dvnityCker Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 evo drugari da vam se pohvalim a i pozalim prvobitni plan da se slikam sa lauren harris je uspeo, prosvercovao sam se u bekstejdz i slikao se sa mackicom e onda je nastala trka. ostao sam jos u bekstejdzu ne bi li se slikao sa dikinsonom. i cekam ja tako da on dodje da se popne, i stize mi poruka pita drugar jel poceo koncert. i dok ja odgovaram, jebeni dikinson prolazi pored mene i penje se na binu :(( no dobro, kazem ja, napascu ga posle koncerta.. i tako posle certa opet odem u bekstejdz i cekam da sidje. sidje bubnjar, sidje gitarista. dikinsona i ostatka benda nigde. i onda ja skontam da su u medjuvremenu namontirali stepenice s druge strane, na koje je pobegao dikinson. skenjam se , no ne odustajem. gas prema njihovim prostorijama, posle nagovaranja ribe organizatorke da me pusti, udjem medju njihove prostorije, samo da bi dobio odgovor 'they just left 2 minutes ago'.. izgleda da nisu ostajali u svlacioni posto je bilo hladno pa su odmah zapalili za hotel.. . i tako ja, losom srecom ostado bez slike sa dikinsonom :(( sliku sa lauren kacim da dodjem kuci u so, za vikend The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 a moja trzalica barabo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 jesi li se slikao sa Nickom ??? on je bre najveci lik u celom bendu a koji gitarista je prosao pored tebe ? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 i kakav mu je miris bio? jel blag ili blagunjav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 14032007.3gp - 0.88MB evo za one koji nisu bili, 50tak sekundi, snimio telefonom, cisto da imam :) za vreme the trooper, los je snimak, ali se nazire sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Koliko se sa Rock In Rio-a može primetiti oni odma pale u hotel, ne idu u svlačionicu :D ne znam da li je tako na svakom koncertu al izgled da jeste... Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 AAAAAAAA,kolko je cert bio jebeno dobar... bilo je bash dojajno...bio sam sa sestrom,kumom i jos par ortaka..sve u svemu bash dobar cert. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 thanx 4 the vid :) prosledio sam ga metal komuni krstarice Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 evo drugari da vam se pohvalim a i pozalim prvobitni plan da se slikam sa lauren harris je uspeo, prosvercovao sam se u bekstejdz i slikao se sa mackicom e onda je nastala trka. ostao sam jos u bekstejdzu ne bi li se slikao sa dikinsonom. i cekam ja tako da on dodje da se popne, i stize mi poruka pita drugar jel poceo koncert. i dok ja odgovaram, jebeni dikinson prolazi pored mene i penje se na binu :(( no dobro, kazem ja, napascu ga posle koncerta.. i tako posle certa opet odem u bekstejdz i cekam da sidje. sidje bubnjar, sidje gitarista. dikinsona i ostatka benda nigde. i onda ja skontam da su u medjuvremenu namontirali stepenice s druge strane, na koje je pobegao dikinson. skenjam se , no ne odustajem. gas prema njihovim prostorijama, posle nagovaranja ribe organizatorke da me pusti, udjem medju njihove prostorije, samo da bi dobio odgovor 'they just left 2 minutes ago'.. izgleda da nisu ostajali u svlacioni posto je bilo hladno pa su odmah zapalili za hotel.. . i tako ja, losom srecom ostado bez slike sa dikinsonom :(( sliku sa lauren kacim da dodjem kuci u so, za vikendkaci fotke;0 vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 aj da i ja podelim utiske... AAAAA BILO JE DO JAJA aAAA!!!1! ne, ozbiljno, bilo je jako dobro, iako sam se na pocetku kad je pevala lepojka gadno smorila i is3povala da ce ceo ivent biti krs, bejase kul : )) litl hejt za par raspalih metalaca i skinsa koji su se ponasali kao stoka..na zvuk se ne zalim, bili smo skoro kod bine tj zvucnika i superiska se culo.. e sad, tru metalci neka ne citaju narednih par redova : )) sve sam se nadala da ce dikinson u nekom momentu reci jebite se mejdeni, ja cu da otpevam i cejndZ of hart al jbg : ))) ol in ol, zurka je bila dobra : )) e da, ja i maleni rokdud smo posle koncerta naleteli na ch1zru..tj nismo bas naleteli, videli smo ga u masi, pa smo ga pojurili : )) pozdrav za njega, nadamo se da je dobio svoju turu ceskanja u basu : )) toliko od mene..e da, ko nije bio zajebo se : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 hohoho imamo sad jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 sasvim okej prosek za nemetalski forum:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 lal, ja nisam metalka :** I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 yeah, to sve kazu na pocetku, a uskoro ces furati corpsepaint za nedeljnom trpezom \m/ btw, jebem mu mater, jesam li ja bas toliko izrazito ruzan pa svima zapadnem za oko, ili sta ?? KONACNO SKRATIO BRADU !!!! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 KONACNO SKRATIO BRADU !!!! apdejtuj avatar U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 skracena je na duzinu sa avatara, +- par mm. a do juce je bila dolika, da je pocela da se kovrdza hohohoho... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Ja sam doshao sad da hejtujem a onda ochekujem flame. Koncert je bio krsh po meni, Metallica je napravila duplo bolji koncert za 100 kinti manje...Lista pesama je bila shit, za svoj ceo zivot nisam imao priliq da ih chujem uzivo i oni su doshli da sviraju zadnji album koji nije za live nastupe. Muzika je bila strashno losha, kao da su svirali uradjeni...Doshli posle 20 godina i odradili tezgu! :\ Lauren Harris nije toliko strashna osim njenog iritirajuceg glasa i solaza gitariste, k'o da ga je Kerry King uchio da solira... Sve u svemu moglo je mnogo bolje!!! btw ne trudite se oko flamea mnogo jer je moj dozivljaj koncerta ovakav kakav jeste! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ch1zra evo ja te na primer nisam video! ;) Sada stigao kuci... Samo da kazem kako je dvnitycker pizda sto juri moju zenu da se slika sa njom ;). Koncert bio neverovatan. NEVEROVATAN... Steta sto masa nije bila energicnija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 hohoho imamo sad jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Ja sam doshao sad da hejtujem a onda ochekujem flame. Koncert je bio krsh po meni, Metallica je napravila duplo bolji koncert za 100 kinti manje...Lista pesama je bila shit, za svoj ceo zivot nisam imao priliq da ih chujem uzivo i oni su doshli da sviraju zadnji album koji nije za live nastupe. Muzika je bila strashno losha, kao da su svirali uradjeni...Doshli posle 20 godina i odradili tezgu! :\ Lauren Harris nije toliko strashna osim njenog iritirajuceg glasa i solaza gitariste, k'o da ga je Kerry King uchio da solira... Sve u svemu moglo je mnogo bolje!!! btw ne trudite se oko flamea mnogo jer je moj dozivljaj koncerta ovakav kakav jeste!oni su dobro svirali,ali je ozvicenje po obicaju krsh... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) ovo se odnosi na onaj gore qouteovan post,nesto sam se preracunao Ja necu da flejmujem,samo da ti ukazem na par gluposti koje si napisao.Prva i najsmesnija stvar je sto si ti kao i bar 10 000 ljudi ocekivao neki spektakl i razmisljao po principu:''Nisu bili 20 godina,sad dolaze i nece da promovisu novi album(?!) po kome i cela turneja nosi ime nego ce samo za nas da sviraju sve stare stvari i to 2 ipo sata''.To je opet ono..mi smo mnogo poseban narod,tamo u Dubaiju gde su prvi put sad bili su svirali istu listu ali ovde ce da naprave izuzetak...mi smo mnogo posebni:).Zvuk je bio los,ne muzika...ali dobro to je tvoje misljenje.Da je moglo bolje to se slazemo,stime da ja pod tim ''bolje'' mislim na sve osim samog nastupa :) Edited March 15, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) oni su dobro svirali,ali je ozvicenje po obicaju krsh... Ozvucenje je isto ko i uvek,nego je sajam sranje za 'certe!!!! Ko po obicaju objasnili su situaciju,imali su par ispada...npr solaza 2minutes-a (skratio je za jedan krug,zabo se nesto Murray) ali vecina to nije ni primetila,kao i par sitnica... Dickinson je BOG REALNO !!! covek je rodjen 7 avgusta 1958,i veoma je mali rastom kao i svi sem bubnjara,a ima glas TAKO NENORMALNO PREDOBAR.....ne moze se opisati ,mora se doziveti!!!! :) nadam se da me razumete A nove pesme jesu za live svirku!!!! Pogotovo For The Greater Good Of God, i Reincarnation Of Benjamin Breeg... @c1zra: matori video sam te par puta na 'certu ali nisam siguran bio da si to ti....ali kad sam te video ispred potrcao sam ka tebi da ti se javim...isao si izgubljen ka nekoj masi ljudi(verovatno ortacima da se dogovorite oko prevoza) E a znate sta je mnogo smesno NASE NOVINE...danas sam video u pressu pise otvorili koncert sa pesmom Different Worlds....ali to ajde prekli su u mnozini..... a u novinama 24sata... LOL!!!! rekli su za 3. pesmu koja se zove " Brighter than A Thousand Sunsa " napisali su da se zove "Our road to Darkness" a inace to je deo refrena koji ide "Out of the darkness, brighter than a thousand suns " ZNACI KOJE ONI REPORTERE SALJU MAJKO MILAAA!!!!!! Pa ja sam u fanciskoj napravio bolje slike nego oni ovde koji su imali privilegije da stoje napred i ostalo!!!! Sve u svemu EXTRA JE BILO i ako budem uspeo idem u bugarsku u junu na stadion u sofiji!!!! Pa ako je neko zainteresovan nek mi kaze :) UP THE IRONS ! ! ! Edited March 16, 2007 by AdriaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Da da i Wrathchild a oni napisali Watch Out :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Da da i Wrathchild a oni napisali Watch Out :)) LOL 'de je to bilo....u kojim novinama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=8072 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts