Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

TReba da uramim neki poster i ne mogu da nadjem jebene letvice za njega ono odem kod staklorezca a ono oni tuku burek i pivo i kao fazon e pauza za rucak dodji za pola cuke dodjem posle sat vremena kada ono samo 1 tip tamo e majstor nije tu na "terenu" je dodji posle 4.. grrrrr jebena zaostavstina komunizma....

regulisao odlaganje vojske. ladno sam zaboravio da im odnesem onaj papir sa faksa jesenas, pa sam sad morao neku molbu da pišem i da platim 150 dinara.

pri tom sam popizdeo kad sam video da su u opštini nbg umesto kojevećbanke ubacili hypo šalter. provizija po uplati 20 dinara, fiksno. u normalnim bankama je, inače, mnogo manje, a hypo, volks i ostale fensi ni neće da prime uplatnicu ako nemaš kod njih račun. al dosetila se bagra.

TReba da uramim neki poster i ne mogu da nadjem jebene letvice za njega ono odem kod staklorezca a ono oni tuku burek i pivo i kao fazon e pauza za rucak dodji za pola cuke dodjem posle sat vremena kada ono samo 1 tip tamo e majstor nije tu na "terenu" je dodji posle 4.. grrrrr jebena zaostavstina komunizma....

uramljivao sam ja nedavno neku sliku, nije bilo skupo i mnogo fino rade. jedino je radnja u zemunu pa ne znam koliko ti to odgovara, al kapiram da su sigurno bolji od ovih koji cepaju pivo..

lal, sisice necete u vojsku [:D]

videcu sa majkom da sredim neshto oko vojske, da idem al na skracen rok (al sa obukom i sranjima) ... :)

vratio se s`faksa, verovatno cu cele noci da radim... al nema veze kewl je... :)

ah da, pochastio sam se kvalitetnom cigarom danas... ispucka cu je veceras :D

( [;)] )...

Edited by M!!!

Everybody's got a right to be a sucker once.

dankesen-bitesen, opet sam u dojchlandu...

volim njihov net, pa to ti je...

stigao sam u 11h, a sad vec imam:

Desperate.Housewives.S03E11

Desperate.Housewives.S03E12

Desperate.Housewives.S03E13

Prison Break Season 1 [HDTV] s01e08 -bA

Prison Break Season 1 [HDTV] s01e09 -bA

znaci, 350+350+350+350+350=1750mb iliti 1,7gb.

srecan sam ko malo dete. icon_klatsch.gif

a staklorezac ti je na 10 metra od zgrade [:D]

sa stolice na krevet s kreveta na stolicu

mrzim zimu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Jebo skijanje :)

Ja vishe volim zimsku idilu.Kad odemo na Jahorinu pa u kucu i onda u sumrak pucketa vatrica , a ti umoran onako od celodnevnog skijanja , cirkas onaj njihov Nektar i uzivash.aaaaa Jahorina :).

ZASTO OVE GODINE NISAM ISAO AAAAAAA :((((

e sad... sisaj ga longli...

( [;)] )...

Jebo skijanje :)

Ja vishe volim zimsku idilu.Kad odemo na Jahorinu pa u kucu i onda u sumrak pucketa vatrica , a ti umoran onako od celodnevnog skijanja , cirkas onaj njihov Nektar i uzivash.aaaaa Jahorina :).

ZASTO OVE GODINE NISAM ISAO AAAAAAA :((((

na jahorinu upravo i idem, jedino tamo ima snega a da je u finansijskom domašaju.

sisaj ga i ti...

bem vas ovaj me upuca, a oaj drugi me dokrajci...

ocu i ja na jahorinu, na tjevape na vrhu planine, pivce pored vatre, spushtanje niz stazu pod uticajem alkohola ( nogama, ne bordom ) vrucih situacija u klubovima... kmeee

zaebavanje sa drushtvom sve u svemu

( [;)] )...

HAha , mi smo uvek uzimali kucu tamo preko puta onog peggy-ja prvoj stazi i onda kadse nacugamo pa kad krenemo u izlazak niz stazu , show :)

Samo sto je tako drugar sjebao rame , kako smo trcali , on pao i ostalo je istorija :(

A cevapi sa kajmakom .....Zlo , evo sad sam ogladneo kad se setim.

na jahorinu upravo i idem, jedino tamo ima snega a da je u finansijskom doma
Edited by Longleyy

HAha , mi smo uvek uzimali kucu tamo preko puta onog peggy-ja prvoj stazi i onda kadse nacugamo pa kad krenemo u izlazak niz stazu , show :)

Samo sto je tako drugar sjebao rame , kako smo trcali , on pao i ostalo je istorija :(

A cevapi sa kajmakom .....Zlo , evo sad sam ogladneo kad se setim.

same, mi imali kucu u tom nizu al ka dole...

mada moze da bude opasno, al kad si janpi nekako ne razmishljash o posledicama [:D] (/me flashbakz vadjenje prangija, opshta panika... mojne vadim hekler :) )

mhmm jevapi sa kajmakom... mada imash na vrhu planine nekog lika koji ima roshtilj i par stolova ( radi kad je lepo vreme) i pre spushtanja sa dva drugara lep se spustili do njega, 20 tjevapa i dve lepinje odvalio sokic pio il pivce... al znam da je bilo extra, ono sunce bije, sedish punog stomaka i prezhivarish vetritj pirka... i jednostavo zen...

posle toga sam pao na stomak, i zheleo sam da umrem :D

( [;)] )...

Nesto mi se bas spava proteklih nekoliko dana, a nije da lezhem nesto kasno. Moracu da sve nadoknadim u subotu izgleda. Inace moram da doteram ove bannere tj. reklame na sajtu, ne treba da se pojavljuju dve vec samo jedna, i to jos u ciljano razlicitim bojama u skladu sa skinom, tako da ne brinite se :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...