Jump to content

Postizborni marifetluci ili...

Recommended Posts

^^ Da te nije sramota samog sebe glasao bi za radikale ko svaki drugi mediokritet ... ovako te nasankao DrVoja koji realno radi protiv svega sto se zalazes - i to je dobro :p

Zasto bi me bilo sramota pa pre bih dao glas radikalima zbog balansa nego Chedi, sto se tice Kostunice ja njega postujem kao i mnogi profesori na mom fakultetu a i slazem se sa njegovim programom, nema ko sta mene da sanka biram manje zlo, a problem je sto ti ne znas za sta se ja zalazem :)

Za DSS sam glasao ponajvise zato sto razumem politicku scenu, niko ne moze bez njih da pravi vladu i onu su ta teza koja ce prevagnuti da li ce formirati sa DS-g17 ili sa radikalima, mislim da je Kostunica veoma promisljen i radi sve onako kako treba raditi a to je polako, to sto je Djindjic pricao kako ce sve to brzo odma nema problema, pa vidite na kraju sta je ispalo, sto je brzo to i kuso, ne moze se drustvo menjati preko noci niti se ista moze menjati preko noci, za sve treba vreme i treba dobro razmisliti i promisliti, svi ovi su previse nervozni, isfrustrirani, brzopleti, jedino je Kostunica politicar koji radi promisljeno.

Vec je niz istorijskih premra pokazao da se revolucijom nista ne postize vec polaganom evolucijom.

Edited by Sasa_Matic(BlindProphet)
SCJP.png

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6283551.stm - nerviraju me ovakvi tendenciozni chlanci. Radikali osvoje 28,5%, sps josh 6% a ds, dss i g17 pljus, cheda zajedno preko 50% i odma izlaze naslovi po svetu kako su pobedili ultranacionalisti...i kako se srbija vraca u svoju, krvlju natopljenu proshlost. A mislio sam da je BBc malo manje glup od CNN-a

isto sam pomislio jutros kad sam video taj naslov...

srpskivojnik-3.jpg

Vuchic je zavrsio pravni fakultet sa prosekom 9,3 a Cheda vise od srednje nije video.

Fax sa visokim prosekom na zavrsavaju pametni nego no liferi. Veruj neki ko zavrsava molekularnu biologiju sa prosekom>9.5 moze da drzi casove no-lifa svakom wow-eru :) Poznaj par takvih (Ne kazemd a se druzim sa njima jer je to nemoguce, ono mozes da se druzis sa njima tipa 2 meseca godisnje kada nemaju ispitne rokove) :)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6283551.stm - nerviraju me ovakvi tendenciozni chlanci. Radikali osvoje 28,5%, sps josh 6% a ds, dss i g17 pljus, cheda zajedno preko 50% i odma izlaze naslovi po svetu kako su pobedili ultranacionalisti...i kako se srbija vraca u svoju, krvlju natopljenu proshlost. A mislio sam da je BBc malo manje glup od CNN-a

Stvarno su ga preterali ono bas nam zavale kosku kada god stignu :/

mislim da je DSS DSS G17 vlada najbolje

Setam se od faksa, odnosno do vuka do zelenjaka, sav srecan jer sam imao neverovatno uljudno i profesionalno iskustvo sa shalterushama na faksu, i tako prolazim pored "Savezne" skupstine a preko puta, odnosno na trotoaru ispred gradske vlade sve oni mali ""reporterski" shatori i samo rade reportaze o nama. Doshlo mi je da se skinem go i sav ovako debeo i ne obrijan utrchim u kadar. Cisto kada prave majmuna od nas, da malo vide kako je to ....

I posle se ja pitam zasto mi je letos jedna Finkinja, na moru u Bugarskoj bacila hejt - "Nisam znala, da vi Srbi, mozete tako dobro da pricate Engleski"...

Pa jebiga, kada nije sezona sazrevanja voca u dzungli ili kada nije vreme parenje, ima se vremena i za takve male stvari. Pogotovo mi muzjaci koji ne odgajamo mladuncad zajedno sa zenkama.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nikada nece biti dobro u ovoj jadnoj i izmucenoj zemlji dokle je god milion malih stranaka i SPS-a , Radikala i ljudi koji tvrde da su demokrate ( dss-ns ) a prodali bi zemlju za saku dolara .

A kada za jedno 100 god bude bolje onda cu ja davo biti na onom svetu .

ako DS-ovci budu pametni netje mnogo pritiskati sa nekim svojim sranjima i motji tje se formirati vlada relativno brzo. sa druga strane ako previshe budu srali DSS+SRS je jako vidljiva koalicija stim shto mi samo josh nije jasno dal tje to biti izvedeno uz ulazak u vladu ili chistu podrshku.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

My noobish 2cents:

Djindjiceva politika nije bila "brza i kusa", vec da se se problemi saseku u korenu, pa ako je bilo potrebno da se zivi tesko godinu-dve, neka ako ce kasnije biti bolje, nije to bilo nista preterano brzo/stavec, pogotovu kad se uzme situacija u kojoj smo bili tad, dok s druge strane, Kostunica bi bio sigurno odlichan predsednik nekoj Norveskoj, gde bi njegov stil politike bio potpuno prihvacen, a to se definitivno ne moze reci za danasnju Srbiju, gde nas njegova tromost, sporost i, slobodno mogu reci, kukavichluk za vecim i hrabrijim potezima ( da ne bi sluchajno, nedo bog, doveo u pitanje svoj sledeci mandat, naravno sve pod okriljem priche da se sve mooora po zakonu, i, pazi sad, to sve u trenucima preuzimanja drzave, posle jednog milosevica, gde su zakon i pravo dve zadnje stvari koje su se postovale i primenjivale u tim trenucima; sve je jasno) bespotrebno koche u vremenima kada moramo da idemo punim tempom napred i asap radimo na obnavljanju ekonomije, korupciji itd itd bla bla...nema sha nema [:D]

Mislim da, u ovom trenutku, Kostunica mnogo vise naginje socijalizmu nego pravoj demokratiji, otuda njegovi odnosi sa SRS, al' ne verujem da bi sklopio alijansu s njima, jer bi ga to zakopalo najstrasnije kod glasacha, ipak, zna se kakvo misljenje, kod vecine demokratski nastrojenih ljudi, preovladava kad su u pitanju radikali.

Al dzaba je sve ovo sto sam sad napisao, jer realnost je da ce Kostunica, nazalost, imatu veliku ulogu, kao i dosad, u nasoj drzavi, tako da, suma sumarum, glasao sam da bih voleo da vidim DS DSS-NS G17+ LDP u vladi, iako ne verujem da ce ova vlada dugo trajati.

Najrealnija solucija je, naravno, DS-DSS-NS-G17+

Konachno, i Cheda je demokrata, i okupio je dosta ljudi iz stare djindjiceve vlade, koja, po meni, nikada nije ni imala sansu da pokaze sta je uradila, pored, o radosti, Kostunice, koji je efektivno razrusio dva meseca (il kolko vec) posle smrti premijera, tako da bih definitivno voleo njih ponovo da vidim u parlamentu, u najmanju ruku.

Urbane legende necu ni da komentarisem, niti narod dovoljno glup da veruje svemu sto chuje.

Ah kako sam najebo sad [:D]

:-)

Za DSS sam glasao ponajvise zato sto razumem politicku scenu, niko ne moze bez njih da pravi vladu i onu su ta teza koja ce prevagnuti da li ce formirati sa DS-g17 ili sa radikalima, mislim da je Kostunica veoma promisljen i radi sve onako kako treba raditi a to je polako, to sto je Djindjic pricao kako ce sve to brzo odma nema problema, pa vidite na kraju sta je ispalo, sto je brzo to i kuso, ne moze se drustvo menjati preko noci niti se ista moze menjati preko noci, za sve treba vreme i treba dobro razmisliti i promisliti, svi ovi su previse nervozni, isfrustrirani, brzopleti, jedino je Kostunica politicar koji radi promisljeno.

Vec je niz istorijskih premra pokazao da se revolucijom nista ne postize vec polaganom evolucijom.

To shto ti nazivash balansom za Srbiju znachi ucene,sujetu,borbu za fotelje,itd...Draze bi mi bilo da je ovih 17% shto je glasalo za teletabise dalo svoj glas SRS pa da ovi samostalo formiraju Vladu i onda usled nemogutjosti da ispune ni najmanju stavku svog ultra-nerealnog politichkog programa konachno prsnu.

Ovako imamo DSS koji ima otvoren prostor da pederski ucenjuje kako hoce i zeli DS i G17+ a sve u cilju da se dograbe isplativih fotelja.I povrh svega verovatno cu da gledam i ovog nasheg verpa u Vladi,veliki mrak za Srbiju,veliki mrak...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nikada nece biti dobro u ovoj jadnoj i izmucenoj zemlji dokle je god milion malih stranaka i SPS-a , Radikala i ljudi koji tvrde da su demokrate ( dss-ns ) a prodali bi zemlju za saku dolara .

A kada za jedno 100 god bude bolje onda cu ja davo biti na onom svetu .

dss/ns bi prodao zemlju za saku dolara??? izjava milenijuma... na ovom forumu vredi polemisati sa mnogima... njihova misljenja iako dijametralno razlicita imaju podrsku u realnom svetu... ali ovo je toliko retardirana izjava... zelim da cujem 1 (slovima: JEDAN) argument koji potkrepljuje ovu "nicim izazvanu" tvrdnju... kao npr. potpisali su nezavisnost kosova jos pre tri godine cim su oformili vladu... ratko je njihovom zaslugom u hagu... bilo sta sto smatras prodavanjem drzave za novac... kakve antipatriote... a ex premijer drzi lanac hotela u vegasu... cuo sam da krade ko mutirani marko milosevic...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

^

postoje 2 vrste ljudi koji ne treba da budu na vlasti:

1. lik koji krade na sve strane i bole ga uvo sto ga svi vide i prozivaju (jer ima poslanicki imunitet i platu od 300000 kinti/mesec i ot na 4 dine, jer se poslanicko mesto vezuje za coveka a ne za stranku; novi ustav FTW!)

2. lik koji ne krade, al je zato potpuno impotentan u svakom mogucem politickom smislu

/edit

@'vucic je imo veliki prosek pa je odma posao ministar'

decko, jel si ti nekad gledao oglase za posao?! za svako iole ozboljno mesto je obavezno radno iskustvo preko godinu dana, a ovog za ministra odma...mora da je bio jako talentovan...

Edited by shone zlo

ne postoji zemlja koja daje svoju teritoriju nekome, imate ovakvih primera kolko volite, ajde da pitamo Nemce da daju Srbima jednu teritoriju u Nemackoj posto su negde u vecini

A sta mislish da bi Nemci uradili da na jednom delu svoje teritoriju imaju izuzetno visoku koncentraciju

Srba koji apsolutno opstruisu sve drzavne procese i koche drzhavu u celini?Opet uperili "Debele Berte" u njih?

Sumnjam!

Ili mislis da bi docekali da odjednom Srba u nemackoj bude toliko da sami oforme vladu?

Vuchic je zavrsio pravni fakultet sa prosekom 9,3 a Cheda vise od srednje nije video.

Cedomir Jovanovic je diplomirani Dramaturg, a pravni fakultet danas zavrshava svaka shusha.

Pa sad ti proceni, umetnost ili pravo?!

Neukrotljivi!

jel onaj isti dramski fakultet u kome Vujke predsedava ispitnom komisijom na prijemnom ispitu?

i kako je neafirmisani diplomirani dramaturg kvalifikovan da bude potpredsednik vlade ili da se kandiduje za premijera?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

@'vucic je imo veliki prosek pa je odma posao ministar'

decko, jel si ti nekad gledao oglase za posao?! za svako iole ozboljno mesto je obavezno radno iskustvo preko godinu dana, a ovog za ministra odma...mora da je bio jako talentovan...

Ne opravdavam ga, Djindjic bio filozof dana radnog staza nije imao, Dinkic nije nigde radio bio je asistent na fakultetu, Tadic je bio srednjoskolski psiholog, jedini koji tu 100% kompetentan je Kostunica koji je bio profesor na fakultetu, koji je ucen i pametan covek a i zna materiju. Ipak je on covek od te struke.

Edited by Sasa_Matic(BlindProphet)
SCJP.png

Au brate, kako dokazujete sve "predrasude" tipa 2 srbina 3 partije.

Ajde raspravljajte se sa dei-em, profesionalnim bukacem.

Znaci pogledajte ^^ post, kao da gledam dnevnik iz 1998-me.

Zato bolje jebite finkinje a ne vezbajte engleski sa njima.

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@ Igz: ne gotivim chedu nimalo, ali po meni nema nikakve veze dal je neko pravnik, ili dramaturg, ili doktor, samo da nije ljakse ko Velja. Dzaba Koshtunici shto je profa, kad je lichnost totalno bez emocija, i uopshte nije da bude lider po meni.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

A sta mislish da bi Nemci uradili da na jednom delu svoje teritoriju imaju izuzetno visoku koncentraciju

Srba koji apsolutno opstruisu sve drzavne procese i koche drzhavu u celini?Opet uperili "Debele Berte" u njih?

Sumnjam!

Ili mislis da bi docekali da odjednom Srba u nemackoj bude toliko da sami oforme vladu?

hoćeš da kažeš da bi nemci prihvatili gubitak 15% teritorije da je kosovo negde kod poljske? ro fl

Cedomir Jovanovic je diplomirani Dramaturg, a pravni fakultet danas zavrshava svaka shusha.

Pa sad ti proceni, umetnost ili pravo?!

[roflmao]

ceo kabinet iz dss-a, pa toga nema ni u draletovim vlaznim snovima [:D]

brate nishta me ne bi chudilo ovde. a i zaboravili smo na varijante manjinskih vlada: SRS+SPS, DSS+G17, DS+LDP, itd...

meni jedino shto ne ide u glavu jeste zashto se ne da mandat radikalima da sastave vladu ako su vetj najvetja stranka na izborima. da ne bude posle kako ne postoji demokratski proces kod nas ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater