Jump to content

Mrzim Spam >:

Recommended Posts

nema potrebe da ostaviš svoj mejl da bi ti stizao spam. spameri ukrštaju sve juzernejmove koje su našli sa svim mogućim domenima. npr, dovoljno je da neka budala negde ostavi pertu@hotmail.com, i stizaće spamovi tebi na pertu@gmail.com.

Postovani/a

U prilici sam da Vam ponudim E mail adresar na CD-u sa bazom od 100.000 e mail adresa sa prostora Srbije i program za brzo slanje e mail poruka.

Od 100.000 e mail adresa 35.000 su mejlovi pravnih a 65.000 fizickih lica.

Adrese su azurirane u bazu sa preko 300 najposecenijih domacih sajtova i predstavljaju kvalitetan izvor podataka za efikasnu reklamu usluga koje nudite.

Sve adrese su u txt fajlu tako da imate neogranicenu mogucnost slanja poruka,dodavanja novih adresa i brisanje onih koje Vam ne odgovaraju.

Poruke mozete slati u razlicitim formatima zavisno od kreativne ideje kojom zelite da se obratite Vasim potencijalnim klijentima.

Program koji dobijate je jako efikasan tako da u kratkom roku mozete obavestiti ogroman broj ljudi o onome cime se bavite ili o proizvodima koje nudite.

Cena ovog E mail adresara od 100.000 e mail adresa i program za slanje je 1500 dinara .

U tu cenu su uracunati PTT troskovi slanja paketa.

Ukoliko zelite da porucite ponudjeni paket potrebno je da na e mail disko300@yahoo.com posaljete ime,prezime i adresu i paket ce biti kod Vas u roku od 48 sati.

Detaljnije informacije mozete dobiti na e mail disko300@yahoo.com

S postovanjem

Dusanka Stojanovic

............................

P.S.Ovo nije SPAM.Ovu poruku cete dobiti samo jednom.

Vasa e mail adresa se ne nalazi u adresaru.

Ukoliko zelite da se odjavite sa ove reklamne liste potrebno je da posaljete mail sa naznakom ODJAVA na e mail adresu turrizam@yahoo.com

Jel moze ova zhena da se tuzhi, tj da li je to kod nas zakonski regulisano?

P.S. Ovaj mail sam dobio pre mesec, dva.

Mislim da ne mozes nikakve prijave podnositi po tom pitanju, posto dati nekome nechiju email addressu nije prekrshaj, i to redovno rade ljudi kost da bi se reklamirali na sve moguce nachine, a sa obzirom da ova trazi 1500 dinara za to mogao bi da je skenja porez zbog ne prijavljenog trgovanja =P

Eto shale niotkuda... pfff...

Elem, chitao sam pre nekog vremena da je u Srbiji uveden zakon u elektronskoj sferi. Chak je i uredjen neki deo suda, ubacheni rachunari i sl. Samo ne znam jel se skoro vodio neki postupak sa slichnom tematikom? Jel upucen neko?

Edited by Tauruss

Ne znam za vas ali meni je pre stalno tj par puta stiglo da neki lik iz Afrike ( ne samo iz Afrike , iz vise zemalja ) kao ce da umre ili nesto slicno i da hoce svojih 1000000 E da podeli sa amo nekim kao i samnom , kao da na racun mi stavi toliku cifru kako bih ja time raspolagao i davao narodu pod njegovom kontrolom u mojoj zemlji ,i da nesmaram i jos 1000 cuda i tako samo sam se slatko smejaoo ^^

PS: Ako je ovo istina ali to mozda ono 00.1% onda sam se jako zajebao :))) ali tesko.

Tako da taj spam ne da smara nego rofl

Ne znam za vas ali meni je pre stalno tj par puta stiglo da neki lik iz Afrike ( ne samo iz Afrike , iz vise zemalja ) kao ce da umre ili nesto slicno i da hoce svojih 1000000 E da podeli sa amo nekim kao i samnom , kao da na racun mi stavi toliku cifru kako bih ja time raspolagao i davao narodu pod njegovom kontrolom u mojoj zemlji ,i da nesmaram i jos 1000 cuda i tako samo sam se slatko smejaoo ^^

PS: Ako je ovo istina ali to mozda ono 00.1% onda sam se jako zajebao :))) ali tesko.

Tako da taj spam ne da smara nego rofl

BIla je emisija o tim prevarantima, na kraju ti traze da ako zelis pola tog novca da moras da investiras u nesto... u svakom slucaju, organizovani prevaranti.