Jump to content

Ma nisu ameri bahati...

Recommended Posts

Izdrkavanje nego sta, prvo i prvo nemaju sta da traze u tudjoj zemlji i zasluzuju da ginu i sto vecem broju dok ne odluce da ih povuku odatle ,jedno je odrzavanje reda i mira a drugo okupacija i izdrkavanje tom logikom bi trebali da pobiju sve sto se krece jer neki od njih mogu biti teroristi................glupi ameri nadam se da cu da dozivim propast njihove imperije/.............fucken gaylords

GOT MIT UNS

jebote kolko god oni bili u opasnosti nemaju pravo druge ljude da ubijaju po ulici.ko ih jebe sto su se iskrcali tamo,njihov posao je da ''naprave'' mir.a i realno da neko oce da ih skine zoljom ili snipom moze opusteno,jer ono su male brzine.a ono sto ovaj lik radi sa hamerom je cisto izdrkavanje,jer da nije tako ne bi ni snimao kamerom.

Bjukenon Mitch

tako isto i pajkani u severnoj americi voze kada su u zurbi negde, samo shto imaju rotacije, pa ih svi primete.

mislim da je sasvim opravdano

shta bre opravdano?

da ti dodje gomila debila sa drugog kontinenta i okupira zemlju ? samo zato shto im se digo kurac za naftu ?

niti branim niti opravdavam ali fakat jeste da bezobrazno voze i ne bi im se isplatilo da tako nesto rade kod nas npr :))))

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• 2 weeks later...

sa jedne strane cali je u pravu, u protekle dve nedelje skinuli su im pet helikoptera, a sa druge koji ce moj oni u iraku (nafta, naravno...)

sve u svemu, ako oni imaju hummwee ja apelujem da mi nabavimo Kraz ili Ural

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha