Jump to content

ZuX

The X
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ZuX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. edit by Moderator: Zbog vredjanja zux se odmara 3 dana
  2. ocu li ja ili da prepustim vama? rofl,ako ne znas rad sa gg-client-om ostavi se kompjutera idi bacaj loptu..ne razumijem sto je tu tesko da se radi... prvo se registrujes na njihov sajt(sign up)...onda fino login kad skines doticni program(gg-client).. tu ces vidjeti masu igara...ti biras TFT(ako oces da igras obican war) ili TFT RPG(ako oces da igras dotu,dday,'n' shit)...kada udjes u neku sobu(primera radi,Europe Dota Room 1),prvo biraj Settings pa nadji war3.exe fajl u warcraft direktorijum(tamo dje si ga instalira).. posle toga samo start game,ides u Local Area Network i vidis igre.. sad zavisno od tvoje verzije i vrste war3.exe(dal je crack-ovan-no-cdcrack ili koristis daemon tools,a war3 ti je original) fajla ti ces ili vidjeti ili ne vidjeti :P :P igre... tipa ako je verzija war3-a na tvom PC-u 1.20e ti neces vidjeti onog koji je kreira' igru a koji ima 1.21... ne treba preterani IQ da imas kako bi znao gg-client da koristis...kad smo vec tu,IQ ti ni ne treba kako bi korisito gg-client,samo ti oci trebaju... :( edit: e da,gg client je program koji radi na principu VPN-a(virtualne privatne(lokalne) mreze)...znaci kao da si u igraonicu ali virtuelno :) (jedan room predstavlja jedan network,u ovom slucaju) or smth :)
  3. znachi,oni sto su bili na wcg2006 u Monci idu tamo?samo da rascistimo to,da ne bude zabune :P
  4. losh ti trip...ti kad kenjas,sve je ok,a kad drugi kaze nesto sto tebi ne odgovara ili sto te eventualno nervira,nista nije u redu. necu da se raspravljam oko ovoga,ja sam samo dao moje misljenje o ovim poslednjim 2 kola takmicenja,jer ne mogu da vjerujem da gube,jer ipak,navijam za cube -_- daleko sam ja od tard-a,sto ne bih bash rekao za tebe,gospodine.ne znam kakvo je sad ovo ponasanje,da odmah pocnes svadju sa nekim...samo nek si mi zdra'o,ja sam svoju diskusiju zavrsio :)
  5. bez uvrede,ali prilicno lose igrate u zadnje vrijeme :( (jes da ja nemam pojma,ali kazem za vash standard,ovo je prilicno lose)
  6. ne znam zasto,ali ja sam tog heroja iako je imao mekansm,vladmirs offering,diffusal blade,boot of travel,vitality booster drao sa Priestess of the moon...starfall,onda ona strijela(geomancer ima 4 lika,nema sanse da promasis :P)+ imao sam maelstorm :P nije los heroj ali nije ni toliko imba :)
  7. highl1 videh na replayu nekom da si rekao HowWeDo-u da ces ga obesiti ako izgubi od elfa,sto je uspesno i obavio :) ..kada ce taj event? PS. ''www.andjela-paracin.com'' ''www.howwedo-ivana.com'' OLOLOLOL
  8. evo cekam cijela 2 dana da skinem replay-e vs mj sto ste igrali *Our replay database is down at the moment, so we will post the replays as soon as it is fixed.
  9. evo da i ja doprinesem..posto necu igrati war3 na netu par mjeseci,jer gasim sjutra adsl,vidite ovu poslednju partiju sto sam nocas odigrao :) ghost ftw jesam dobro iskopirao(ne racunajuci da je protivnik bio malo noob, i ne racunajuci da nisam uzimao bm-a) hu vs elf http://rapidshare.com/files/16335094/omglo..._vs_Ne.w3g.html
  10. ti ocito nisi cuo celu pricu.. idi na www.cafemontenegro.cg.yu/forum pa Game Server CG i ima jedan sticky topic WCG Kvalifikacije u Kotoru..ja sam se kidao od smjeha koliko je onaj leek ''Igi'' gorio ostale clanove foruma...neki su ga psovali i sl..covek je samo iskoristio priliku i namagarchio ove pobunjene koji nisu znali za tour..ima chak i postovanih slika tamo..pogledaj,smijaces se,vjeruj mi i taj sto je dobio u kotoru sigurno nije imao samo 2-3 protivnika vec dosta vise..ali fora je u tome,da je mickey znao za tour,sabio bi ih sve ;) mickey>justanothercopy>onaj sto je dobio u kotoru(infiltrator) => mickey>>infiltrator(tripo) :)
  11. naprotiv,zeroxe :) ja sam vec napisao mickey-u da mi iz crne gore nema sta da trazimo...ocito je neko(citaj:highl1) izbrisao post :) gl anyway :)
  12. gogo,ti se decko mnogo pravis pametan daj bre porasti..vidim da su ti jedini postovi kad treba da uvredis nekoga i ispadnes pametan..samo ne znam sta si ti zamislio da si!!!! necu vise da se raspravljam..samo me nemoj dirat
×
×
  • Create New...