Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Sinoc sam probao da pijem viski kao onaj Rus, uzeo sam 4 gutljaja i onda sam se ispeglao... Al to me nije sprechilo da se posle napijem :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

obrijao se, oprao kosu, doruchkovao i odgledao diznijeve crtatje na rtsu

sad malo da istrolujem dok mi se kosa osushi pa da glasam...lep dan danas

haha taj fazon i ja sem doruchka :) trebalo mi je dosta da se oporavim od sna .. koji blago recheno ne znam ni da kazhem dal je horor ili shta :)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

usto, odgledao Eragona do kraja, jer sam juche zaspao na pola filma, ne znam sta da radim, od sutra skola, da uchim mi je mrsko, a i znam da ako krenem da razmishljam na tu stranu da cu da se smorim opako, koliko trebam da nadoknadim, smuchi mi se zivot [:(]

verovatno cu da...

|

v

^ e, a nisam ni spazila lepo vreme.. u tom slucaju odo ja na roshke.

haha taj fazon i ja sem doruchka :)

[resist failed] realno i bez pranja kose [/resist failed] ;o*

vratio se sa glasanja, napolju je predivno

kveshchn:

zasto na mom izbornom mestu nema hot chicks?

znachi u istoj prostoriji 3 izborna mesta, samo na mom red i onda stojim i zveram, i dolaze cice opusteno i to samo na dva druga izborna mesta...na stranu sto su polulegalne i/ili u pratnji likova sa debelim vratovima (a glasaju zomg) sta ti je zhivot u pogrehsnom kraju =o))

krenula ja lepo do ostruznice, kao da vidim jesam li jos uvek u formi.. krenem ja, posle 3km - crkla. problem je nastao tek kad je trebalo preci jos ta 3km da se vratim kuci. a kada sam skinula roshke, dobila sam grch.

toliko o mojoj kondiciji. :)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

kakav je bio dizajn, daj reci, pa da odma' uradimo seriju takvih :)

ma nista posebno, crne i na njima valjda crvenim or something pise "klan RUR" i pored toga zupcanik...

ali bitno je da su postojale..

ah, hocu da se vratim u taj san. probudila sam se pre nego sto sam stigla da obucem jednu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...