Jump to content

Par zanimljivosti

Recommended Posts

Negde sam procitao , pa rekoh da podelim sa vama [:D]

rusi su izmislili najbolji avion u istoriji avijacije, takozvani PAK-FA, koji je 70 posto radjen od strane suhoi-a, za kog svi znate, da je sa Su-47(borkut) bio najbolji i do sad

naime, radi se o tome, da su ga rusi napravili stealth, i to bez mogucnosti da ga bilo koji radar otkrije, jer koristi plasma stealth, tvorevinu, koja izbacuje materiju u plazmaticnom agregatnom stanju, i gushe el mag talase. i sa tim otkricem, ostalo im je koliko osh' prostora, da odrade avion za high maneuvarability. f22 goes down!

posle dugogodishnjeg izucavanja STAR WARS-a, napravio sam listu top najjacih jedi-a, i sith-a

1.anakin (ovaj rezultat se racuna, samo kad bi fantazirali da anakin nije obogaljen bio od strane obi wan-a

2.yoda

3.windu

4.sidius

5.qui gon jin

6.obi wan

7.darth vader(ono shto je ostalo od anakina)

8.count douku

9.darth moul

10.luke skywalker

kalashnjikov ak74 je najbolja peshadijska pushka, daleko ispred m16(zbog svojeg umanjenog kalibra, i zbog MNOGO laksheg odrzavanja

ko veruje u bio energiju, zna da su shaolin monasi najjachi, i da imaju najbolju kontrolu qi(chi) energije. u stanju su da, verovali mi febble minded ljudi, ili ne, odbijaju metke, i ubijaju mislima ..

e sad, u 15 veku je ugashena najjacha skola borilackih veshtina, zvana wu tang(po njima je ona retardirana grupa dobila ime), i za njihova znanja o energiji se nadaleko znalo, stim shto su, gledajuci u buducnost odlucili da svoje znanje ne upotrebe, neshto nalik tesli. postoji legenda da njihovi majstorei, i njihove spise dan danas zive .. da su u stanju da lete, generishu struju iz ruku, i sl ..

Hated by some...Loved by few...Respected by all...

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

posle dugogodishnjeg izucavanja STAR WARS-a, napravio sam listu top najjacih jedi-a, i sith-a

1.anakin (ovaj rezultat se racuna, samo kad bi fantazirali da anakin nije obogaljen bio od strane obi wan-a

2.yoda

3.windu

4.sidius

5.qui gon jin

6.obi wan

7.darth vader(ono shto je ostalo od anakina)

8.count douku

9.darth moul

10.luke skywalker

Anakin je zapravo ojacao kada je postao "tip u crnoj plastici"

yoda >> all

luke >> vejder (to je vidi na kraju 6 epizode)

0. Ultimate baja, zaboravio sam mu ime ali zar ne pishe negde u knjizi da je on ub3r najjaci ikad i da je imao vishe onih midi-kuraca od Vadera? Ben ili tako neshto blesavo :D

1. Darth Vader

2. yoda

3. windu

4. sidius

5. qui gon jin

6. obi wan

7. Luke? mrzelo me da menjam brojeve sve =P

8.count douku

9.darth moul

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

1.Obi Wan...

2.Obi Wan...

3.Gui Gon...

4.Yoda...

5.Luke...

uvek na svetloj strani...:)

lol gejevi sve :P

Lord Sithius iliti Emperor palpatine, lik sa najachom silom :] Zamrachio je svim dzedajima motj gledanja u budutjnost ... zaveo jednog od najboljih dzedaja, poklao skoro sve dzedaje, yodu poslao u izgnanstvo ... Ubijen je sa strane dok se borio protiv luke-a od strane luke-ovog oca ... dakle 2 vs 1 i to na prepad poshto bi ih oboicu sabijo da je znao da se vejder koleba ... Ove moje skromne zakljuchke donosim iz filmskog serijala poshto knjigu nisam prochitao tako da govorim samo o likovima cija se motj mozhe videti u filmovima.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

1. Yoda

2. Luke Skywalker

3. Aenon Jurtis (Pominje se po nekim knjigama kao dzedaj master iz davnina)

4. Obi-Wan Kenobi

5. Kaja Sinis (Prvi dzedaj i osnivac "Jedi Order"-a)

6. Mace Windu

7. Ben Skywalker (sin Luke Skywalker-a i Marje Jade)

8. Plo Koon

9. Anakin Skywalker

10. Ce Ce Denowai (Najjavi zenski dzedaj svih vremna)

11. Kyle Katarn

12. Ki Adi Mundi

13. Princess Leia Organa Solo

14. Mara Jade Skywalker

15. Kit Fisto

16. Qui-Gon Jinn

17. Shintor Beerus (Opet davno zaboravljani dzedaj)

18. Yendar Platis (Dzedaj sa 6 ruku isto iz davnina)

19. Bontu Sitmus (Yodin ucitelj)

20. Anakin Solo (sin Han Solo i Princeze Leje)

a sada sithovi

1. Darth Sidious with Kyber Crystal

2. Darth Vader

3. Darth Bane

4. Darth Plagueis

5. Darth Tyranus

6. Darth Rage

7. Darth Maul

8. Darth Scarz

9. Darth Revan

10. Darth Imperius

11. Darth Ghore

12. Darth Vak

13. Darth Slane

14. Darth Vicrone

15. Darth Malak

16. Exar Kun

17. Darth Xio Jade (Najmocniji zenski sith svih vremena)

18. Darth Seer

19. Darth Thrax

20. Darth Secretus

i na kraju slike pomirenja :)

pr_leia_bikini_wall2.jpeg

leia1.jpeg

Ali je izgubio od Windu-a a svi znamo da je joda jaci od windu-a tako da smo sad opet u zacaranom krugu!

E statore prestani da postujesh dok ja pishem :P

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Manje shpanskih serija pa onda mozhda uvidish da je to bio jedini nachin da palpatine totalno preobrati luke-a, a mislim da je chak i snimljen kadar u kome se palpatine smeshka jer mu sve ide po planu kad se luke prepire sa windu-om za one sa jeftinijim ulaznicama ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

@Voodoo:Drugi deo su mnogo,mnogo zasrali na kraju.Totalno rsmo kraj koji te preseche onako iznenada taman kad ochekujesh josh.

Inache igre su vrh totalni,dobro me podseti.Bash sam razmishljao da uzmem da igram neshto,sad cu da instailram KotoR keca :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -