Jump to content

Postizborni marifetluci ili...

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A od te dvojice ne zna se ko je veci lopov, pa prvi taj Chanak je lopurda najgora, on je omogucio ovom da kupi secerane, e to su Chedini ljudi :)

Ajde reci mi coveka koji ne bi krao da ima prilike pa da ga odma postavimo za dozivotnog premijera,precednika sta god.Nemoj mi samo reci da ti ne bi krao.Da sad ne bi jer nemas odakle.

Ali cim se neko domogne nekog mesta .....

Neukrotljivi!

brate nishta me ne bi chudilo ovde. a i zaboravili smo na varijante manjinskih vlada: SRS+SPS, DSS+G17, DS+LDP, itd...

Sa ovakvim sazivom parlamenta nema apsolutno nikakvih uslava za neke manjinske vlade.Ovaj put se teletabisi nece provuci ko proshli put.

meni jedino shto ne ide u glavu jeste zashto se ne da mandat radikalima da sastave vladu ako su vetj najvetja stranka na izborima. da ne bude posle kako ne postoji demokratski proces kod nas ..

To je neshto shto govorim zadnjih 36h.TO bi radikale potpuno zateklo i Tadic bi sa takvim potezom bio na konju,dok bi SRS i DSS kako kod da se razvije dalje situacija bili na gubitku.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

a sta ako bi radikali pokusali da naprave manjinsku vladu,bez direktnog partnera, ocekujuci podrsku ostalih barem u pitanjima koji su valjda od zajednickog interesa? Ako "demokrate" ne podrze takvu manjinsku vladu, onda ne vidim sta gube radikali?

"Ok,Hocemo da vladamo, definitivno ne mozemo sami jer imamo 28,5% ali vi bi radije da nas pokopate, po cenu novih izbora i nazadovanja stanja u drzavi, nego sto ste zaista za neko jedinstvo"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

A sta mislish da bi Nemci uradili da na jednom delu svoje teritoriju imaju izuzetno visoku koncentraciju

Srba koji apsolutno opstruisu sve drzavne procese i koche drzhavu u celini?Opet uperili "Debele Berte" u njih?

Sumnjam!

Ili mislis da bi docekali da odjednom Srba u nemackoj bude toliko da sami oforme vladu?

Naravno da ne bi uperili "Debele Berte". Imaju oni podle i legalne nachine da ne dozvoljavaju shirenje strancima. Kamo srece da smo ih mi imali....

Cedomir Jovanovic je diplomirani Dramaturg, a pravni fakultet danas zavrshava svaka shusha.

Pa sad ti proceni, umetnost ili pravo?!

Hm... Dramaturgija i politika imaju veze kao topologija i hirurgija... Mada, mozda Cheda ima neki opasan scenario za Srbiju, blockbuster... [boom2]

Lepo vreme izmamilo je na stotine ljudi da prosetaju knez mihailovom.

Word. I na Adi je bilo mnogo ljudi...

@ Igz: ne gotivim chedu nimalo, ali po meni nema nikakve veze dal je neko pravnik, ili dramaturg, ili doktor, samo da nije ljakse ko Velja. Dzaba Koshtunici shto je profa, kad je lichnost totalno bez emocija, i uopshte nije da bude lider po meni.

Ne branim Koshtunicu, ali mislim da emocije nemaju nikakve veze sa politikom, chak su i pogubne. Treba biti racionalan, realan, inteligentan i pronicljiv. A toga kod nas nema....

Ajde reci mi coveka koji ne bi krao da ima prilike pa da ga odma postavimo za dozivotnog premijera,precednika sta god.Nemoj mi samo reci da ti ne bi krao.Da sad ne bi jer nemas odakle.

E vidish to je jako tuzho. Tuzhno je tvoje razmishljanje, a josh tuzhnije je shto je tachno. Sve dok bude takvih ljudi dzaba i 1000 stranaka, partija i izbora, nishta se nece promeniti...

@topic

Dugo sam razmishljao o ovim izborima. Nikada nisam glasao a imam 22 godine i jako sam upucen u politicku situaciju vec duzi niz godina i jako dobro pamtim. Mozda me upravo to i sprechilo da glasam. Jednostavno ne mogu da glasam za nekoga jer je manje zlo. Muka mi je od toga. Hocu nesto dobro.

Edited by Tauruss

joj ajde molim te cuti,pored tebe De1 izgleda kao spasitelj naroda...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mislim da se radikalima uopste ne isplati da ulaze u ovu vladu, koja je osudjena da preda kosovo. previse bi stavili na kocku, a ako se bas naostre da ulaze u vladu, uvek mogu da se procimaju na sledecim izborima, jos ako ih budu raspisali prevremeno (ako bude zesci picvajz posle kosova)...

Ovo su pausalne informacije, kome je naredjeno da preda KiM, pa prvi Kostunica nece predati KiM pa ne znam sta da bude, a to znam 100% i mogu da dam levu ruku ako Kostunica bilo sta potpise za predaju KiMa, od te predaje nema nista i to dobro svi znaju, kakva predaja, koja zemlja predaje svoju teritoriju, a i niko ne moze nama da namece da predajemo bilo sta.

SCJP.png

1. lik koji krade na sve strane i bole ga uvo sto ga svi vide i prozivaju (jer ima poslanicki imunitet i platu od 300000 kinti/mesec i ot na 4 dine, jer se poslanicko mesto vezuje za coveka a ne za stranku; novi ustav FTW!)

Ispravite me ako greshim al kolko sam ja chitao/chuo kod nas se poslanichko mesto vezuje za stranku, shto je realno i problem poshto se time ubija element chovechijeg osetjaja za pravdu i stranka mozhe protiv nekih moralnih nachela svojih poslanika da krshi iste u svoju korist menjajuci "zardjale" shrafove u mashineriji.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Naravno da ne bi uperili "Debele Berte". Imaju oni podle i legalne nachine da ne dozvoljavaju shirenje strancima. Kamo srece da smo ih mi imali....

"E da sam imao pishtolj pre nego shto su me skinsi izboli", reche crnac dok je izdisao na plochnicima Njujorka.

E vidish to je jako tuzho. Tuzhno je tvoje razmishljanje, a josh tuzhnije je shto je tachno. Sve dok bude takvih ljudi dzaba i 1000 stranaka, partija i izbora, nishta se nece promeniti...

Ti prichash o promeni choveka kao bica u psiholoshkom pogledu.Znachi po tebi treba bojkotovati svake izbore

do sledece chovekove evoluvije.Dok kompletna ljudska psiha ne dostigne neki priblizhni idealizam: posthenje, chast, plemenitost.A ne pohlepu,zlobu i mrzhnju koju danas ima a imao je kroz celu istoriju koja je iza nas.

Nemoj me pogreshno shvatiti i ja bi kao ti voleo da sad dojde Isus sa neba i da zavlada vechita harmonija i mir

i da svi budu srecni i tak to.Ali to jednostavno nije moguce.E sad ako je to toliko tuzhno shto sam se ja pomirio sa nekom trenutnom realnoshcu onda je ceo svet jedno veliko opelo.

"E da sam imao pishtolj pre nego shto su me skinsi izboli", reche crnac dok je izdisao na plochnicima Njujorka.

Ti prichash o promeni choveka kao bica u psiholoshkom pogledu.Znachi po tebi treba bojkotovati svake izbore

do sledece chovekove evoluvije.Dok kompletna ljudska psiha ne dostigne neki priblizhni idealizam: posthenje, chast, plemenitost.A ne pohlepu,zlobu i mrzhnju koju danas ima a imao je kroz celu istoriju koja je iza nas.

Nemoj me pogreshno shvatiti i ja bi kao ti voleo da sad dojde Isus sa neba i da zavlada vechita harmonija i mir

i da svi budu srecni i tak to.Ali to jednostavno nije moguce.E sad ako je to toliko tuzhno shto sam se ja pomirio sa nekom trenutnom realnoshcu onda je ceo svet jedno veliko opelo.

Edited by Cell

Neukrotljivi!

Ovo su pausalne informacije, kome je naredjeno da preda KiM, pa prvi Kostunica nece predati KiM pa ne znam sta da bude, a to znam 100% i mogu da dam levu ruku ako Kostunica bilo sta potpise za predaju KiMa, od te predaje nema nista i to dobro svi znaju, kakva predaja, koja zemlja predaje svoju teritoriju, a i niko ne moze nama da namece da predajemo bilo sta.
kako je tebi lepo kad zivish u takvim snovima.

vid'o sam deda mraza

Dugo sam razmishljao o ovim izborima. Nikada nisam glasao a imam 22 godine i jako sam upucen u politicku situaciju vec duzi niz godina i jako dobro pamtim. Mozda me upravo to i sprechilo da glasam. Jednostavno ne mogu da glasam za nekoga jer je manje zlo. Muka mi je od toga. Hocu nesto dobro.

Zasad nema, mozda kasnije. Tako da ono, izadji i glasaj jbg, ako mogu retardirani botovi, mozes i ti...

Btw, izvalio sam ono sto je potrebno nasoj politici:

VISE ZHENA U VRHU DRZHAVE !!!

[8D][8D][8D][8D][8D]

@ KOSOVO ISSUE: Jedva cekam da se taj tumor odseche od Srbije, iskreno...

Shteta: mnogo manje glasacha SRS-a i DSS-a u glasackom telu drzhave. [:D]

Podignimo zid izmedju Srbije i KiM, tureti po zidu, americka vojna baza sa nashe strane.... pucamo mi, pucaju ameri...

...pada sve sto prilazi/mrda sa one stane zida.... ko u Starship Troopersima... chista situacija. Za to vreme nasa drzava

bavi se ekonomijom i slicnim pametnijim poslovima koji su esencijalni za ovu zemlju. Zato i cenim Draleta AKA Ignisa,

on DOBRO ZNA da je kinta ono sto vrti i pokrece svet a ne politicki talk-show... I ekonomija je ono sto moze da

napravi Monako od nase zemlje..... naravno kad prestane da se krade.

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

zaboravismo da je ds-u bilo previse da bude u kostunicinoj vladi... i da su im licni interesi bili ispred drzavnih... da su bili na pomolu novi izbori kada je kostunica (mutav!?!) uspeo da napravi manjinsku vladu koju je podrzao sps... tada niko od zutih nije govorio da treba progutati knedlu i uci u vladu... ne prenagljujmo sa takvom vrstom ocene...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Zasad nema, mozda kasnije. Tako da ono, izadji i glasaj jbg, ako mogu retardirani botovi, mozes i ti...

Btw, izvalio sam ono sto je potrebno nasoj politici:

VISE ZHENA U VRHU DRZHAVE !!!

[8D][8D][8D][8D][8D]

@ KOSOVO ISSUE: Jedva cekam da se taj tumor odseche od Srbije, iskreno...

Shteta: mnogo manje glasacha SRS-a i DSS-a u glasackom telu drzhave. [:D]

radikali su na ovim izborima pobedili i u beogradu. Ako ode Kosovo oni osvajaju barem 40 % glasova, ako ne i svu vecinu.

Pazi sta zelish, mozda ne dobijesh ono sto ocekujesh.

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Kako bese ono? Nece Sloba nikad potpisati? ... To dal tjemo mi "prepisati" kosovo nimalo ne zavisi od toga ko je na vlasti vetj od reakcija svetskih sila na to, a na nama je samo pametno da odigramo.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Uopste ne nisi razumeo. Ja izbore nisam bojkotovao, niti se zalazhem za bojkot istih. Imao sam veliku zhelju da izadjem i neshto promenim ali jednostavno ne vidim da je neko od sadashnje garniture politichara sposoban za tako neshto. Necu da razmisljam shta je manje zlo. Jako mi je krivo zbog toga.

I da, u kom pogledu chovek mozhe da se menja ako ne u psiholoshkom?

Malo si se zaneo sa utopijom, budi realniji. Nisam ja neki nezreli balavac, ne ochekujem Isusa i idealizam. Jednostavno nam trebaju sposobni i poshteni ljudi da vode ovaj narod, nishta vishe. Nazhalost, takvima je ili muka od mutne vode politike ili im se ne dozvoljava da udju u visoke krugove i neshto promene.

radikali su na ovim izborima pobedili i u beogradu. Ako ode Kosovo oni osvajaju barem 40 % glasova,

ako ne i svu vecinu. Pazi sta zelish, mozda ne dobijesh ono sto ocekujesh.

Matori, I GORE SAM PREZHIVEO, i to cu. Neka ide kosovo, neka se drustvo radikalizuje jos vise preko noci,

neka oni onda naprave CISTU radikalsku vladu, neka Vucic bude premijer a Nikolic predsednik ako hoce/moze,

neka im SPS bude desna ruka u svim bitnim ministarstvima... Barem cu imati opravdanje sto idem da zivim na

breg i vikendaji oko koje cu postavljati medvedje zamke i u kojoj cu glancati svoju 12-cu spremavshi se

da branim POSLEDNJU GRUDVU svoje slobode i integriteta kada isti budu privatizovali vrsacki breg i poceli da

oduzimaju vikendice ljudima... Ali onda cu videti i BG, i juznu prugu i vojvodinu i sve one koji su pljuvali po lopovskim demokratama itd itd...

I jos jednom: ja sam ZA, i gore sam proshao u zivotu, PREJEBENO SAM SPREMAN !!!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Kako bese ono? Nece Sloba nikad potpisati? ... To dal tjemo mi "prepisati" kosovo nimalo ne zavisi od toga ko je na vlasti vetj od reakcija svetskih sila na to, a na nama je samo pametno da odigramo.

Pazi ovako tacno je to sto pricas da sila Boga ne moli i Bog silu ne voli, ali moras uzeti u obzir do koje bi to destabilizacije doslo ne ovde nego svuda u svetu, imas takvih separatistickih struja u mnogim zemljama u Evropi, nije svima sve jedno, a i ne mozes krsiti medjunarodne zakone i pravila, da oni "daju" KiM Albancima to bi znacilo direktno krsenje svih medjunarodnih pravila, ja ti kazem to nece tako ici, veruj mi sada kad se formira vlada videcemo sta ce biti ali nezavisnost ni u kom slucaju to mogu da potpisem.

SCJP.png