dovlagsi Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Drugim recima, nije ciganka. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja sam se šalio, a ovi što su bacili hejt na cigane će da osete bes leptira ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja sam se Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja sam se šalio, a ovi što su bacili hejt na cigane će da osete bes leptira ;) Pretpostavio sam.. :) A da ne bude da je samo spam i da se zastitim od leptira: jao jbt kolika je ona beba gore!! I bas je crna. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ma laganica , sad ako im nestane hrane imaju 8 kila parce koje ce im biti dovoljno za neko vreme xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA KAKO JE TO SAMO SMESHNO HAHAHHAHAHAHA...NE! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 krupne, da ne kazhem debele bebe se radjaju od krupnih roditelja ili ako je majka shetjerash.. imala sam priliq da vidim dete od 5.5kg.. bash kad sam bila na vezhbama iz aqsherstva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 U chemu je problem, pa sta ako zena ima 4, 5 dece? I koja vam je fora to s ciganima? Moja ortakinja ide u skolu sa likusom koja ima jos 6 brace i sestara, tjale joj je direktor valjda postanske stedionice, ima kesa da izdrzava svu tu decu i jos toliko... deca imaju svoje telohranitelje etc. Ako je u stanju da izdrzava svu tu decu i ako voli decu sto da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 shta vi pishete ovde pa to je stvarno za shamar .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 shta vi pishete ovde pa to je stvarno za shamar .. x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 shta vi pishete ovde pa to je stvarno za shamar .. x3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ^^ x4 Mislim, rodila zena veliko dete u 38-oj. Svaka joj chast. Videcemo shta cete pisati kada sami budete imali decu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) Posto bijem podjednako i levom i desnom ... x4x2 = x8 ? Kakve veze ima koliko dece i u koliko godina ga je rodila? Samo zato sto kod nas i dva deteta spadaju pod retkost a o trecem da ne govorim, zasto bi neko ko se odlucio da ima vise bio retardiran, glup ili za uspavljivanje ? Nedaj boze, znaci pu pu da kucnem u drvo i pomerim se sa mesta x2, da se nekom koga znate ili vama licno desi da se rodi dete koje nije uredu, pa da se setite gluposti koje ste napisali ovde. Da ne pricam u prazno, posto je opste poznata cinjenica da se za ovih 15 godina na ovim prostorima izlilo tona otrova i da je bacena ista kolicina tokom bombardovanja, treba razmisliti pre nego sto se nesto ovako odvratno i odurno napise. edit: Zerbah dodao svoj samar, pokvario mi racun! Edited February 2, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 mene je keva rodila kasno, i sve je u redu sa mojim iq-om, tako da ne serite. taj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 krupne bebe se radjaju od krupnih roditelja BRAVO MARO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 mene je keva rodila kasno, i sve je u redu sa mojim iq-om, tako da ne serite. A je l' si tada imao 8 kilograma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 NISAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Eto vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 weasel.. bash mi je nedostajao tvoj "h8".. za tu chinjenicu..koji si izdvoJio.. mozhe..al ne mora da znachi.. dechache.. odrasti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) NA LOMACHU, NA LOMACHU SA VESTICOM i vidi sad ti pc policiju, nece tebi da obrisu ovako nesto, nego ce da idu okolo i da suspenduju ljude koji konstatuju da si retardiran rofl Aha, reci. I bilo mi je čudno da se jo Edited February 2, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 jebote sta je svima...nema me neko vreme na forumu i kad se vratim svi su u nekom gadnom tripu...to vishe nije ni hejt, uzdiglo se na novi nivo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 @ dule ovo je sad hatefree ph0rum zahvaljujuci akciji Leptiric 2k7, nevolja nas je naterala da se naucimo novim metodama flejma. kao sto vidis, ide nam odlicno Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 matori ne odgovaraj mu, on zna najbolje. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 a bio sam ubedjen da sam podrobno procitao text.izvini kruko @lag:jo da nije leptir akcija kako bi te sad isprozivao zbog te ortakinje tvoje koja ima kesa, cisto da ti vratim za ono od ranije...prokleti leptir Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts