Jump to content

IZBORI, GLASANJE, danas.....

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

neposredno posle vidjene scene u kojoj je 11godisnji decak zakucan ekserom kroz glavu za drvo... nasa vojska hvata ljude za koje se sumnja da su to uradili... na pitanje: zasto dete? pripadnik neke ustaske jedinice odgovara: tako cu sutra i tvoje... u tom trenutku covek koji mu se obratio uzima pistolj i puca mu i glavu...

dva nasa vojnika iduci putem nailaze na tri pijana lika koja pevaju ustaske pesme... tripuju da se neko od nasih zajebava posto su duboko na teritoriji koja je pod srpskom kontrolom... prilaze im dovoljno blizu da mogu da im vide obelezja na uniformi... trenutka kada je lik shvatio da su to zaista ustase... uzima kalasnjikov i puca u njih... po njegovoj prici bio je toliko uplasen da mu se prst zaglavio... ispalio je ceo sarzer...

privremena neuracunljivost... ne znam kako bih to drugacije objasnio... ne znam zasto sam vam sve ovo ispricao, ali ne moze da skodi...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

care, prochitao sve postove jesam, i moje mishljenje je bazirano na utisku koji imam posle tog chitanja, a ti ako nisi u stanju da razgovarash normalno - nemoj ni odgovarati na post... tako mozhesh da se ponashash sa klincima a ne sa odraslim ljudima, ok?

Reci činjenice u kontekstu i sve zajedno ili nemoj ni da sere

Dobro je sto si odustao posto si sagovornike napusio i oterao u tri lepe. Jel moze njemu neki raspust, nikad nisam trazio ali je preterao za medalju? Smetaju mi njegovi stavovi ali me vise vredja nacin na koji ih prezentuje. Snishodljivo i pretenciozno, sa tonom neke superiornosti nad suprotnom stranom u razgovoru. Zbog njega mi mohi izgleda kao super sagovornik.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Meni mohi i dalje izgleda kao slatkis sa napucenim rumenim usnama.

Mada realno Mohi je sisa. Na kraju krajeva, zar ima neko iz alijanse da nije sisa?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Neko rece da treba 4-6 dana da se od 60 stigne do 70 ili koji je vec sad max. Znaci mozemo da prdimo ali mohia necemo da vidimo. Ni koleta, ni ostale sa TBC-om. Ovi sto su ostali ili imaju iste stavove kao mi ili nisu raspolozeni za raspravu. Blah, gasi topic i ovaj je umro posle mog pojavljivanja.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

:( zbagovo mi se wow moram ga reinstaliram :|

Nego jebiga ljudi rade volje gledaju dokumentarce o drugom svetskom ratu i chak raspravljaju o istima na ovom forumu ali ako neko pomene bbc-ov dokumentarac o bosni ili kosovu ... JU NE DAJ BOZHE ... licemernost ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

:( zbagovo mi se wow moram ga reinstaliram :|

Nego jebiga ljudi rade volje gledaju dokumentarce o drugom svetskom ratu i chak raspravljaju o istima na ovom forumu ali ako neko pomene bbc-ov dokumentarac o bosni ili kosovu ... JU NE DAJ BOZHE ... licemernost ...

zasto tu nema jednakosti, zasto se prikazuju samo zlocini koje je nasa strana radila, jel oce da kazu da ostali to nisu cinili ? da smo samo mi zlocinci ? ostali su nevine zrtve ? DA oni zele to da kazu. DA oni zele takvim da nas predstave svetu a i svojoj naciji. pa nek mi popuse kurac svi zajedno (b92 + finansijeri + pristalice + ceo svet koji u to veruje).

zasto ni jedna druga televizija u ostalim drzavama ex yu ne prikazuje zlocine koje su radili pripadnici njihovih oruzanih paravojnih formacija ? zato sto nisu debili , dovoljno su pametni da takve stvari pokusavaju zataskati a ne sami sebe pljuvati. zasto b92 ne prikazuje zlocine koji su cinjeni na srbima ? zasto niko to ne prikazuje ? mi smo narod koji ima jednu divni naviku da sere sebi usta. narod koji guta propagandu lansiranu protiv njega samog od strane raznih lokalnih i svetskih organizacija. narod koji radi na tome da unisti i ispljuje i predstavi sebe u najgorem svetlu. pa gde jos to ima ?

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

zasto ni jedna druga televizija u ostalim drzavama ex yu ne prikazuje zlocine koje su radili pripadnici njihovih oruzanih paravojnih formacija ? zato sto nisu debili , dovoljno su pametni da takve stvari pokusavaju zataskati a ne sami sebe pljuvati. zasto b92 ne prikazuje zlocine koji su cinjeni na srbima ? zasto niko to ne prikazuje ?

prikazivao je i HRT - "Oluja nad Krajinom", onaj film o ubistvima Srba po gradovima (Osijek, Zadar, Zagreb), u emisiji Latinica cesto imas pricu bas o zlocinima koje su hrvatske snage pocinile nad Srbima. ja redovno citam Feral, zbog njihovih textova je pokrenuto i nekoliko istraga, npr. spaljivanje 19 Srba i 1 Madjara u crkvi u Paulinom Dvoru, sve sto se desavalo u splitskoj Lori... naravno sve koji se u Hrvatskoj bave zlocinima nad Srbima tamo "domoljubi", razne HVIDRE i ostali koji se osecaju prozvanima nazivaju cetnicima, placenicima etc. etc. - zvuci poznato?

na slovenackoj drzavnoj televiziji je prikazan onaj snimak gde slovenacka TO ubija vojnika JNA koji se predao i mase belom zastavom.

b92 je takodje prikazao i "Oluju nad Krajinom" i "Vukovar - poslednji rez", kao i onaj poslednji snimak pripadnika hrvatskih Mambi tokom Oluje, ima jos stvari ali mrzi me sad da kopam.

interesantno je kako retko ko u Srbiji primeti filmove, textove i svedocenja gde su zrtve Srbi, ali zato na sve ostale odmah krece hejt u stilu "IZDAJA, PLACENICI, ONI NIKAD NISU PRIKAZALI SVOJE ZLOCINE..."

Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner!

јуче је неки сведок "бошњак" на не знам ком суђењу и коме, али овде код нас, у оном специјалном суду, рекао да је ЧУО како су неког другог "бошњака" набили на колац. али, ето њега нису...

јеботе...

Немања, злочин је злочин, и ја сам први да се то рашчисти овде МЕЂУ НАМА. таман посла да бих икада штитио психопате који убијају жене, децу, немоћне... али сам страшно против маркетинга који се око свега тога ствара. јер, тај маркетинг је једно од најјачих непријатељских оружја против нас у последњих 15 година. ОРУЖЈА, чујеш ли?!?!!??!

а ако се питаш ко смо то ми, онда ћу ти рећи да смо то МИ, СРБИ и СРБИЈА. ако ти не прихваташ тај (национални), колективни концепт, него си индивидуалац, грађанин, онда не треба да те узбуђују злочинци ништа више него на оном општем нивоу, јер њих има у сваком народу, граду, раси, током целе историје... ти њима (злочинцима) не припадаш, осуђујеш их паушално, и то би ваљда требало да ти буде довољно за миран сан. с друге стране, као националисту, мене погађају више српски злочини од тебе, више од твог уопштеног нивоа осуде (који би бар, по ономе како изгледа да размишљаш и осећаш, требало да буде уопштен, а не усмерен посебно на неку, било коју, групацију, у овом случају - Србе), јер ја волим баш СРБЕ и СРБИЈУ, и ти ми злочини стварају живе ране.

парадоксално је да антинационалисти користе групни (национални), колективни, приступ држави само кад су у питању злочини. од њих се може чути "ужасни смо". ко су то ОНИ, ко смо то МИ, кад нема колективитета у њиховом поимању света? продају причу о индивидуализацији злочина, а онда праве маркетиншку халабуку годинама, направе од целог народа лоше момке, назову цео народ злочиначким, препоручују "денацификацију"...

то само наводи на закључак да су колективитет, какав је нација (а поготово српска), означили као главног непријатеља, отуд и теза о томе како су Срби криви као народ. а све је почело од индивидуализације злочина. јадно...

као да смо дебили...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.