektronskih igara. Oni su na mnogo vecem stupnju razvoja gaminga od nas. To im je bio jedan od uslova za ulazak u EU :) Ozbiljan sam,zakonska regulacija elektronskog sporta je takodje jedan od vishe hiljada propisa i zakona obaveznih za chlanstvo u EU. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 da, al je to vishe zbog elektronskog kladjenja, i igara na srecu, a manje zbog warcrafta :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ipak ja mislim da je warcraft na prvom mestu tu. ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 svaka cast, samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 crnogorci smesni, za ovaj zadnji wcg organizovali su ga extra nema sta, 2 dana pre wcg-a u jutarnjom programu ga najavili, niko nije znao dosao lik iz te igraone gde se odrzava dobio 2-3 noba, i rekao ide u moncu da se zajebava a ne da igra. Tuga ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 bull, ponashash se kao moj pravni zastupnik, i to vise puta sa istom prichom na ovom forumu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Kako suptilan nachin da kazes nekom da sere ko foka Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Srbija fighting! i posle hajli mene proziva kako ja vicem "SRBIJA SRBIJA" kad se napijem :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 pa kad si chovek seljak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 hajli suspenduj se zbog spama :) Aj posle pises i meni pismo RF banci da mi odobre kredit :) No stvarno, svaka cast pravi si debeli shef ovoj vorkraft djeci Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Vidish, ta ti je pametna, odobre meni i tebi kredit, i pobegnemo iz zemlje, a ostavimo Jocu da otplacuje npr, ili tako nekog sa nevinim pogledom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 jednom su zene iz banke dosle da traze Jozzu u vezi otplate kredita. Sada sede u jozzinom jakuziju i prave mu margarite Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 pa eto, taman bi svi bili srecni, i ti i ja, a i joca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 hajli suspenduj se zbog spama :) Aj posle pises i meni pismo RF banci da mi odobre kredit :) No stvarno, svaka cast pravi si debeli shef ovoj vorkraft djeci ako ti treba kreda, pm me :) intesa ftw ;p Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 crnogorci smesni, za ovaj zadnji wcg organizovali su ga extra nema sta, 2 dana pre wcg-a u jutarnjom programu ga najavili, niko nije znao dosao lik iz te igraone gde se odrzava dobio 2-3 noba, i rekao ide u moncu da se zajebava a ne da igra. Tuga ste ti ocito nisi cuo celu pricu.. idi na www.cafemontenegro.cg.yu/forum pa Game Server CG i ima jedan sticky topic WCG Kvalifikacije u Kotoru..ja sam se kidao od smjeha koliko je onaj leek ''Igi'' gorio ostale clanove foruma...neki su ga psovali i sl..covek je samo iskoristio priliku i namagarchio ove pobunjene koji nisu znali za tour..ima chak i postovanih slika tamo..pogledaj,smijaces se,vjeruj mi i taj sto je dobio u kotoru sigurno nije imao samo 2-3 protivnika vec dosta vise..ali fora je u tome,da je mickey znao za tour,sabio bi ih sve ;) mickey>justanothercopy>onaj sto je dobio u kotoru(infiltrator) => mickey>>infiltrator(tripo) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 e ne zanima nas eswc, wcg i sl u crnoj gori, ovaj topic nije posvecen tome. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 hajli kad da se pojavim za prvi mech ? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 recicu ti preko PM-a, da ne gushimo forum Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Da,trulo da im kazemo ko ce sve igrati odmah :D Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ' date='Feb 9 2007, 23:10' post='942282'] Da,trulo da im kazemo ko ce sve igrati odmah :D Garant ce Seki da igra jel tako? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Da, poenta je da zbunimo protivnike sa njegovim stilom! Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ' date='Feb 10 2007, 16:59' post='942593'] Da, poenta je da zbunimo protivnike sa njegovim stilom! Seki sa taktikom mass drunken haze! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Kakav lol ima Bosna nema Hrvatske :D . I u kod nas preko Drine fali je ХAЈЛИ do sve fino organizuje posto se niko ne oglasava iz organizacije . ПС Zastva nova ime staro . Ja te volim, ja te volim, ja te volim Србијо!!!! Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Nego, jel ce biti ECG quali kod nas ove godine? :> Bilo mi glupo da otvaram novi topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 nemoj otimati thread, otvori novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts