Jump to content

WOW je moj zivot

Recommended Posts

imas dokaze ? :)

junkie daj jos neki tako poucan link ako imas :)

Naravno da postoje dokazi... realno

lik ima opremu koju covek moze u wowu da dostigne za mesec dana igranja po 2 sata dnevno a on kao delje to 16 sati non-stop

lik se vidi da glumi, u stvari mozda ne glumi al jebiga, trudi se da sve to izgleda kao da se uneo u igru...

Keva je katastrofa, whitetrash koji umesto da se zapita jer je dobar roditelj okrivljuje igru

Po meni keva se prijavila, rekla da njenj sin igra wow i da se na to "kao" navuko, dobila neku kintu od tv-a da snime reportazu ... i svi su happy.

Sve u svemu, wow jeste zavisnost, jer je jebeno zabavna igra. Ali ako neko dozvoli da bude toliko zavistan, i da zapostavlja druge stvari zbog igre ... ko ga jebe onda. Realno, isto tako su ljudi bili navuceni i na Ultimu Online, Starwars Galaxies, Anarchy Online, Everquest, Everquest 2, Guild Wars, City of Heroes/Villains itd. pa niko nije ni "a" reko jer jebiga, nisu toliko zaradjivale te igre, al odjednom se pojavio blizzard sa wow-om koji igra preko 8 milliona ljudi i sad je to JEBENA zavisnost kao nikada pre... lol.

EDIT: Plus, ten lik sto kao intevjusie tog lklinca je reko najvecu glupost koju je mogao da odvali: ... addictive to technologie...

Alo bre sabani jer znate vi sta pricate? 60% populacije je navuceno na technologiju. Po pogledu na stvar engleskih "strucnjaka", svako ko sedi (pazite ne zajebavam se) vise od 4 sata na netu je zavisnik ... znaci, ako kuci sedite i serfujete, ili igrate neku igru - zavisni ste i to je opasno! Medjutim ako zaradjujete tim sto sedite na kompu, ako radite po 16 sati dnevno na kompu, onda vise niste zavisnik nego strucnjak ... gde je tu mozak :)

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!

realno u intonaciji, tj. kako prica se bas vidi da glumi, shatro I AM GONNA KILL YOU ALL, da nije mozda na ventrilu sa hordom? (tj. ako je horda sa alijansom, nisam se bas nesto udubio u video)

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Pa lik je onda noob ako igra 16 sati dnevno a ima tako ocajnu opremu ollololololo, jasno mi je zasto je postao "agresivan i nervozan" lololololo...

Ali dobro zahvaljujuci TBC-u , za jedan dan igranja imace bolju opremu od svih koji su gulili instance mesecima xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Naravno da postoje dokazi... realno

lik ima opremu koju covek moze u wowu da dostigne za mesec dana igranja po 2 sata dnevno a on kao delje to 16 sati non-stop

lik se vidi da glumi, u stvari mozda ne glumi al jebiga, trudi se da sve to izgleda kao da se uneo u igru...

Keva je katastrofa, whitetrash koji umesto da se zapita jer je dobar roditelj okrivljuje igru

Po meni keva se prijavila, rekla da njenj sin igra wow i da se na to "kao" navuko, dobila neku kintu od tv-a da snime reportazu ... i svi su happy.

Sve u svemu, wow jeste zavisnost, jer je jebeno zabavna igra. Ali ako neko dozvoli da bude toliko zavistan, i da zapostavlja druge stvari zbog igre ... ko ga jebe onda. Realno, isto tako su ljudi bili navuceni i na Ultimu Online, Starwars Galaxies, Anarchy Online, Everquest, Everquest 2, Guild Wars, City of Heroes/Villains itd. pa niko nije ni "a" reko jer jebiga, nisu toliko zaradjivale te igre, al odjednom se pojavio blizzard sa wow-om koji igra preko 8 milliona ljudi i sad je to JEBENA zavisnost kao nikada pre... lol.

EDIT: Plus, ten lik sto kao intevjusie tog lklinca je reko najvecu glupost koju je mogao da odvali: ... addictive to technologie...

Alo bre sabani jer znate vi sta pricate? 60% populacije je navuceno na technologiju. Po pogledu na stvar engleskih "strucnjaka", svako ko sedi (pazite ne zajebavam se) vise od 4 sata na netu je zavisnik ... znaci, ako kuci sedite i serfujete, ili igrate neku igru - zavisni ste i to je opasno! Medjutim ako zaradjujete tim sto sedite na kompu, ako radite po 16 sati dnevno na kompu, onda vise niste zavisnik nego strucnjak ... gde je tu mozak :)

A ti si WOW-as jelte [:D]

Salu na stranu pa ono sada 16 sati aj 4-5 sati na dan to je ok ali brate ja bih se raspao :)

coll je objasnio lepo

ko oce i dalje da misli da je ovo real mzoe da se definise kao klasican wow hater koji ne zna nista o igrici a sere mnogo [:)]

coll je objasnio lepo

ko oce i dalje da misli da je ovo real mzoe da se definise kao klasican wow hater koji ne zna nista o igrici a sere mnogo [:)]

coll je objasnio lepo

coll je objasnio lepo

kili brani chast wowa [:D]

coll je objasnio lepo

coll je objasnio lepo

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Ne kazem da sam siguran da jeste real, ali shto ne bi moglo da bude?

Ne znam da li ste ikada bili intervjuisani od strane neke tv stanice, ali ono shto vidite u finalnoj reportazhi nije skroz real.

Puno toga se nameshta u toku snimanja, da bi izgledalo onako kako producent hoce. Voditelj mu je prishao i rekao "E slushaj, hocu da mi pokazes kao da prichas sa ljudima s kojima igras, u fazonu ubicu vas" i klinac sa loshom glumom to i uradi. Njemu seva paja, on ce dobiti publicitet i moci ce da se hvali na ventrilu kako je izasao na tvu.

Keva je pomislila da ce mu to mozda pomoci, pa se zato i volontirala, ali ne zna da tv stanicama puca tuki da pomazu, nego im je samo stalno da naprave shto originalniju vest.

I ako se pitate, ne, nisam wow hater. Shta vishe igram ga redovno sa zadovoljstvom :) (mada ne "redovno" ko ovaj klinac)

Zastava101Mala.jpg

Jos sam video za wow reklama tipa kao jedan par ( riba i muskarac naravno ^^ ) on nju ono zlostavlja svaki dan po vise puta a ova ja umorna od njega i njegovog kobaza ,i sve u svemu riba mu kupije kao WOW i on ono dan i noc igra i kada ga ona zove u krevet on kaze cekaj da predjem instancu ( ili tako nesto ) znaci ne da je losa reklama za WOW nego lol . Na sta ce ovi spasti samo da prodaju igru ^^

real ili ne,ovo je najretardiranija igra ikad!!!

mrzite me koliko hocete!!!

fascinantno je da neko se tu kurci i kao "DEBILNA IGRICA LOL!!!!" a sam je sedeo po 12 sati u igraonici i igrao kaunter (licno ne znam za unkinda al u vecini slucajeva je to tako) :)

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!

hehe ma nije samo to koldore nego imash vishe podgrupa hejtera...

imash "lechene" koji hejtuju igru jer su se skinuli pa sad mrze...ko ex pushachi i dim

onda likovi koji ne kapiraju igru i mrze sve koji se zabavljaju istom jer bi i oni da umoche a ne mogu

pa onda likovi koji iz tehnichkih uslova ne umachu ali i dalje hejtuju

onda oni koji su igrali/probali ali nechitaju sta pise u kvest descriptionu pa kad pitaju u generalu da ih neko vodi za ruchicu onda ih potkache skotovi koji troluju low lvl zone (a i sami su bili nubovi)...

to me zapravo najvishe nervira u wowu, osoba A pita nesto i neko joj odgovori odmah, ali kad osoba B pita nesto osoba A ga napushi sa "lolnub goto thott" iako ili ni sam ne zna odgovor ili g ani on nije znao pre 2 dana al sada sam nece da pomogne...takvih ljudi se gnusham a ima ih more u wow-u =o(

i za kraj moja omiljena podvrsta - oni koji nisu videli wow ali znaju da je igra sranje i da ga igra 8 miliona budala i da su oni iznad toga jer je u pitanju igra za retarde

bilo kojoj podgrupi da pripadash unkinde, relano nisi trebao da posutjesh takav post nego samo da iskomentarishesh malu nalozhenu budalu, a ne da dodjesh na wow subforum i krenesh da hejtujesh samu igru, ako ti je do takvih pricha idi u lokalnu teretanu i hejtuj bildere, tako cesh bar posle moci da se pohvalish nechim

Unkind je ako se nevaram ex-cartman, ako se ne varam u merou je znao sediti i celu prvu polovinu puberteta i kubljati cs :)

Ako se ne varam

meni licno je posle deus-exa, wow nesto najfascinantnije sto sam igrao. I da moze se uzivati i jako lepo igrati i sa 2-3 sata na dan :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...