Crash Override Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Ah skolski dani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 raspad u najavi ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 zasto je na ovom topiku 90% postova najgori WHINE? ;) :( valjda tako je vreme... :) na zalost ovaj smajli ne znachi poboljsanje situacije. devojke su to... chudan mozak. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Valjda ici u skolu... :| ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 -spava mi seee.... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Skidam PB i Heroje pa ce da se posle ucenja gleda onako uz kokice ako me ne bude mrzelo da ih napravim, konacno jedan dan kada nemam mnogo obaveza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 vratio se na trchanje konachno. nova oprema se sada pokazala da bolje shljaka. sad mi samo josh trebaju nove slushke jel mi ove non stop ispadaju ili mi previshe zhuljaju uvo :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kako je pocela mrtva skola tako je cale poceo da me smara da popravljam ocene ... Ej bre pa da li je moguce ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 svaki dan isto sranje.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 odlučio sam da malo preslušam killers-e.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) celo jebeno jutro pokushavam da nadjem neko chudo od igrice koje sam obecala jednom malenom za rodjendan, ali mi nikako ne polazi za rukum... poshizecu... ukoliko neko ima neki link ili neshto tome slichno gde mogu da navatam igricu, a da nije trial ili demo verzija, bila bih vam veoma zahvalna... a u pitanju je Jewel Quest... Edited January 23, 2007 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 shljakam uz zvuke: Gaelle - Give It Back [Putsch 79 'Lectro Remix].mp3 gogogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 celo jebeno jutro pokushavam da nadjem neko chudo od igrice koje sam obecala jednom malenom za rodjendan, ali mi nikako ne polazi za rukum... poshizecu... ukoliko neko ima neki link ili neshto tome slichno gde mogu da navatam igricu, a da nije trial ili demo verzija, bila bih vam veoma zahvalna... a u pitanju je Jewel Quest... pm • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 odlučio sam da malo preslu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 tnx :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 seo za komp posle 2 dana, bili kod ortaka u petak, pozvao nas kao na specijalitet tartar biftek, ja se tu prekinem od jela do jaja ukusno, i zabodem temperaturu, smor dojajan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 jutros me macka probudila jer je htela da kenja jos u 8 h,ali mislim da se ipak brinula da li cu stici da odem do biblioteke i ucim :)) ucila sam 5 h u biblioteci kod pijace,bilo cool,ali nisam imala kesha nista da kupim da jedem a nisam nista ni ponela da jedem...tako da sam poslednje pitanje na brzinu presla i otrcala kuci na rucak ! :) jel zna neko kako se zove pevachica koja peva : "they try to make me go on rehab , but I said : no no no " ? :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Amy Winehouse Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Posle sto godina sam napravio poparu i odvalio se kao zvinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Upravo doshao sa treninga. Sutra radim popravni iz matematike, a tek sam sad saznao da imam gradivo celog prvog polugodishta. Da li je moguce, imao sam iz dve oblasti pozitivne, samo iz trece asa, i sad moram sve da uchim. Ma boli me kurac, podseticu se ove poslednje i cao. Ne mozhe mi nikako oboriti ove godine, tj poklonice... Nikad nisam imao keca, i sad u 4. da imam. Ma daj :( Idem da se istushiram, da dodjem sebi, onda cu malo prileci, odlgedati futuramu pa uchenje ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 preziveo sam zavrshili projekat na vreme... samo samo sredili da za cetvrtak nasha grupa prezentuje rad :))) josh jedan dan extra da sredim biznis plan \o/ inache nisam spavao dva dana :)))) sad lepo teretanica da se izmorim do koske... stavicu da se skida pb i heroes... i brate mili... kunt u normalno vreme oko 11 :))) lovin life :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Na rur chetu se vodi veoma zanimljiva i visokumna diskusija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 a pa doslo vreme da ja kazem cao Srbijo, sutra sam ponovo u Berlinu. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Instalirao AVG Free 7.5, sad radi lepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts