M!ST!CX Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 :( zlatna kosa crvena masna i roze dildo... koliko neukusa na jednom mestu :( a gde si ti video na toj slici dildo???poceli su da ti se prividjaju dildoi nego kojote,neverovatno licis na brata,ili on na tebe aahahhahahahahahhahah Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 emisija moze da se downloaduje sa linka: http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?IDNews...p;source=najava u RM formatu (real player) 35mb Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 emisija je smorila ... ja sam mislio da ce da pricaju o lepim tetama a ne samo o glupim igricama :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Da, dvosmisleni naziv emisije "Kljuc: Zavisnost od video igrica" te je podveo. btw, ne znam zasto su svi napadali one likove (onog iz centra za odvikavanje i onog psihologa) kad su oni lepo i sami rekli da zavinost postoji , ali da nisu svi koji igraju igre zavisni. Poredjenje s zavisnosti od kompjutera i od heroina je bilo chudno, ali lik je ionako naznachio da je to neka statistika izvuchena iz konteksta. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Nisam mogao da ne okacim ovu sliku. Do sada niste ni znali da Kojot ima brata blizanca? to je Sailor Moon :)))) jao, samo kad se setim tog crtanog, nostalgija me hvata ;> Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 LOL !!! Zarada od video igara u Americi veća je od zarade filmske i muzičke industrije. Neki zapadni sociolozi govore o novoj socijalnoj epidemiji, generatoru nasilja, drugi veruju da se od mnogo igranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 * ch1zra gleda sa sve kuchecim pogledom, i trazi nekog ko bi bio dovoljno zlatan da uploaduje emisiju na neki drugi sajt koji nije megaupload ^_^ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 http://www.rts.co.yu/wupload/video/Kljuc12.ram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 LOL !!! Zarada od video igara u Americi veća je od zarade filmske i muzičke industrije. Neki zapadni sociolozi govore o novoj socijalnoj epidemiji, generatoru nasilja, drugi veruju da se od mnogo igranja „suši mozak“. Neke zemlje su već pokrenule akcije da se maloletnicima zabrane igre, otvaraju se prve bolnice za lečenje od nove vrste zavisnosti... Da li je sve to tačno, ili su u pravu oni koji kažu da je samo reč o jednom, najbezbolnijem skloništu od stvarnosti. Govorili su: Gordan Kičić, Aleksandar Ašković, Aleksandar Jugović, Milan Radovanović. Znaci sada nam je svima mozag osusen :)))) Kakve nebuloze . Vidi hajli izostavili su ti drugara verovatno zato sto je mnogo kul i sto im je svima pokazao ... ko sto rekoh na ircu nije bilo mesta u publici vise ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 * ch1zra gleda sa sve kuchecim pogledom, i trazi nekog ko bi bio dovoljno zlatan da uploaduje emisiju na neki drugi sajt koji nije megaupload ^_^ ( ostali forumasi upiru prstom u chizru, zajebavaju ga i pustaju da se przi jos nedelju dana pre nego sto okace emisiju na drugi sajt ) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 lol hejt0r1... ocu bre avi zapis. skinuo sam ovo u rm formatu. :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Još nisi skinuo? Valjda sad može, mislim da više niko ne skida, ne vidim zašto bi ti pucao download... Probaj opet pa ako ne budeš mogao uploadovaću ti sa faxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts