kuchk1c4 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Moj moto je da chim uradim bar 1/4 nechega pravim pauzu. ko se knjige lati,od knjige i umire. omg, nasla sam kome cu da se zalim : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 E Ivana znas shta.. nja, nja !!!! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 bio kod devojke... dosao qci, sad download, pa koma.. sutra konacno ne moram da ustanem rano zasto ti u svakom drugom postu spominjes devojku? :O verujemo ti chizro da imas samo se opusti :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) ...Pochinjem da mislim da Lucky ima deal sa SBBom poshto je ponosni vlasnik jedinog sajta koji mogu da otvorim,rrrrrrr kontrola uma , errrrr,must resist. Jebeni SBB koliko je to super ,placash za neshto shto ne dobijash,zamislite dodjesh u pekaru i kao "Dobar dan dajte mi jedan hleb" dash pare ona kazhe "hvala" okrene se i ode..... Smorio sam se :<< treba mi 5 min da otvorim neki topic :<<< Edited January 18, 2007 by djuser Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Povredio se na treningu :/ nije strasno ali ono sada malo sepak kada hodam :) Inace od jutros ucio pa bio do fax-a sada malo odmora pa idem na cisco... jedva cekam vikend. e da super strip :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 aj malo da vas zgadim... imam menstrualne tegobe :'((( pijem 2. brufen danas, pa ako sve bude ok idem malo sa drugaricom napolje i do rodica. bar imam izgovor da ne ucim. :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 probudio se. prilagodio se na satnicu. danas vec na posao, od ponedeljka shkola. :( mislim da cu da izadjem da se prosetam malo. dom skoro prazan, ali kad se setim dana iz avgusta kada sam dosao ovde, kako sam bio skenjan prvih nekoliko dana. ne ponovilo se... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 bio do ortaka sredjivali kola malo, sad cu uvatim da ucim nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 završio konačno cimanje sa rijom i sudom. stići će mi opet kazna, za dozvolu mi nije ništa rekla. nisam uspeo da šarmiram sudinicu ovog puta, tako da će mi možda i oduzeti. bu-hu, ionako vozim samo kad je ćile razbijen :)) @medolinka: mislim da si time zgadila samo likove koji nikad ribu nisu imali.. iz nekog razloga ribe uvek pričaju dečku takve stvari (ili su bar meni). (ćilime, ako opališ ovaj penal, odgovoriću ti :p) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ovo me podseca na hladni rat, kada su obe strane imale na hiljade bojevih nuklearnih glava ali strah od odmazde podjednakim brojem atomskih udara je sprecavao izbijanje rata.. spavao sam nekih 6 sati ali se ipak osecam josh uvek opijeno i mrzovoljno in general. Ne znam da li cu danas otici na ono kafanchenje. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 aj malo da vas zgadim... imam menstrualne tegobe :'((( kakve to veze ima sa gadjenjem http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 e deste ljudi ! :) isla sam do opstine sv da uzmem "izborni materijal " znaci,opsta ludnica , nisu imali dovoljno kola da nas prevezu i pola nas nije ni otislo danas na izborno mesto :P inace,ako neko glasa na autokomandi,izborno mesto 22.,dinarska ulica,ispod grobarskog stadiona....vidimo se u nedelju ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) @medolinka: mislim da si time zgadila samo likove koji nikad ribu nisu imali.. iz nekog razloga ribe uvek pričaju dečku takve stvari (ili su bar meni). jbg, neko se uvek nadje.. sreca pa se ni mom decku to ne gadi kad mu pricam (valjda), sta vise bas mi prija kad mi stavi ruku na tibu - odma me prodje :)) Edited January 18, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 dolazim ako dobijem neki honorar po dogovoru. ako ne, liku lomim tockove od kolica i pustam ga niz kamenicku. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 od jutros igrao pes i palac ne osecam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Povredio se na treningu :/ nije strasno ali ono sada malo sepak kada hodam :) sta konacno si resio da sparingujes s nekim starijim od 12 godina? @topic ... evo bleja ceo dan .. kod bakute po kintu .. izvidjao neke ljude koje nisam 100 dina ... sad jos malo pa na ozderavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ^harach a? :) reko da vidim shta ima u frigu kad ono pivo od mesec dana. nema vishe 2l samo 0.3 i kraj Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 jbg, neko se uvek nadje.. sreca pa se ni mom decku to ne gadi kad mu pricam (valjda), sta vise bas mi prija kad mi stavi ruku na tibu - odma me prodje :)) au jbt gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 ali tibu, joj Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 tibu odma prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 tibu je na satrovackom buti iliti na engleskom booty,sta cemo sad? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 medolinka, drugi srpski buti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 jbt nikako da se oporavim skroz. sad me je proshao vrat i ostalo, al me glava seva mega. toliko da sam chak u fazonu da pomislim da bi trebao da odem kod lekara barem na konsultacije, al kad pomislim da bi to znachilo 2 dana po 5h cimanja da bi mi na kraju neka baba rekla pi kafetine/brufene/andole i odmaraj odmah me za malo prodje glava. prosto me uzhasava pomisao u kakvom je stanju nashe zdravstvo ovde kad nema ni toliko privatnih lekara, a da nisu neke cifre od 3000 dinara za pregled. o drzhavnim da ni ne pochinjem .. kad sam video da je valjda proshle godine od mozhdanog meningitisa umrlo 200 ljudi kod nas zbog toga shto su imali odnos prema pacijentima gore pomenut proshla me je zheravica kroz kichmu i duplo sam se isparanoisao :( ionako vozim samo kad je ćile razbijen :)) (ćilime, ako opališ ovaj penal, odgovoriću ti :p) a neki put ni tada :** shta imam da pucam taj penal kad se znamo lal sreca pa se ni mom decku to ne gadi kad mu pricam (valjda), sta vise bas mi prija kad mi stavi ruku na tibu - odma me prodje :)) jel on neki chudotvorac. mozhda ako stavi prst vishe ne teche. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 to me podseti na onaj vic izvalio bog da je eva dala adamu jabuku i rece joj: "evo, krvavo cesh mi platiti" a eva njemu: "JEL MOZE NA RATE?!1/1/" ))))))))))))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts