Jump to content

Kjoot na RTS-u!

Recommended Posts

:(

zlatna kosa crvena masna i roze dildo... koliko neukusa na jednom mestu :(

a gde si ti video na toj slici dildo???poceli su da ti se prividjaju dildoi [:D]

nego kojote,neverovatno licis na brata,ili on na tebe

aahahhahahahahahhahah

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, dvosmisleni naziv emisije "Kljuc: Zavisnost od video igrica" te je podveo.

btw, ne znam zasto su svi napadali one likove (onog iz centra za odvikavanje i onog psihologa) kad su oni lepo i sami rekli da zavinost postoji , ali da nisu svi koji igraju igre zavisni.

Poredjenje s zavisnosti od kompjutera i od heroina je bilo chudno, ali lik je ionako naznachio da je to neka statistika izvuchena iz konteksta.

Get smart or die dumb!

LOL !!!

Zarada od video igara u Americi veća je od zarade filmske i muzičke industrije. Neki zapadni sociolozi govore o novoj socijalnoj epidemiji, generatoru nasilja, drugi veruju da se od mnogo igranja „suši mozak“. Neke zemlje su već pokrenule akcije da se maloletnicima zabrane igre, otvaraju se prve bolnice za lečenje od nove vrste zavisnosti...

Da li je sve to tačno, ili su u pravu oni koji kažu da je samo reč o jednom, najbezbolnijem skloništu od stvarnosti.

Govorili su: Gordan Kičić, Aleksandar Ašković, Aleksandar Jugović, Milan Radovanović.

Znaci sada nam je svima mozag osusen :))))

Kakve nebuloze .

Vidi hajli izostavili su ti drugara verovatno zato sto je mnogo kul i sto im je svima pokazao ... ko sto rekoh na ircu nije bilo mesta u publici vise ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

* ch1zra gleda sa sve kuchecim pogledom, i trazi nekog ko bi bio dovoljno zlatan da uploaduje emisiju na neki drugi sajt koji nije megaupload ^_^

( ostali forumasi upiru prstom u chizru, zajebavaju ga i pustaju da se przi jos nedelju dana pre nego sto okace emisiju na drugi sajt )

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.