Jump to content

MySpace

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam zbog cega je myspace dno interneta??

myspace je sajt na kojem je korisnica ponudjeno da naprave neki svoj licni kutak, njihov prostor na netu, predstave se, ko su sta su sta rade, bloguju, podesavaju, sredjuju i slicno. u principu, evo ovo sam ja, drago mi je. takodje je omogucena komunikacija izmedju korisnika, kao i u normalnom svetu. ako vam se svidi izbor muzike neke mackice i njen neki pogled na stvari (koliko mozete da zakljucite) kontaktiracete je sa zeljom da je upoznate. i kul. povezujete se sa ljudima slicnim vama, sto je i smisao svega

e sad sto su retardi od toga napravili i miss you kiss kiss, pa jebiga, retarda ima svuda. retard bi i najpametniju stvar iskrivio, sad bih se ovde pozvao na bukovskog i lovca u zitu. sam koncept myspace-a nema veze s nacinom na koji ga retardi koriste

evo moj primer. preko myspace-a sam upoznao vanju, jednu super curu koja mi je danas pravi chat-friend. tako da ja mogu da iznesem samo pozitivnu ocenu za myspace.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Laki, nemoj ljude da bacas u razmisljanja :)

Inace, jedino sto je dobro kod myspace-a, ako na sve to gledamo kao na sajt koji je tu zbog druzenja, je to sto je mnogo manje anoniman od obicnih chatova/foruma, i daje mnogo vise informacija o korisniku (slike, muzika, profile informations ...)

sex, drugs and bio food!

mislim da je za većinu ovdašnjih (sprem'te se na indirektni kompliment) preveliki šok kada se susretnu sa razmišljanjima i izjavama prosečnog predstavnika raje, pa odatle i hejt prema majspejsu.

pogledajte komentare na slike bilo koje iole dobre ribe i videćete o čemu pričam.

Ok, ne mogu da kazem da ne moze nesto i lepo da se izrodi iz toga, ali jednostavno vecina my space-a je u fazonu miss kiss, i "vidite moju novu pozersku sliku ,tako sam lep" .Ma...previse je debila..

baba sumom deda drumom

jel si siguran da je cura? ;))

mackica, prava :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ne znam zbog cega je myspace dno interneta??

myspace je sajt na kojem je korisnica ponudjeno da naprave neki svoj licni kutak, njihov prostor na netu, predstave se, ko su sta su sta rade, bloguju, podesavaju, sredjuju i slicno. u principu, evo ovo sam ja, drago mi je. takodje je omogucena komunikacija izmedju korisnika, kao i u normalnom svetu. ako vam se svidi izbor muzike neke mackice i njen neki pogled na stvari (koliko mozete da zakljucite) kontaktiracete je sa zeljom da je upoznate. i kul. povezujete se sa ljudima slicnim vama, sto je i smisao svega

e sad sto su retardi od toga napravili i miss you kiss kiss, pa jebiga, retarda ima svuda. retard bi i najpametniju stvar iskrivio, sad bih se ovde pozvao na bukovskog i lovca u zitu. sam koncept myspace-a nema veze s nacinom na koji ga retardi koriste

evo moj primer. preko myspace-a sam upoznao vanju, jednu super curu koja mi je danas pravi chat-friend. tako da ja mogu da iznesem samo pozitivnu ocenu za myspace.

kao shto je najobicniji chat krstarice postao mesto za nalazenje riba.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...