Jump to content

\m/ IRON MAIDEN BEOGRAD \m/

ch1zra

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako me neko vidi, nek urla...

najv. cete me prepoznati po prsluku, posto je toplo, pa cu rokericu drzati u rukama :

1305142252_l.jpg

UBERPWNAGE !!!

btw :

np: Iron Maiden - Sign Of The Cross "The X Factor"

hohohoho

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

U svakom slucaju,ulazi se otvaraju u 5 a vi mozete do sutra da raspravljate o tome.

np: Reincarnation of Benjamin Breeg \m/

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

e ljudi ostala mi je jedna karta viska pa ako je neko zainteresovan prodacju mu za 2000din nek me hitno kontaktira na koj msn misticx_media@hotmail.com oko dogovora

poz

p.s. samo jos da dodam JEBEM MAJKU onom ko je smislio zakon o zabrani snimanja i slikanja na koncertu....fakin feget [:(!]

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Znaci kad sam na rts-u video one likove sto su ih cekali na aerodromu , umro sam.Znate ono kad vas je sramota za nekoga pa ne mozete ni da gledate.Jedan od likova je rekao nesto u fazonu , neki dele vreme pre i posle hrista , a mi pre i posle koncerta ajron mejdena i deru se mejden oleee

[roflmao]

haos :)

ako se dobro sećam:

Different World

These Colours Dont Run

Brighter Than A Thousand Suns

Wrathchild

The Trooper

The Reincarnation Of Benjamin Breeg // edited: nije The Longest Day, pravi sam noob

For The Greater Good Of God

The Number of the Beast

Fear of the Dark

Run to the Hills

Iron Maiden

--- (bis) ---

2 Minutes to Midnight

The Evil That Men Do

Hallowed Be Thy Name

"Scream for me Belgrade.... scream for me Belgrade!!!... the Irooon Maiiideeen!!!" Ekstaza... :D

Ko

Edited by Trooper

valja ti setlista, a koncert je bio FAKING KUL! hahaha

brate, da je onaj tenk opalio, umro bi od srece na licu mesta odma!

odlicna svirka, odlican scenski nastup, dikinson 10+ matora drtina, a opushteno se popeo na vr', skele jebote =)

rang najboljih koncerata ikada odgledanih

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Znaci vrh vrhova,najbolji konceRat [:D] na kome sam ikada bio,znaci pesme playlista je bila super mada ako bih cepidlacio mogla je da bude i sa wicker man al dobro,scenski nastup sa onim topom je keva,video sam ch1zru koji je bio razvaljen ko zmaj [:D]

sve u svemu extra

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Izbacis The Longest Day i ubacis The Reincarnation Of Benjamin Breeg (najjaca stvar sa novog albuma :) i dobijes setlistu koja je bila.Inace,ovako malo da sumiram moje utiske:

1.Sajam je sranje jedno od mesta,bio sam prvi i poslednji put tamo,zvuk i akusticnost krajnje zalosna,dosao sam dosta kasno i bio u nekom stotom redu i opet nisam mogao da disem posle 20 minuta,mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima u prvim redovima.

2.Iron Maiden iako mi je omiljeni bend,odradio je tezgu ali nisam nimalo iznenadjen niti mislim da je koncert bio los.Jednostavno, mnogo mi je smesno bilo kad su na sve strane krenule price kako ce kod nas da sviraju ovo pa ono pa neke prastare hitove umesto novih pesama i sl.Setlista je identicna kao i na njihova prethodna 2 koncerta u Dubaiju i Atini i sasvim je pristojna.

3.Bend je odlicno odradio svoj deo posla ali Bruce je jebeni car...kakvu energiju taj covek salje u masu,to je stvaro neverovatno,sigurno najbolji frontmen na planeti.

4.Publika je bila onako...pa mogu reci da sam ocekivao malo vise energije i sl,da bar tako pokazemo da smo ludji od Madjara,Grka i sl ali nije se bas tako cinilo...razocarao sam se sto ljudi ne znaju pesme sa novog albuma,ipak je izasao pre vise od 7 meseci,

5.Lauren Harris koliko je dobra riba toliko joj je losa muzika.Nije cak ni muzika toliko losa koliko je iritirala sa svojim vristanjem izmedju pesama.

Edited by Hell

the tireless oppression

the wisdom instilled

video krsh ljudi, video bogove, slusao bogove...

sta vise jebote sokol ???!?!?!

jos da cujem/vidim prieste, pa mogu da umrem presrecan [:D]

btw, cenim da sam sa rura video adriana, junki-ja, ivon.. i da jebe konj konja ako sam video jos nekog.. mistic.. ti si ??

kako su mene svi videli a ja nikog.. ah da, zato sto sam sisao vinjak [:D]

I mean you harm.

3.Bend je odlicno odradio svoj deo posla ali Bruce je jebeni car...kakvu energiju taj covek salje u masu,to je stvaro neverovatno,sigurno najbolji frontmen na planeti.

Amen to that [^]

4.Publika je bila onako...pa mogu reci da sam ocekivao malo vise energije i sl,da bar tako pokazemo da smo ludji od Madjara,Grka i sl ali nije se bas tako cinilo...razocarao sam se sto ljudi ne znaju pesme sa novog albuma,ipak je izasao pre vise od 7 meseci,

I mene je isto razocarala publika ,vecjina ljudi je izgledala kao da je smorena,na zalost nisam bio tamo gde su bili svi zagrizeni mejdenasi nego na mestu gde je bilo dosta ljudi koji su jedva znali koju pesmu izvode a kamoli text,al dobro to me nije sprecilo da pocepam grlo od pevanja [:D]

Naglasio bih da mi je jako drago sto solaze nisu bile improvizovane(sem za pesmu hallowed be thy name,koja mi je ujedno i omiljena,al dobro)zato sto me to jako nervira kod grupa kad rade,a ovi su odsvirali solaze extra profi kao da rade u studiju,naravno znajucji kakva su Iron Maiden grupa nije me to zacudilo u opste.

Ap tu di Ajrons.

lol, musta mysstyped, and went on klanEMO instead of klanRUR :P

btw thanx covek :)

odo na tush, pa spavanje.. dosta za veceras jebote... dosta za ceo zivot JEBOTE [:D]

//edit

umalo zaboravih... video sam jednu od retkih forumskih devojaka, Dz [:D]

cak, nju sam prvu video od ljudi sa neta koje znam ;]

jebesga, mislim da sam nabrojao sve...

a posle certa nisam bio nasisan, nego sam jurio moje, zbog prevoza, pa je tu ispalo ubersranje, i jos gomila sitnica, al nebitno... ja stigao kuci...

i da, konacno, ali konacno mogu da skratim bradu [:D]

posto sam na rodjendanu rekao da do maidena ne diram bradu [:D]

kako je poceo Benjamin, meni su krenule jebene suze, i plakao sam sve do kraja koncerta. video sam ljude cija je muzika promenila tok mog zivota jebote... znaci.. jebeno sam prepun utisaka, ali nekako mi ova tastatura sad deluje tako skrnavo, i bedno, i imam osecaj da ama bas nikako ne bi uspela da prenese ono sto ja zelim da kazem..

tako da, odo da spavam... [^]

Edited by ch1zra

I mean you harm.

uh, dobar bio koncert

jedino ona mala cera na pocetku smorila, kao avril samo umesto onog bezveze pankroka, ili vec cega, neki bezveze metal, i vrhunac ono ole, ole, wtf??

a brus je car

jedino ove nove pesme, ioako je album odlican, nisu nekako za koncert, bas se vidi razlika u atmosferi izmedju starih i novih pesama, ili publika nije znala jos sve tekstove :)

sve u svemu, bilo dobro

i naravno, sledeci put kad dodju sviraju na stadionu :)) to svi kazu :)

e da, mali off ali, ne znam mozda gresim, ali bre toliko je bilo ruznih devojaka da je to strasno

uh, dobar bio koncert

jedino ona mala cera na pocetku smorila, kao avril samo umesto onog bezveze pankroka, ili vec cega, neki bezveze metal, i vrhunac ono ole, ole, wtf??

a brus je car

jedino ove nove pesme, ioako je album odlican, nisu nekako za koncert, bas se vidi razlika u atmosferi izmedju starih i novih pesama, ili publika nije znala jos sve tekstove :)

sve u svemu, bilo dobro

i naravno, sledeci put kad dodju sviraju na stadionu :)) to svi kazu :)

e da, mali off ali, ne znam mozda gresim, ali bre toliko je bilo ruznih devojaka da je to strasno

Cuti bre ovo je bio praznik za oci sto se tice devojaka.Ako si bio na nekom koncertu u skc-u znas sta pricam [:D]

the tireless oppression

the wisdom instilled

a da... ja sam u najavi cuo da je laurene sranje pa sam se pojavio 15 min pred nastup i uspeo da se proguram na nekih 5m od bine pri cemu je 10 min otislo na "GDE SU STEPENICE" [:D]

ufurali se medju neku decurliju tako da nije bilo vruce(citaj pobacao ih okolo)

i posle loma ispizedeo kad pored mene stoje 10 klinaca u "full" opremi a mene pitaj koja je koja pesma i ne veruju da ce tolko kratko da traje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...