Jump to content

WOW je moj zivot

Recommended Posts

postoji i podgrupa koji su igrali igru nekoliko dana i shvatili kolko je glupa i sad gledaju ostale po igraonicama kako igraju tu glupost i drago im je sto je ne igraju

u tu grupu spadam ja i jako mi je drago zbog toga.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Svetogrdje je stavljati Deus Ex i WoW u istoj recenici a kamoli ih izjednacivati. Na lomacu sa bogohulnikom!!!

On the topic. Realno, njihovi mediji su izjednaceni sa talk-show programima koje pustaju. Grupa ocigledno laznih likova koji prodaju pricu vezanu za aktuelnu temu u cilji zarade, povecanja gledanosti ili potpore kampanji, u ovom slucaju "Igre su nasilne". Zuta stampa na malom ekranu, nista vise.

On the offtopic. Batalite to bacanje brojkama od 8mill pretplatnika. To bi isto bilo ko da sad ja gledam unazad 10 godina i kazem da u mojoj pekari jede 200.000 ljudi.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

igor ih poredi kao velika dostignuca, a ne kao igre istog zanra..

i realno deus ex je stvarno bila igra i po i sada, a kamoli kad je izasla..

i stvarno moze da se uziva i sa 2-3 sata igranja, samo sto te navlaci da igras jos vise, realno treba neko da bude pored tebe (tipa keva) da te smara da prestanes da bi zapravo prestao, ili da si dovoljno svestan da prelazi u zavist.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

pa neka igru igra 8 umobolnih retosa i neka je ona vatanje nevidljivih lepticica jednom rukom sedeci na stolici sa tochkitjima i sta onaj ko ne igra, a dodje da sere na forum posvecen toj igri da je igra takva i onakva, time dobija? =o)) na topicu gde i woweri hejtuju tipichnu talkshow glupost? =o))

helooou? bejkingpauder?

on a side note, odavno je wow bio pusti raid-farm mesecima za 3% bolju opremu...treba igrati kako ocesh i zasto ocesh i realno te zable sta drugi misle o tome (sem naravno ako nisi u raidu zsa 25/40 ljudi onda ako se ponashash kako ocesh i nervirash druge si djubre od choveka, ali opet koristish igru da zadovoljavash neke svoje potrebe...)

Unkind je ako se nevaram ex-cartman, ako se ne varam u merou je znao sediti i celu prvu polovinu puberteta i kubljati cs :)

Ako se ne varam

meni licno je posle deus-exa, wow nesto najfascinantnije sto sam igrao. I da moze se uzivati i jako lepo igrati i sa 2-3 sata na dan :)

Da jesam cartman i dalje... ali to da sam proveo "POLOVINU PUBERTETA" LOOOOL!!!

Provodio sam 3,4 sata dnevno dole,mada leti sam znao i duze... shto ne menja moje mishljenje o wow-u...:)

@kole: Realno... ne podnosim wow... jer je igra koja nema svrhu... i ne kapiram igranje od 16 sati... shta postizesh time... ? Ne kapiram... ali u pravu si 100%

@nikola: ko se kurchi? lal

Chuo sam komentar koji me je zgrozio... necu imenovati ko je to rekao... "NE MOGU DA ORGANIZUJEM WOW OD ZIVOTA" e,to ti je ovist o igri... :)

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Ovaj ja sam ovaj topic digao zato sto sam nesto gledao na youtubu o wowu tipa : Tako neke misijice , filmice i to i DIVIO SE samoj IGRI , pa sam naleteo na ovo pa rekoh da podelim sa vama .Nije mi ni na kraj pameti bilo da hejtujem igru nego samo da prikazem da ima i losh uticaj po malo :D

Prvi bih ja igrao WOW a gledao sam mnogo puta kako ljudi sabijaju :) ono ali brate puno mi je sto i sam dajem za net 1700 mesecno pa jos wow koliko 15 E mislim broo puo mi je kada smanje uzecu , a i nemam neku masinu mislim mogu terati ali tipa kada dodjem u neki grad sa puno ljudi ima da mi koci mega jako , planiram u skorijoj buducnosti da uzmem da pikam ali kada nabavim masinu :)) i malo vise love jer skupo mi je to planinarenje tako da ako neko mislio da ja hejtujem WOW mnogo se zajebao , digao sam topic samo zato sto sam naisao na par filmica o losem uticaju pa rekoh da stavim .

PS: koga kada krenem da igram uzmem za prvog lika Paladina geja :))))))))) .

A ono gore sto sam napisao da mi ne do bog da krenem da igram WOW to je mslim bila fora , sto ne bih krenuo tipa jednu od najgenijalnijih igri krenuo da picm i onako WAR3 igram ko popizdeo :))

Evo ako mi neko objasni igru koja nema kraj... i ne vidim koja je svrha kada nabudzish lika max ... shta dalje raditi? eto objasnite mi to... i necu vishe da mrzim wow obecavam... i vratite killyju zivot i to je to... :))))

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

Poenta je kontam da igras dok se ne zasitis i kada se zasitis prodas lika za neki veci kes ako je dobar lik i to je to :)

ok to,ali proveo si sate igrajuci da bi prodao lika? dobro eto ne mrzim ga vishe (TOLIKO) :P

ONE LOVE, TJM!

Iako ni sam nisam ljubitelj wowa, naprotiv, razlozi koje si naveo, cartmane, nemaju veze sa mozgom.

Gde je kraj bilo koje multiplayer igre?

Navedi mi poentu kantera, ae molim te.

Svrha je zabava, a sad to sto ta zabava, generalno gledano, polako ali sigurno prelazi u zavisnost, ili poprima oblike profesionalnog takmichenja, to se realno i dalo ochekivati, kada se gleda na duze staze.

Pravite mi se mnogo mutavi, niko nije tamo pravio wow da bi se vi samo lepo zabavljali, vec da bi se pokupilo sto vise para,

upravo zato, kada su u pitanju igre, koje polako prestaju samo to da budu, sam stavio tachku za sebe tik ispred wowa.

:-)

unkinde, sine lol poenta kauntera????

Kubljanje, osvajanje CPL-a, sponzori???

3-4 sata dnevno "dole". To znaci realno 5-6 sati. plus sto ekipa koja je igrala cs ima iq...no dobro nije bitno. Pogledaj topike od pre 3 - 4 godine na CS delu od "provale u CS" do "jebem ti mamu" pa preko "sporeti, komodori, pa sata ako smo pokrali opremu"

Realno zasto volim WOW : sjajna grafika, prelep dizajn, dovoljno zanimljivo, mogu sa inzenjeringom da zaradim gold, bar kad nisam sa masincem imao koristi u zivotu, rto u igrici :)

Plus u kaunteru ne mogu razodjeven da zaskacem koleta, moju malu paladinku koju vodim kroz SFK.

@seth fix : druze, ja o deus exu mogu da kazem sta ocu ;) jer kad ga budes obrnuo jedno 20 puta kao ja za zadnjih 7 godina, onda se pricamo ;)

A ti si kako se meni cini ogorcen na wow jer se placa.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kucko vodis samo za 2 puta, ali eto priznajem ti da si 1337. Ne nisam ja nista rekao za WoW po pitanju samog nacina igranja *koji je isti u svakom MMO-u tog tipa*, ljudi u igri *koji su isti u svakom MMO-u* ili placanja *za spominjanje para dobijas skocka ali u guz* vec me nervira to bacanje brojkama koje sluze u cisto marketinske svrhe a daleko su od stvarnih. A i kokosko, sad me iznervira, sto bi hvalio EVE koji se isto placa cak je i skuplji, a pljuvao WoW zbog para ? Ali evo tek sad sam video da si napisao to u 00:30, da li posle iscrpnog seksa ili instance, pa si umoran i bacas glupe argumente.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Au sto je eve skuplji, ako je i skuplji. Isto kao sto je eve sjajan, meni je i wow :)

A nervira te bacanje brojkama? Pa lol ne igram ja igru zato sto je igra 5 miliona malih kineza (ili....da....tanantanana....)

U svakom slucajy wow je keva bre, cene me bre ljudi kao inzenjera!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Lol, nisam ja tebi nista objasnjavao :)

Sem toga tebi je sad vreme da juris ribice :) a ne da se igras

WoW je za matorce kao sto sam ja dusu dao ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...