Protagonist Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Očigledno se čovek zajebavao, kakav crni prenos :D Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 dvny.. sredi neku trzalicu ooovoono placam u drugaricama jos malo... jos maloooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 ako me neko vidi, nek urla... najv. cete me prepoznati po prsluku, posto je toplo, pa cu rokericu drzati u rukama : UBERPWNAGE !!! btw : np: Iron Maiden - Sign Of The Cross "The X Factor" hohohoho Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 jos u 10 h ujutru video nekoliko grupica mladih metalaca kod mostarske petlje, verovatno dosli iz ostalih gradova pa lutaju gradom i cirkaju pivo dok ne pocne koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 na karti pishe da pustaju u pola 6,a ne u 5 kako dzanki kaze... koliko je karata prodato? hmm..18:30 je pola 7 I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 U svakom slucaju,ulazi se otvaraju u 5 a vi mozete do sutra da raspravljate o tome. np: Reincarnation of Benjamin Breeg \m/ Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 e pa rurovci,ja odo' sad,pa ako se sretnemo,sreli smo se:) aj lepo se provedite. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) e ljudi ostala mi je jedna karta viska pa ako je neko zainteresovan prodacju mu za 2000din nek me hitno kontaktira na koj msn misticx_media@hotmail.com oko dogovora poz p.s. samo jos da dodam JEBEM MAJKU onom ko je smislio zakon o zabrani snimanja i slikanja na koncertu....fakin feget [:(!] Edited March 14, 2007 by M!ST!CX U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ladno je neko poverovao da ce biti prenos :) i to jos na pinku... pa de bi stoja i viki pevale ^^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Znaci kad sam na rts-u video one likove sto su ih cekali na aerodromu , umro sam.Znate ono kad vas je sramota za nekoga pa ne mozete ni da gledate.Jedan od likova je rekao nesto u fazonu , neki dele vreme pre i posle hrista , a mi pre i posle koncerta ajron mejdena i deru se mejden oleee haos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 FTW!!! crkoh umoran... prezadovoljan sam.. video ch1zru!!! sad koma u krevet sutra kacim slike i snimke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) ako se dobro sećam: Different World These Colours Dont Run Brighter Than A Thousand Suns Wrathchild The Trooper The Reincarnation Of Benjamin Breeg // edited: nije The Longest Day, pravi sam noob For The Greater Good Of God The Number of the Beast Fear of the Dark Run to the Hills Iron Maiden --- (bis) --- 2 Minutes to Midnight The Evil That Men Do Hallowed Be Thy Name "Scream for me Belgrade.... scream for me Belgrade!!!... the Irooon Maiiideeen!!!" Ekstaza... :D Ko Edited March 16, 2007 by Trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 valja ti setlista, a koncert je bio FAKING KUL! hahaha brate, da je onaj tenk opalio, umro bi od srece na licu mesta odma! odlicna svirka, odlican scenski nastup, dikinson 10+ matora drtina, a opushteno se popeo na vr', skele jebote =) rang najboljih koncerata ikada odgledanih Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ma brus je faca oduvek bio:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znaci vrh vrhova,najbolji konceRat na kome sam ikada bio,znaci pesme playlista je bila super mada ako bih cepidlacio mogla je da bude i sa wicker man al dobro,scenski nastup sa onim topom je keva,video sam ch1zru koji je bio razvaljen ko zmaj sve u svemu extra U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 brate, da je onaj tenk opalio, umro bi od srece na licu mesta odma! slazem se potpuno... znaci da je jebeno opalio upisao bi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Mnogo kratak koncert. Nove pesme uopšte nisu za live izvođenje... Sajam je definitivno neverovatno sranje za koncerte jer je zvuk bio loš. Ali opet, fantastičan koncert a scenografija pogotovo. Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) Izbacis The Longest Day i ubacis The Reincarnation Of Benjamin Breeg (najjaca stvar sa novog albuma :) i dobijes setlistu koja je bila.Inace,ovako malo da sumiram moje utiske: 1.Sajam je sranje jedno od mesta,bio sam prvi i poslednji put tamo,zvuk i akusticnost krajnje zalosna,dosao sam dosta kasno i bio u nekom stotom redu i opet nisam mogao da disem posle 20 minuta,mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima u prvim redovima. 2.Iron Maiden iako mi je omiljeni bend,odradio je tezgu ali nisam nimalo iznenadjen niti mislim da je koncert bio los.Jednostavno, mnogo mi je smesno bilo kad su na sve strane krenule price kako ce kod nas da sviraju ovo pa ono pa neke prastare hitove umesto novih pesama i sl.Setlista je identicna kao i na njihova prethodna 2 koncerta u Dubaiju i Atini i sasvim je pristojna. 3.Bend je odlicno odradio svoj deo posla ali Bruce je jebeni car...kakvu energiju taj covek salje u masu,to je stvaro neverovatno,sigurno najbolji frontmen na planeti. 4.Publika je bila onako...pa mogu reci da sam ocekivao malo vise energije i sl,da bar tako pokazemo da smo ludji od Madjara,Grka i sl ali nije se bas tako cinilo...razocarao sam se sto ljudi ne znaju pesme sa novog albuma,ipak je izasao pre vise od 7 meseci, 5.Lauren Harris koliko je dobra riba toliko joj je losa muzika.Nije cak ni muzika toliko losa koliko je iritirala sa svojim vristanjem izmedju pesama. Edited March 15, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 video krsh ljudi, video bogove, slusao bogove... sta vise jebote sokol ???!?!?! jos da cujem/vidim prieste, pa mogu da umrem presrecan btw, cenim da sam sa rura video adriana, junki-ja, ivon.. i da jebe konj konja ako sam video jos nekog.. mistic.. ti si ?? kako su mene svi videli a ja nikog.. ah da, zato sto sam sisao vinjak Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 3.Bend je odlicno odradio svoj deo posla ali Bruce je jebeni car...kakvu energiju taj covek salje u masu,to je stvaro neverovatno,sigurno najbolji frontmen na planeti. Amen to that 4.Publika je bila onako...pa mogu reci da sam ocekivao malo vise energije i sl,da bar tako pokazemo da smo ludji od Madjara,Grka i sl ali nije se bas tako cinilo...razocarao sam se sto ljudi ne znaju pesme sa novog albuma,ipak je izasao pre vise od 7 meseci, I mene je isto razocarala publika ,vecjina ljudi je izgledala kao da je smorena,na zalost nisam bio tamo gde su bili svi zagrizeni mejdenasi nego na mestu gde je bilo dosta ljudi koji su jedva znali koju pesmu izvode a kamoli text,al dobro to me nije sprecilo da pocepam grlo od pevanja Naglasio bih da mi je jako drago sto solaze nisu bile improvizovane(sem za pesmu hallowed be thy name,koja mi je ujedno i omiljena,al dobro)zato sto me to jako nervira kod grupa kad rade,a ovi su odsvirali solaze extra profi kao da rade u studiju,naravno znajucji kakva su Iron Maiden grupa nije me to zacudilo u opste. Ap tu di Ajrons. U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 drago mi je da ste se zlo proveli na gigu, ladno sam srecan sto ste vi srecni, koji sam emo pajser:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 (edited) lol, musta mysstyped, and went on klanEMO instead of klanRUR :P btw thanx covek :) odo na tush, pa spavanje.. dosta za veceras jebote... dosta za ceo zivot JEBOTE //edit umalo zaboravih... video sam jednu od retkih forumskih devojaka, Dz cak, nju sam prvu video od ljudi sa neta koje znam ;] jebesga, mislim da sam nabrojao sve... a posle certa nisam bio nasisan, nego sam jurio moje, zbog prevoza, pa je tu ispalo ubersranje, i jos gomila sitnica, al nebitno... ja stigao kuci... i da, konacno, ali konacno mogu da skratim bradu posto sam na rodjendanu rekao da do maidena ne diram bradu kako je poceo Benjamin, meni su krenule jebene suze, i plakao sam sve do kraja koncerta. video sam ljude cija je muzika promenila tok mog zivota jebote... znaci.. jebeno sam prepun utisaka, ali nekako mi ova tastatura sad deluje tako skrnavo, i bedno, i imam osecaj da ama bas nikako ne bi uspela da prenese ono sto ja zelim da kazem.. tako da, odo da spavam... Edited March 15, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 uh, dobar bio koncert jedino ona mala cera na pocetku smorila, kao avril samo umesto onog bezveze pankroka, ili vec cega, neki bezveze metal, i vrhunac ono ole, ole, wtf?? a brus je car jedino ove nove pesme, ioako je album odlican, nisu nekako za koncert, bas se vidi razlika u atmosferi izmedju starih i novih pesama, ili publika nije znala jos sve tekstove :) sve u svemu, bilo dobro i naravno, sledeci put kad dodju sviraju na stadionu :)) to svi kazu :) e da, mali off ali, ne znam mozda gresim, ali bre toliko je bilo ruznih devojaka da je to strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 uh, dobar bio koncert jedino ona mala cera na pocetku smorila, kao avril samo umesto onog bezveze pankroka, ili vec cega, neki bezveze metal, i vrhunac ono ole, ole, wtf?? a brus je car jedino ove nove pesme, ioako je album odlican, nisu nekako za koncert, bas se vidi razlika u atmosferi izmedju starih i novih pesama, ili publika nije znala jos sve tekstove :) sve u svemu, bilo dobro i naravno, sledeci put kad dodju sviraju na stadionu :)) to svi kazu :) e da, mali off ali, ne znam mozda gresim, ali bre toliko je bilo ruznih devojaka da je to strasno Cuti bre ovo je bio praznik za oci sto se tice devojaka.Ako si bio na nekom koncertu u skc-u znas sta pricam Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 a da... ja sam u najavi cuo da je laurene sranje pa sam se pojavio 15 min pred nastup i uspeo da se proguram na nekih 5m od bine pri cemu je 10 min otislo na "GDE SU STEPENICE" ufurali se medju neku decurliju tako da nije bilo vruce(citaj pobacao ih okolo) i posle loma ispizedeo kad pored mene stoje 10 klinaca u "full" opremi a mene pitaj koja je koja pesma i ne veruju da ce tolko kratko da traje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts