Jump to content

O Bozhe dragi, zar smo toliko #low

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

je l' još nekom pao na pamet spomenik juliji (kapuletijevoj, jelte) u đenovi?

to se zove turizam i uopšte nije glupo, ali dobro, navalite, sezona OMG RETARDI LOL KAKO SMO GLUPI +1 postova je zvanično otvorena ;)

hah, bosanci su digli brus liju, u pocetku mi je delovalo kao idiotija, ali je u sustini kul prica, bio je nedavno dokumentarac o tome na b92

znaci bukvalno si mi uzeo rec iz usta...jos sam se do jaja iznervirao kad sam video sta su mu posle uradili...mislim da na ovom balkanu ima dbl-a toliko da na celom svetu ne mora da postoji ni jedan a da kosmicka ravnoteza bude zadovoljena...

...hopes need smashing!_

nije mi palo na pamet -- inteligentnom čoveku mogu da povučem paralelu između star treka i gonoreje. au, da...

elem, utoliko bolje što se radi o liku iz popularnijeg dela. više ljudi će ostaviti pare, pa žitište možda bude prva opština u srbiji u kojoj se neće vikati DISUNAŠINOVCI

ivane...

a sto ti imas toliku frku sa DISUNASINOVCI ???

daleko od toga da se ja nesto cimam oko svega toga, apsolutno sam apolitican, tako da nemoj da se zaleces sa nekim pricama (a znam da bi voleo ;]).

jednostavno... primetio sam da kako god se pomene vojvodina, ti odma udri po DISU...

sto se tice zitista i rokija, reci cu "smesno".

ffs, ko moze da poredi brus lija sa rokijem.. daaaj...

a i zitiste.. roflfakingmao [roflmao]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

zato što su mi letos metar dana, koliko sam bio u zrenjaninu, ispirali mozak tom pričom. kad čuju da si iz beograda, to je obično druga stvar koju ti kažu. prvo ti kažu gde su, kod koga i kada bili poslednji put u beogradu.