Lucky Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ... zapravo i nije bas, ali nisam mogao da odolim a da ne upotrebim najpoznatiju frazu ovog dela foruma ;) Sve u svemu, pricao sam o ovome svojevremeno kada je "procureo" pilot a i bio planiran pocetak emitovanja za novembar, no sve je pomereno za pocetak januara. Ukratko, jedan lik radi kao cistac na groblju, i to ga jelda smara. Ima zelju da otvori svoj bar ali mu trebaju pare. Kako nema istih, jedan dan mu napamet pada, gledajuci televiziju i neku vrstu "Cribsa", da opljacka Mika Dzegera (koji je producirao seriju btw a i pojavljuje se u njoj). I on kao cistac/domar okuplja svoju ekipu u kojoj su indijac vozac taksija, debeli crnac dubokog glasa, zgoljavi smesni geek, jos jedan cistac/domar kolega i naravno jedna lepojka, koju ovom prilikom glumi Sofija Vergara. Serija je sitcom tipa, oni naravno iz epizode u epizodu planiraju dalje probijanje "odbrane" gajbe (tu je kljuc od vrata, ali zatim i sifra, otisak prsta, obezbedjenje itd). Serija je na delove u tipicnom sitcom fazonu sto se stosova i smeha tice, ali je nekada i zaista solidno originalna i poseduje neke fine fazone. Za opustanje i razonodu je sjajna. Mozda bih se usudio da kazem da mi je od aktuelnih bolja od Til Death-a i "tu negde" kada govorimo o recimo The Class-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 Ma nemaju pojma, pusti ih ;)) Pazi, generalno, meni se skroz dopada, i jako opusta i ima neke sulude ideje, scene i desavanja. Nije najbolji sitcom koji sam gledao, ali tako za ubijanje 20 minuta je kao stvoren :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 jeste gledali seriju 'Office' ? kontam da je na slican fazon Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Za sada svi pishu pozitivno o "najboljoj seriji ikad" Trenutno mi se skida pa se nadam da se necu razocharati, jel tako Lucky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 vidim da volis tog smajlija vise nego leba da jedes. a oko najbolje serije ikada, lepo sam napisao da nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Taman da mi zameni My name is Earl i Everybody Hates Chris koji su me smorili :) Chris jeste smorio, ali je Earl do jaja, od one "duple" epizode. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ceo rendi vs. katalina zaplet je genijalan. jedva čekam da vidim šta će sad biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Ok, ubedili ste me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 khm da se vrnemo na temu pogledah prvih 5 epizoda i svidja mi se ono totalno ok serija za razbribrigu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ima subs samo za prve dve, tako da ništa od toga. Skinuo sam ovih 6 što su se prikazale i serija je ekstra, ima ekstra fazona i dobro dođe pored ostalih ozbiljnih serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Alo gde je spika u vezi najbolje serije ikada :) malo neočekivano, mislio sam da će izabrati novu žrtvu u sledećoj sezoni(ako bi je bilo uopšte). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 ja ne znam o cemu ti govoris :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ... zapravo i nije bas, ali nisam mogao da odolim a da ne upotrebim najpoznatiju frazu ovog dela foruma ;) Sve u svemu, pricao sam o ovome svojevremeno kada je "procureo" pilot a i bio planiran pocetak emitovanja za novembar, no sve je pomereno za pocetak januara. Ukratko, jedan lik radi kao cistac na groblju, i to ga jelda smara. Ima zelju da otvori svoj bar ali mu trebaju pare. Kako nema istih, jedan dan mu napamet pada, gledajuci televiziju i neku vrstu "Cribsa", da opljacka Mika Dzegera (koji je producirao seriju btw a i pojavljuje se u njoj). I on kao cistac/domar okuplja svoju ekipu u kojoj su indijac vozac taksija, debeli crnac dubokog glasa, zgoljavi smesni geek, jos jedan cistac/domar kolega i naravno jedna lepojka, koju ovom prilikom glumi Sofija Vergara. Serija je sitcom tipa, oni naravno iz epizode u epizodu planiraju dalje probijanje "odbrane" gajbe (tu je kljuc od vrata, ali zatim i sifra, otisak prsta, obezbedjenje itd). Serija je na delove u tipicnom sitcom fazonu sto se stosova i smeha tice, ali je nekada i zaista solidno originalna i poseduje neke fine fazone. Za opustanje i razonodu je sjajna. Mozda bih se usudio da kazem da mi je od aktuelnih bolja od Til Death-a i "tu negde" kada govorimo o recimo The Class-u. Sold! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 ahahaha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts