voodoo_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 wow torima ja nikada nisam imao takav dzemper ...a to mi je bio san mora da si bio glawni klinja u kraju ?! Koja je nindza bila u pitanju tek sad vidim da sam napisao slikala umesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 bio skevom nesto do klinickog, u gradu havarija, malo da odmorim, pa u skolu na kolokvijum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 TReba da uramim neki poster i ne mogu da nadjem jebene letvice za njega ono odem kod staklorezca a ono oni tuku burek i pivo i kao fazon e pauza za rucak dodji za pola cuke dodjem posle sat vremena kada ono samo 1 tip tamo e majstor nije tu na "terenu" je dodji posle 4.. grrrrr jebena zaostavstina komunizma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Dosha iz shkole, nzm ni sam kako sam uradio popravni :\ Nisam bash zadovoljan ali shta sad. Bar sam doshao, njih 6 od nas 9 nije ni doshlo, tako da tu dobijam plus Znachi 1+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 odluchio sam da o5 padnem ovaj ispit.jbm ti sranje................... http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 regulisao odlaganje vojske. ladno sam zaboravio da im odnesem onaj papir sa faksa jesenas, pa sam sad morao neku molbu da pišem i da platim 150 dinara. pri tom sam popizdeo kad sam video da su u opštini nbg umesto kojevećbanke ubacili hypo šalter. provizija po uplati 20 dinara, fiksno. u normalnim bankama je, inače, mnogo manje, a hypo, volks i ostale fensi ni neće da prime uplatnicu ako nemaš kod njih račun. al dosetila se bagra. TReba da uramim neki poster i ne mogu da nadjem jebene letvice za njega ono odem kod staklorezca a ono oni tuku burek i pivo i kao fazon e pauza za rucak dodji za pola cuke dodjem posle sat vremena kada ono samo 1 tip tamo e majstor nije tu na "terenu" je dodji posle 4.. grrrrr jebena zaostavstina komunizma.... uramljivao sam ja nedavno neku sliku, nije bilo skupo i mnogo fino rade. jedino je radnja u zemunu pa ne znam koliko ti to odgovara, al kapiram da su sigurno bolji od ovih koji cepaju pivo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 pri tom sam popizdeo kad sam video da su u op Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 regulisao odlaganje vojske. Isto. Imam dve godine vremena da posetim sve sto hocu. Mada, optimisti duze zive. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) lal, sisice necete u vojsku videcu sa majkom da sredim neshto oko vojske, da idem al na skracen rok (al sa obukom i sranjima) ... :) vratio se s`faksa, verovatno cu cele noci da radim... al nema veze kewl je... :) ah da, pochastio sam se kvalitetnom cigarom danas... ispucka cu je veceras :D ( )... Edited January 24, 2007 by M!!! Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 dankesen-bitesen, opet sam u dojchlandu... volim njihov net, pa to ti je... stigao sam u 11h, a sad vec imam: Desperate.Housewives.S03E11 Desperate.Housewives.S03E12 Desperate.Housewives.S03E13 Prison Break Season 1 [HDTV] s01e08 -bA Prison Break Season 1 [HDTV] s01e09 -bA znaci, 350+350+350+350+350=1750mb iliti 1,7gb. srecan sam ko malo dete. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 vratio se sa faxa. jos malo opet, pa posao... bla bla. sve sam manje emo i tako to. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 TReba da uramim neki poster i ne mogu da nadjem jebene letvice za njega ono odem kod staklorezca a ono oni tuku burek i pivo i kao fazon e pauza za rucak dodji za pola cuke dodjem posle sat vremena kada ono samo 1 tip tamo e majstor nije tu na "terenu" je dodji posle 4.. grrrrr jebena zaostavstina komunizma.... a staklorezac ti je na 10 metra od zgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 2 sata sam chistio i sredjivao sobu... smorio sam se... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 sa stolice na krevet s kreveta na stolicu mrzim zimu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 skijanje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jebo skijanje :) Ja vishe volim zimsku idilu.Kad odemo na Jahorinu pa u kucu i onda u sumrak pucketa vatrica , a ti umoran onako od celodnevnog skijanja , cirkas onaj njihov Nektar i uzivash.aaaaa Jahorina :). ZASTO OVE GODINE NISAM ISAO AAAAAAA :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jebo skijanje :) Ja vishe volim zimsku idilu.Kad odemo na Jahorinu pa u kucu i onda u sumrak pucketa vatrica , a ti umoran onako od celodnevnog skijanja , cirkas onaj njihov Nektar i uzivash.aaaaa Jahorina :). ZASTO OVE GODINE NISAM ISAO AAAAAAA :(((( e sad... sisaj ga longli... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jebo skijanje :) Ja vishe volim zimsku idilu.Kad odemo na Jahorinu pa u kucu i onda u sumrak pucketa vatrica , a ti umoran onako od celodnevnog skijanja , cirkas onaj njihov Nektar i uzivash.aaaaa Jahorina :). ZASTO OVE GODINE NISAM ISAO AAAAAAA :(((( na jahorinu upravo i idem, jedino tamo ima snega a da je u finansijskom domašaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 na jahorinu upravo i idem, jedino tamo ima snega a da je u finansijskom doma Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 evo me u skoli raspadam se, imao kolokvijum, sva sreca pa sam polozio inace bi razlupao komp, cekam ortakinju pa lagano gabaji, zivot je lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) sisaj ga i ti... bem vas ovaj me upuca, a oaj drugi me dokrajci... ocu i ja na jahorinu, na tjevape na vrhu planine, pivce pored vatre, spushtanje niz stazu pod uticajem alkohola ( nogama, ne bordom ) vrucih situacija u klubovima... kmeee zaebavanje sa drushtvom sve u svemu ( )... HAha , mi smo uvek uzimali kucu tamo preko puta onog peggy-ja prvoj stazi i onda kadse nacugamo pa kad krenemo u izlazak niz stazu , show :) Samo sto je tako drugar sjebao rame , kako smo trcali , on pao i ostalo je istorija :( A cevapi sa kajmakom .....Zlo , evo sad sam ogladneo kad se setim. na jahorinu upravo i idem, jedino tamo ima snega a da je u finansijskom doma Edited January 24, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 HAha , mi smo uvek uzimali kucu tamo preko puta onog peggy-ja prvoj stazi i onda kadse nacugamo pa kad krenemo u izlazak niz stazu , show :) Samo sto je tako drugar sjebao rame , kako smo trcali , on pao i ostalo je istorija :( A cevapi sa kajmakom .....Zlo , evo sad sam ogladneo kad se setim. same, mi imali kucu u tom nizu al ka dole... mada moze da bude opasno, al kad si janpi nekako ne razmishljash o posledicama (/me flashbakz vadjenje prangija, opshta panika... mojne vadim hekler :) ) mhmm jevapi sa kajmakom... mada imash na vrhu planine nekog lika koji ima roshtilj i par stolova ( radi kad je lepo vreme) i pre spushtanja sa dva drugara lep se spustili do njega, 20 tjevapa i dve lepinje odvalio sokic pio il pivce... al znam da je bilo extra, ono sunce bije, sedish punog stomaka i prezhivarish vetritj pirka... i jednostavo zen... posle toga sam pao na stomak, i zheleo sam da umrem :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 al sam opasaTan basketash majku mu samo sto sam nabio prst na tablu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Nesto mi se bas spava proteklih nekoliko dana, a nije da lezhem nesto kasno. Moracu da sve nadoknadim u subotu izgleda. Inace moram da doteram ove bannere tj. reklame na sajtu, ne treba da se pojavljuju dve vec samo jedna, i to jos u ciljano razlicitim bojama u skladu sa skinom, tako da ne brinite se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ne brinemo jer pise samo Ad blocked by KPF:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts