Jump to content

\m/ IRON MAIDEN BEOGRAD \m/

ch1zra

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebali vas mejdeni!!11one111:)))

ne, stvarno, da sam mladji desetak godina, isao bih bez ikakvih problema, ovako posustaje i telo i mozak i ne bih mogao da se izborim sa tolikom gomilom durskih sekvenci i trcanja u brda i brojeva zveri, sto sam stariji, sve sam vise blokEMOn, sto sporije i sto molnije:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Evo playliste koja je bila juce u grckoj...... a to ce verovaatno i kod nas

1. Different World

2. These Colours Don't Run

3. Brighter Than A Thousand Suns

4. Wrathchild

5. The Trooper

6. The Reincarnation of Benjamin Breeg

7. For The Greater Good of God

8. The Number of The Beast

9. Fear of The Dark

10. Run To The Hills

11. Iron Maiden

----- Encores: -----

12. 2 Minutes To Midnight

13. The Evil That Men Do

14. Hallowed Be Thy Name

tako je bilo u Dubaiu pre nekoliko dana,tako je i juce u grckoj sve ukupno Maideni sto sviraju bez predgrupe trajalo je oko 95-100min

ne nosim fon... ne nosim ni upaljach.... ne znam da li cemo moci da ostavljamo stvari u busu, a ne gubi mi se mob u masi :))

ponecu halo karticu, pa ono, daj ti meni mob.. mada ja iam neki stari broj, ne znam jel u funkciji jos... 145**** ??

enivej, baci pm, pa cu videti ako se probijem do neke govornice da te nazovem...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pustaju tek u 5 ionako...

ch1 matori... aj shibni na pm mob da te navatam nekako tamo...

videcu da se pojavim ~6

prvi u redu ispred kapije = prvi u redu na koncertu, to kad otvore kapiju nema veze, trkash se sa ostalima sa drugih kapija za bolje mesto, a to nije problem

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Moram da budem u prvom redu,unapred se izvinjavam svim rurovcima koje slucajno dokacim u svom trku za prvi red [:D]

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ah necu cuti ghost of navigator, svoju omiljenu pesmu :(

btw chizro ja i ti smo pricali o akreditaciji za road fest ne za maidene :) a i nisu mi nista javili za intervju sa LH a mene mrzelo da se cimam da idem tamo i molim

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@ eyel

OMG FFS ima prenos ?

SOME1, ANY1, EVERY1 SNIMAJTE SNIMAJTE SNIMAJTE [:D]

@ dvny

da, setih se kasnije.. no nebitno, to nije razlog da ti ne budes dobar sapatnik forumash i nabavis najchupavijem kolegi RUR-ovcu neki autogram ^_^

*puppy, but still quite HM look*

[^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...