Litt Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ghost procitaj, 16 pozvanih igraca, ja se ne bih smorio i da izgubim sve...Ko nema konekciju kuci ima igraonica koliko hoces...Sto se tice greena moze da dodje kod mene da igra, nije problem, ako je scena u kurcu ne mora da znaci da ne moramo da je podignemo na noge...Ima jos onih kojima se igra, kome se ne igra neka ne ucestvuje.Samo treba necim podici motivaciju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 da.. to kod nas nikad nece proraditi . i cak da proradi ghost je u pravu posle par kola svi bi odustali , npr. Yucup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ghost procitaj, 16 pozvanih igraca, ja se ne bih smorio i da izgubim sve...Ko nema konekciju kuci ima igraonica koliko hoces...Sto se tice greena moze da dodje kod mene da igra, nije problem, ako je scena u kurcu ne mora da znaci da ne moramo da je podignemo na noge...Ima jos onih kojima se igra, kome se ne igra neka ne ucestvuje.Samo treba necim podici motivaciju Reche chovek koji je do sad prestao da igra wc3, brat bratu, 20 puta? Da bi se scena digla, treba da uleti neki sponzor koji bi npr svake subote pravio turnir, a nedeljom bi pobednik turnira igrao protiv koth-a. Pobednik bi se nagradjivao sa nekom simbolicnom sumom, tipa 2k din-a, a mech bi se prenosio npr na sbb support kanalu. Znaci, trebaju ti pare, sponzori, itd. Veruj mi, imatjes vecu posecenost, ako taj event ima posvetjenost od strane medija. To bi povlacilo josh turnira, nove sponzore, itd. Naravno, vetjina tih firmi ne kapira da 3% od ukupne godishnje dobiti moze neoporezovano da prenese nekoj organizaciji u vidu sponzorstva. Da kazemo da neka x firma (ne pricamo o kiosku, radnji na cosku, itd) ima godisnju dobit od 10`000`000,oo din (a imaju i mnogo, mnooogo vishe) takva firma moze da odvoji 300k dinara za ovakav poduhvat. Da kazemo da jedan mesec ima 5 nedelja (a nema), to ti je 300`000/60 = 5000 dinara nedeljno. I ti njima kazesh, ja cu vama da dam polovinu, da bi ste vi obrnuli nesto para, a mi dobili nedeljni turnir. Dash im 150k dinara, tebi ostane 150k, a to znaci da cesh imati preko 2.5k dinara nedeljno za ovakav turnir. Naravno, treba imati nekoga ko zaista voli da gleda war da bi se iscimao da uradi akciju tog tipa. Ili pak nekog, ko bi na osnovu tog sponzorstva mogao da stavi sebi u dzep neke pare. [sarkazm]Ja dajem predlog, hajli ce da bude novi al kapone za tu akciju a ja cu biti njegov verni knjigovodja. ;))))[/sarkazm] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ghoste ne podize motivaciju ljudima samo kesh...Izvinjavam ti se ako si postao progamer ali uz vise tih turova (moze simbolicna nagrada), scena bi se digla, mogli bi da budemo kao Bugari, u najmanju ruku kao POljaci ili Ukrainci.LANova nije bilo od septembra a znam da bi se momci iz Deusa uvek ponudili da organizuju samo ih niko ne cima, a ima toliko igraonica u gradu...ESL moze da se napravi kao liga, ima ih u vise zemalja, i nagradni fond uopste ne treba da bude veliki (ne mora ni da ga bude uopste).Realno ljudi bi vise napredovali, jer kroz ladder ne mozes da se popravis kao igrac, jednostavno je dosadno... I ja sam za da Highl1 bude orga ESL-a.. 2 votes :D, ae jos peticija :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ja nisam,sa sam da zerox bude orga jer tako lepo prica ! ;) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 i ko ce da nam da pare za licencu, i za te turnire i pro seriju? Uvek se vracamo na pochetak. Shto se tiche turnira u Deusu, Igor je rekao da oce da organizuje, napravite novi topic pa ga iscimajte Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Na svu srecu pa ovu temu nismo obrnuli mali milion puta i svaki put se mlati prazna slama. Sve je to lepo, ali to je srbija. Koga zanima da organizuje WC3 turnir, kada se zamenik ministra hapsi jer je kupio diplomu, pola profesora po faksovima pohvatano... Pustite tu tuznu nasu pricu... Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 na sve ovo imam da kazem samo to da od kad je stara garda prestala da bude aktivna tjorav duke rista mile svi etc. eto highli se jos nesto cima SCENA JE RAVNA NULI to pokazuje sposobnost i kompetetnost novi srpskih nada kako u gamerskom tako i u organizacionom pogledu i ghoste ne uzimaj me u usta kad sam na svaki lan otisao mozda sam par propustio iz objetivnih razloga Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 au al si se nalupao, kakve veze ima shto ste vi batalili da igrate sa tim shto niko nije obnovio licencu ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Realno Mile nikad nije ni bio stara garda. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 ELF IMBA Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Znaci kad je turnir u Deusu? :) Neka se javi neko ako moze uskoro :D would be nice Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ghoste ne podize motivaciju ljudima samo kesh... Cesh da organizujesh neke rave a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Cesh da organizujesh neke rave a? ja sam vise bio za igracice izmedju partija, ali nije los ni tvoj predlog Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 mile jeste bio stara garda ide po turnirima i na netu uzasno dugo secam se kad je sa filom dolazio u rocu jos MK STAR haker pogani tako da jeste Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Chudni su ovi topici. Na svakom mozesh da upotrebish "Ko o chemu, kurva o poshtenju". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 au al si se nalupao, kakve veze ima shto ste vi batalili da igrate sa tim shto niko nije obnovio licencu ? ne govorim konkretno za esl jel je to u rukama vise sile :) likova sa parama :D:) nego generalno ovako lanovi i sve je nekako slabo mislim igraci Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Eeee a ja kad sve saberem koliko sam para ostavio u igraonama ( u toku stare, nove i verovatno jos neke buduce kad govedova deca budu pikala :P ) mogao sam da kupim istu! Ma mog'o sam i esl da kupim! Uvek ce to biti tako jbg sve dok se ne nadje stalan posao - svoj komp i net kod kuce ( to znachi ne pre zavrsenog faksa ) a to znachi u 25 godini minimum :P. A zato ce svi ortaci ( van Wara ) da me ubiju ako i u 30-oj godini budem i dalje pikao war... @Ghost: sto si bre tako brutalno realan? @Vladica: slazem se sa tobom ali ne moze neka stvar da ima istu char na pocetku i posle... vidi starcraft npr. @Highly: ako nista tebe sam oduvek veoma postovao sto se cimas oko svega ovoga na pro nivou ( iako si mladji ), a ne zapostavljas ostale obaveze fax, etc. GGJ @Misha: nego cujem da ces da gostujes kod Olje Beckovic na "Utisku Nedelje" u vezi tih profesora Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Vladice oces da se kladimo da mile nikad nije igrao ROC? i molim te nemoj da izmisljaj gluposti, jer je poceo da igra FT fazon 4 meseca nakon izlaska. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 miso mile igra war uzasno dugo hakovo je bio je na turnirima pre mnogo mnogo mnogo godina cak na nekim i pre duka i u forumu je bio kao mk star sa filom sto ga cini starom gardom simple as that... ako je duke onda je definitivno i mile mozda nije bio dobar kao sto je bio na kraju svoje "karijere" ali je bio uvek tu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 jel hoces da se kladimo? Mislim da ne bi trebao ti da me ucis, a u forumu na prvom turu koji se pojavio tada sam bio i ja, a fila je bio tu da gleda. To je bio turnir kada je rista bio prvi. Tako da mile NIJE stara garda, jer pod starom gardom podrazumevam ljude koji su igrali ROC! ( green, hajli, razor, crova... ) Kada se war3 igrao najvise u vavilonu. Sto se tice hakovanja to je radio Fila najvise. A sto se tice duke nista nisam ni spomenuo, tako da ne znam zasto si njega uopste ubacio u ovu pricu. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Kako vas ne zimr toliko da pisete, spava mi se Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 bravo zabo +1 post za tebe Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 moja prva verzija koju sam poceo da igram je 1.14 tad su bili najbolji valjda showtime.werra i showtime = neki hu ^^ ne secam se imena , tako da smo ja i fila gledali repove on navijao za poganog humana a ja za elfa :) i tako sami poceo elfa da igram. Mada priznajem igrao sam i Roc par puta al to u lanu 6v6 u barbi :) za tu igraonu niko od vas ni ne zna garant , sem mishe. <<< my real story ( ili kako se vec pise ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Haha, ladno se neko jos seca Vavilona, e to je bila igraona, Stalja je bio strasan covek. Bas nam je dobre uslove davao, jbg, posle je igraonica zatvorena. Ranije su i prozivke bile bolje, jedno finale, Vladica vs. Pele je bilo nezaboravno. Nikad bolja partija i nikad bolje prozivke. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts