f4ts0 Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Lol Babe Za te pare moze da ide u dubai Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Evo ja da budem lokal patriota i navucem gnev cika crnje :))) http://www.villabreg.com/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 reci ti za koju lovu bi da se provedesh, pa ce RuRTouR da ti da prave predloge :) bogami g!!!, dobre tebi ideje padaju napamet kroz topice, samo da znas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 brate idi na taru nema ljudi nema sta da se radi osim da se setas igras bilijar i stoni tenis i da jebes;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 meh, mi mali privrednici :D al zamisli, svim gejmerima (da ne kazem WoWovcima) je potrebno malo sunca, vazduha, eto ciljne grupe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 al zamisli, svim gejmerima (da ne kazem WoWovcima) je potrebno malo sunca, vazduha, eto ciljne grupe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Mećavnik (a.k.a. Mokra Gora) bi trebalo posetiti...svi ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 hm, tamo ima jedno 5 soba ;) i pride mislim da uopste nije tako jeftino. Osim naravno van Kusturicinog objekta, al' ko zna dal' tu ima uopste ista. Pa dobro, ako hoce da ispadne baya i da provede lep odmor sa devojkom onda nek se isprsi malko, jelte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 a kopaonik? kako je tamo sada, jel ima snega? i jel mnogo skuplje nego zlatibor? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 idi na more sa njom, sada van sezone nema nikoga i bice vam do jaja.ja planiram to sa devojkom u aprilu. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 A jebote.Dobro, moja krivica sto nisam precizirao sta zelim.Znaci odmor za dvoje, ali bash ODMOR, ne kop, ne zlatibor, nigde gde je guzva i jos masa ljudi.Jedna soba, na nekom zanimljivom mestu (hotel, banja, apartman, stagod) gde ima nesto da se vidi, negde da se proseta.Max 50e dan po osobi.Nije nam bitan luksuz (ne smeta) najbitniji su nam mir i tisina.Lepa ideja za prag ali posto imamo max 5 dana iskljucite inostranstvo. Lepi su predlozi fantast, dundjerski i tara.Dajte jos kreativnih, zanimljivih predloga. In RUR I trust! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 pa Bali je tvoje resenje...kupi avionsku jednu avionsku slepaj devojku u koferu i spavajte na plazi...:))) salim se...idite u ohrid...nisam bio ali ko god od poznatih jeste kaze da je super...posto vec trazis nesto drugacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 soko banja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Prosle godine sam bio u jednoj takvoj varijanti... u Vrnjackoj Banji, kolima iz BG dosao za 2.5h autoputem cene su bile smesne (sada je oko 2000 din recimo u Hotelu Breza polupansion) kapaciteti poluprazni u ovo doba godine, hotel ima bazen, blizu je full SPA centar, a mesta za setnju ima koliko oces... a ako ides kolima mozes trz do Gocha (12km). Edited February 1, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 e ne bih isao u banju sa ribom...al dobro...ima nas raznih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Pa brate, nije to specijalizovana banja za bolesti prostate gde se penzosi mazu blatom... vec mesto, grad. Zove se Vrnjscka Banja zbog izvora neke termalne vode pune fosfora..., a principu je turisticko mesto gde mozes da biras sta ces da radis, isto kao na Zlatiboru, Kopaoniku i ostalim retkim tur. destinacijama ogromne nam zemlje... Edited February 1, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ma kapiram bte...nisam sa k-paxa...nego ono...pre bih otisao na more van sezone ili sta god...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 za to ti ne treba 50 eura na dan...:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ili se uradite kao kruko sad i nece vam trebati ni diskaveri ni ostala pomagala...:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Vaistinu! :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 kako je topik krenuo, mislim da će krajnji zaključak biti da otkačiš ribu, daš otkaz na šljaci, navučeš se na pajdo i promeniš ime u Hitler Kurčević. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 kako je topik krenuo, mislim da će krajnji zaključak biti da otkači Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ne ne...sad je deo o tome kako je ona posebna devojka i kako zeli da provede nezaboravne trenutke s' njom za tih 5 dana...i kako oni koji nemaju da predloze destinaciju ne skrnave topic...:))) a slike dobijamo kad se vrate iz kolibe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Hotel zvonacka banja kod pirota u vukojebini. Posto je od starosti hotel pukao (bukvalno) sad je tamo ludilo, niko vas nece uznemiravati jer nema ni osoblja. Prenociste sa doruckom je kao orbit profesional, osoblje koje je ostalo ne zna bas dobro srpski, a i nema hrane neke u hotelu. Ima bazene unutra i napolju, spoljni ne rade, a u unutrasnjem su zice za struju te se kupas na svoj rizik. Meni je bilo do jaja Takodje u backoj topoli ima gazdinstvo panonija. Pun pansion je oko 1600 na dan, sobe do jaja, toliko je nekako depresivno da cete uzivati, ima KTV, a ako nema signala, ljubazno osoblje ce ti dati 5 metara folije da napravis antenu. Meni je bilo do jaja. Sokobanja iliti Las Vegas juzne pruge. Jeftino za tugu, odlicna klopa, bazen sa toplom vodom. Bazen ne radi nocu, ali ako das cuvaru 500 kinti unece ti lezaljku u bazen i doneti alkohola na isti. Meni je bilo do jaja samo za malo da se udavim od pijanstva, zaspao sam na toj lezaljci u bazenu. Sve u svemu gde god da odete bice vam do jaja. Ako imate malo avanturistickog duha, sto idete u egzoticnije delove srbije, mzoete se bolje provesti :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ja kad sam krenuo da karam takodje sam imao problem sa smestajem, moji su uvek bili kuci, a ja zeljan pic*e... mada tada nisam imao para kao ova danasnja omladina da vodim ribu (ma da ne bi) po hotelima i slicno. Godine su prolazile, a mladalacka zelja o praznoj hotelskoj sobi je ostala samo sexy mastarija i prosla me godinama kada sam uvideo da bi samo sebi pili krv da smo zatvoreni 5 dana sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts