iguana Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 idem na fest a posle na posao...ovo ce biti dug dan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Radno, umorno i jedva cekam da se dokopam kuce pa da malo legnem, i dospavam :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 jeee dobiJo sam vizuuu.. only one visa to go!! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 jurim da mi poskidaju neke banove koje sam dobio greskom. naravno, svi su na mestima koja su korisna :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Koja dosada,vreme nikakvo,shta raditi... osim smoriti se... :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Najbolji Gentoo diveloper je napustio projekat :( Jer se pokacio sa nekim ljudima. Em je bio nevidjeni guru em je bio no-lifer pa je 100% svog vremena posvetio projektu tipa 12-18 sati dnevno :( Ono on sam je zavrsavao 50% posla :( crap ode mi omiljena distribucija u kurac :((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Slack, Arch, LFS (:D)... Kapiram da ne postoji ne-Gentoo source distribucija koja bi te zadovoljila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Hoho, prebacio sam kablovski na mre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Počeo mi semestar posle -1 nedelje odmora od ispitnog roka sjebali su mi raspored i imam 20 sati nedeljno hc jebanje u mozak naspram 17 sati lake zajebancije iz proslog semestra a moram da se pojavljujem redovno, ah sva ta agresija koju ne mogu da prospem profanima motkom po ledjima, biće hejta po forumu osećam jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 obavezna predavanja treba ukinuti odmah ! ! ! :P meni na faxu traze opravdanja i daju mi samo po 1 opravdani i 1 neopravdani izostanak ! ! ! :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Slack, Arch, LFS (:D)... Kapiram da ne postoji ne-Gentoo source distribucija koja bi te zadovoljila. bsd. obavezna predavanja treba ukinuti odmah ! ! ! :P meni na faxu traze opravdanja i daju mi samo po 1 opravdani i 1 neopravdani izostanak ! ! ! :P Rofl dobra im je reforma univerziteta. Bolji sistem predavanja zamenili losijim, a lose gradivo ostavili isto. Genijalno kako se niko toga nije ranije setio -.- OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 pfff znachi sad ima da se raspricham ... jer za ovo sto mi se desilo znachi ne verujem :D Elem... pojavilo mi se ono kad chitam topic , ostali postovi su dole skroz nabudzeni i...ahm bag. i ja uzmem i obrishem sve klanrur cookije. i sad ..treba se ponovo ulogovat :D i ne znam JUZER NEJM :D i kucam sve mogutje varijante... jer displej nejm mi je drugaciji od juzer nejma i... kao kucam : sly*zomb1e i pass i UBODEM verovali ili ne izgubljeni user name iz 2004... axm..koje odushevljenje :D ... cimao sam admine rur-a tad , pa su mi menjali pass i slali novi na mjel .al nista nije pomoglo kad ono... ostao mi je nki bruka stari pass i .. sta da kazem ukenjalo me je i bruka mi je drago sto sam zabo stari nalog... sad tju nejga da furam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 bsd. pa, valjda je probao i rekao da mu se nije svideo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 bio sa ortakom do grada, guzva havarija, jutros rano usta tako da ce jos malo da se zabode krevet, sutra da se obave neke obaveze i da se pazari fon ako da bog....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Slack, Arch, LFS (:D)... Kapiram da ne postoji ne-Gentoo source distribucija koja bi te zadovoljila. Fora je u tome sto Gentoo ima najpotpuniji/najbolji paket menadzer od svih Unix-oida. Zbog toga je on meni cool. pa, valjda je probao i rekao da mu se nije svideo :) Jap probao, video i vrnuo se na Gentoo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ebem ti ortakov komp. Propade mi veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 hm dva pitanja 1)gde mogu da se nadju,kako da kazem,"isfazonirane" kravate,posto hocu da uzmem jednu drugarici za rodj? sad sam skontao da ovo drugo nije pitanje,vec boljka zavisnosti,na stolu mi stoje pare da platim semestar,a ja razmisljam da sve grunem na jednu tekmu,srce mi kuca petsto posto se sutra igra tekma o kojoj pricam vec 2 nedelje,da li cu odoleti zavisnosti?Da li Grujic ima karaktera?Da li ce se prica zavrsiti srecno ili tuzno?Saznajte sve sutra u 15do9 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ako sam izgubio telefon olupacu glavu o ivicnjak obliznje avenije. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 @ formica http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=43535 nadaj se da ga nece naci junkie :P @ thread smorio se veceras opasno.. prvo su neki likovi kao napadali #metalheads, pa sam tu imao zanimaciju da napravim revolving door protection, posle toga mi neki nesretnik pretio na losem engleskom, pricajuci mi stvari tipa "...he is my wife, you are dead..." i sto je najjace, lik je lik, dakle musko :D i tako.. onda nastupilo zatisje, i ja kao krljam neke lose stvari po glavi, i bas blah.... ne zelim da razmisljam o onom o cemu razmisljam :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Sinoc bio nesto jaaaako smoren, dosla drugarica po mene, vozikali se dva sata i tako.........sad bleja na poslu dok ne pocne guzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 hm dva pitanja 1)gde mogu da se nadju,kako da kazem,"isfazonirane" kravate,posto hocu da uzmem jednu drugarici za rodj? sad sam skontao da ovo drugo nije pitanje,vec boljka zavisnosti,na stolu mi stoje pare da platim semestar,a ja razmisljam da sve grunem na jednu tekmu,srce mi kuca petsto posto se sutra igra tekma o kojoj pricam vec 2 nedelje,da li cu odoleti zavisnosti?Da li Grujic ima karaktera?Da li ce se prica zavrsiti srecno ili tuzno?Saznajte sve sutra u 15do9 grujo siso,uplati semestar ! :)) ...igraj na sigurno :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Sad ću malo da pospremim stan dok se ne skine prison break pa onda spremam ručak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Sta kuvas? @thread Idem malo da protegnem noge.....smorio sam se u firmi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 konachno malo smirele ovde... nema mrmota, pa se uziva uz muzikicu... joj lepote... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Цирилица - проба ... несто сетујем па да видим ;p Инаће на послу се смарам ко нико.... кад ће више јебени викенд :)) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts