Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Brate, onda postoji mogucnost i meni da jave... ;)

su te zvali ili poslali neko pismo? :\

jok,nego je dosao cale gajbi i rekao da dobijamo adsl za nedelju dana,a moj cale je bog,to znaci da dobijam provereno,nema pisma,nema zajebancije :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

standardno sam se uroljo i bio veseo sinoc :) evo sad pijem neku kafu koja bi stunovala i jaceg slona, i drzim se za vugla... a moram da uim danas ceo dan, strasno... al bar je bilo cool juce :D

EDIT: e da, kupio sam pre tri dana novi toster, i sad kao aj da napravim sebi tost jer sam mrtav glada. upalim toster, stavim tost-hleb, upali se led da je u struji ... 4sec ... *pfff* rikno. e jebem ti sve sto kaze Migsa, odo u lokalnu birtiju da pojedem neku supu :))

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!

sinoc bio u beogradskom banana klabingu, hocu preko na rejv.

ZATO CES DOCI VECERAS U PANCEVO?;)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hvala na chestitkama.

eo sada bash se nadam da cu da dobijem ponudu da igram pored Bekama :))

ozbiljno, tu je i landon donovan, mislim ok je to ekipica.

josh imaju prazno mesto za levo krilo i verovatno za napadacha, poshto ovaj drugi smrdi.

@kojot

fine su plate, koliko sam ja razumeo, trebalo bi da bude oko 2-3-4k $ nedeljno.

al sada zavisi koliko ce meni da ponude, ipak ja imam 18 godina i dolazim iz srbije, meni je 200$ nedeljno i smeshtaj puna kapa :)))

nemam vremena za net ovih dana, treninzi su me ubijali, eo sada sam tek nashao malo.

u utorak vam javljam sigurno shta je bilo, pa cu vam okachiti slike kako potpisujem

(kada se vratim dacu vam autograme, opushteno :) )

aj kad dodjes u NY donesi neki dres. :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...