stalja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 omg maude sta bre da se dogovara sa kichitjem? pa prema njemu trba veci hejt nego prema tom ubogom umobolniku (parafrza igorovog opisa tog choveka) sto ima taj centar za odvikavanje i sto oce ljudima 2007me da izbacuje kompjutere iz kuce... prestani da lupash komentare bez da prochitash post lepo .. odlepio si debeli. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 AHAHAHAHAH LOL KAKVA FORA WOOONO DEBELI KOJOT KALASH RULA!!1111 ništa od onoga ne bi bila laž u kojotovom slučaju. tudim se da nasmejem sire mase i populacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Dobro. Uvek mozes i da odradis akciju kao spud u trainspottingu pred intervju za posao. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 prestani da lupash komentare bez da prochitash post lepo .. odlepio si debeli. ocesh da kazhesh da poenta tvog posta nije bila da se chuje sa kichitjem i vidi dal ce i on neku gaming majicu da obuche? ako nije izvinjavam o pedantni i nadasve zalepljeni mrshavi maude...ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 28 bi trebalo da bude koliko ja znam ali cu sutra dobiti detaljnije informacije tako da Da tema je zavisnot od igara gostujem ja goran kicic pisholog i neki llik sto vodi centar za odvikavanje od zavisnoti igara tako da spremio sma da ga plujem u maksimalnom stilu nego kako da se pojavim majca sa kalsom i amskirne pantlaone ili sako bela kosulja i fensi pantalone???? Maskirne, bela shulja i sako? xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 VIdim da je post obrisan od strane admina/moda, ko god da je napisao onu glupost na pochetku "cilj nam je da odrasli pale kompjutere samo na poslu, a deca da ga ne koriste uopste", totalno je ili dezinformisan, il samo baca bezvezene gluposti iz sopstvenog utiska... Znam choveka koj je vlasnik, i pre svega ideja nije ono sto je ranije navedeno, vec je jednostavno tu da pomogne po pitanju toga da vreme pred kompjuterom bude smanjeno tako da ostale stvari u zivotu ne budu zapostavljene, i da ne bi preraslo u tzv "zavisnost" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 U vremenu kada kompjuteri ulaze u svake pore naseg drustva i tu nalaze namenu, ko jos sme da tvrdi da personalni kompjuteri stvaraju od ljudi zavisnike. Personalni kompjuter je medij, kao sto je i radio a kasnije i TV bio u proslosti. Kao sto su pokretali kampanje protiv provodjenja velike kolicine vremena ispred malih ekrana tako se i sada pokrece ista prica i za personalne kompjutere. Pogledaj sadasnje trendove, mobilni telefoni dobijaju sve vise i vise funkcija, a neki vec i postaju mali personalni kompjuteri. Zar treba da ocekujemo da u skorije vreme vidimo kampanje i cijemo za otvaranje instituta za odvikavanje od mobilnih telefona ? Neka dobra dusa nek snimi ovo i baci na forum, jer cisto sumljam da cu moci da odgledam. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 VIdim da je post obrisan od strane admina/moda, ko god da je napisao onu glupost na pochetku "cilj nam je da odrasli pale kompjutere samo na poslu, a deca da ga ne koriste uopste", totalno je ili dezinformisan, il samo baca bezvezene gluposti iz sopstvenog utiska... Znam choveka koj je vlasnik, i pre svega ideja nije ono sto je ranije navedeno, vec je jednostavno tu da pomogne po pitanju toga da vreme pred kompjuterom bude smanjeno tako da ostale stvari u zivotu ne budu zapostavljene, i da ne bi preraslo u tzv "zavisnost" :P Ja sam to rekao Apsolutni citat iz intervjua na tv avala/fox/ili studio B ne mogu da se setim (mislim da je studio B) vikend, jutarnji sati. Potpisujem da je rekao da je cilj da deca nemaju racunar. Ni u kuci niti igde, i da ih skroz odvoji od racunara. A pre te recenice rekao je da ljudi koji na poslu imaju racunar, ne treba da ga imaju u kuci. I na zalost, ostavio je utisak zeldija koji lupa za sce novce. Kao sto su i idiotski utisak ostavili neki intervjuisani momci u metrou sa sve "ihihi ihihi kanterica ihihi" izjavama. A te s-vremena-na-vreme emisije vec su dosadne. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Obuci se fino i budi mediokritet. To ce pokopati sve i razocarati Natasu, pa ce pokusavati da te sjebe trik pitanjima. Tada bi trebalo da postane zanimljivo. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 OBAVEZNO snimite ovo......ne smemo ovo propustiti!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Care samo napred, nikoga ne stedi, kada diraju kompove :) Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Obuci majcu ono sa natpisom - WCG 2006 - a ostalo po zelji . PS: jel ide uzivo ili se snima dan pre ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ma samo budi svoj, jer u suprotnom moze biti samo gore i isforsirano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ja sam to rekao Apsolutni citat iz intervjua na tv avala/fox/ili studio B ne mogu da se setim (mislim da je studio B) vikend, jutarnji sati. Potpisujem da je rekao da je cilj da deca nemaju racunar. Ni u kuci niti igde, i da ih skroz odvoji od racunara. A pre te recenice rekao je da ljudi koji na poslu imaju racunar, ne treba da ga imaju u kuci. I na zalost, ostavio je utisak zeldija koji lupa za sce novce. Kao sto su i idiotski utisak ostavili neki intervjuisani momci u metrou sa sve "ihihi ihihi kanterica ihihi" izjavama. A te s-vremena-na-vreme emisije vec su dosadne. Mozda ne govorimo o istom liku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ako je mladji, kratko osisan, vlasnik centra za odvikavanje od neceg-vezanog-za-ti-komjutri, onda govorimo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Obuchi se po zelji,a bitno je da se samo dobro pripremish sa materjalom kako te nebi sabili u tjoshak na neke glupe fore. Igranje igrica na PC-u treba pretstaviti kao jedan lep i plemenit hobi koji igru vidi kao umetnost a igracha kao nekog ko ceni tu umetnost. Takodje treba staviti naglasak na socijalno-drushtvenu dobrobit koja proizlazi iz gaminga a tu mislim pre svega da lan-ove i igraone ali i na forume i on-line igranje. Jer shto bi neki ljubitelj igara bio frik i zavisnik,a neki tamo strastveni obozavalac neke umetnosti ili necheg sasvim treceg bio samo obichan hobista.Po meni treba se na tome insistirati. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 28 bi trebalo da bude koliko ja znam ali cu sutra dobiti detaljnije informacije tako da Da tema je zavisnot od igara gostujem ja goran kicic pisholog i neki llik sto vodi centar za odvikavanje od zavisnoti igara tako da spremio sma da ga plujem u maksimalnom stilu nego kako da se pojavim majca sa kalsom i amskirne pantlaone ili sako bela kosulja i fensi pantalone???? mogu samo da zamislim koliko ce da se poseru po wowu i ljudima koji igraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 lol Kjoote, samo ne pominji CS.. sve ce biti oke... i da, debelo podrzavam snimanje, i upload emisije... to, to jednostavno mora da se ima... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ako je mladji, kratko osisan, vlasnik centra za odvikavanje od neceg-vezanog-za-ti-komjutri, onda govorimo ma zabole me, aj chekamo emisiju da gleamo kjoota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 veruj mi ne zelis da se obuces u gamer fazonu... oni to ocekuju... ne treba im penal u prvom minutu... prosecan gledalac ce misliti da si freak... igrice stimulisu timski duh... rad u grupi... taj wow (koji nikada nisam igrao) uci decu zakonima ponude i potraznje... stranom jeziku... sticu se nova prijateljstva... svuda ima mentola... ali kao sto boks vazi za plemenitu vestinu... i sport... i niko ga ne poredi sa tajsonom i odgrizanjem delova tela... tako ne bi smeli da porede gamere sa nekim retardiranim likom koji svrsava u gace kad zakolje kantera sa snipom... bolje da mi dete i pet sati dnevno provede igrajuci igrice nego da pije, pushi, drogira se... verovatno je jos bolje (sigurno zdravije) da to vreme provede na klizanju ili basket terenu... ali zar 99% gamera to i ne radi??? da nisam igrao sc... da nisam dolazio na turnire... ne bih upoznao laga, spileta, fenkija, vladicu, hica, gisketa (RIP), insa, duleta, stinga, hehu, atilu, vanilu, dukea, chegija, peju (morao sam da te stavim na kraj... bilo je jace od mene :) )... ... ... dovoljno je sto sam na rur-u upoznao samo kalija, da ne zalim sekunde provedene ovde... kada se sretnem sa tim ljudima nas razgovor se ne zasniva na pricanju o igricama... mozda se ponekad dotaknemo i te teme... ali to je sve... obozavam sto sam zavisnik... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 auuuuu :D od srca :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 opa, vidi se ko je s kim delio krevet ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 kojot nije retardirani debil, ali ga realno zabole a) sta ljudi misle o njemu b) kako se oblachi i kako izgleda i najbitnije c) kako ce ostaviti generalno losh utisak o gamerima koje kao shatro predstavlja ono najsmeshnije je sto kad kuzma dodje na tv ili radio on ne mozhe da se kontrolishe i ne uvidja razliku izmedju onoga sto javnost percipira kao normalno i onog sto on jeste, kjoot mozhe da se kontrolishe i zna sta treba da uradi da bi ostavio utisak normlanosti ali ga zhivo zabole da to uradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Saznajem da je snimanje 28. a da je emitovanje u februaru, ili dan kasnije, u ponedeljak. Kjoote ajde oglasi se kad da spremimo kokice i ostale rekvizite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts