Jump to content

čemu služi sauna?

Guest

Recommended Posts

dobro za pochetnike i ne ide odma hladan, vec idesh polako... normalna voda, mlaka, hladnjikava, i hladna:)

ja se posle saune tushiram hladnjikavom vodom... i kad zavrshim sesiju od 3 minuta u sauni od koji su , 2 minuta zagrevanje i navikavanje tela na temp, poslednji min dizanje te temperature sho vise moguce, i posle toga mlak/hladnjikav tush... i tako 3x, osecam se odlichno:)))

( [;)] )...

to je u principu ok, samo shto vremenom treba da povecash vreme prve "sesije" na recimo 6min, pa da ti druga bude 4,5min i malo hladnija voda , i treca 3min i malo hladnija voda.Al, najbitnije je da ne idesh direktno iz saune pod tush, nego da sachekash 4-5min da se osushish.To je teorija koju ja znam, i ja je tako praktikujem,kome se ne svidja, nek me ne drka.

migsha, ne radi se hladan tush, odmah bi se razboleo, radi se INACHE vruc tush, samo ti se posle saune chini hladnjikav...ako odvrnesh hladan, prehladicesh se vrlo.

ne samo da se prehladish nego moze i srchka da te strefi. u svakom sluchaju NIKAKO TO NE RADITI

oO

omg

Kolence sa prucem, Kjoot sluzi cedjene pomorandze obucen kao havajski domorodac, a Mudoman, po obicaju djuska sa pratecom trupom RURovki, radi plezira korisnika saune. [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

sauna je za *icke.

pravi muskarci se ne znoje osim kad jebu.

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

ja se znojim iskljuchivo kad jebem 3+ riba od jendom :P

inache za saunu, oduvek sam hteo da probam, sad mi ovaj topic opet zalozio zelju da idem, moracu nesto da iskombinujem :D

enivej za 'LAAADNUU VODUUU odma posle saune, najbolja stvar koja moze da se desi jeste da dobijes srchani udar, a najgora D'umres na mestu :p