ch1zra Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 poznata po tome Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 jebali vas mejdeni!!11one111:))) ne, stvarno, da sam mladji desetak godina, isao bih bez ikakvih problema, ovako posustaje i telo i mozak i ne bih mogao da se izborim sa tolikom gomilom durskih sekvenci i trcanja u brda i brojeva zveri, sto sam stariji, sve sam vise blokEMOn, sto sporije i sto molnije:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ...ali poznajem koleta. i, Å¡to je bitnije, kole poznaje mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Evo playliste koja je bila juce u grckoj...... a to ce verovaatno i kod nas 1. Different World 2. These Colours Don't Run 3. Brighter Than A Thousand Suns 4. Wrathchild 5. The Trooper 6. The Reincarnation of Benjamin Breeg 7. For The Greater Good of God 8. The Number of The Beast 9. Fear of The Dark 10. Run To The Hills 11. Iron Maiden ----- Encores: ----- 12. 2 Minutes To Midnight 13. The Evil That Men Do 14. Hallowed Be Thy Name tako je bilo u Dubaiu pre nekoliko dana,tako je i juce u grckoj sve ukupno Maideni sto sviraju bez predgrupe trajalo je oko 95-100min Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 uu.. sokolska lista btw resio sam zvanicno.. nosicu Powerslave majicu... tako da je najveca dilema razresena... jedino jos da se izborim sa ovih 40-ak preostalih sati... ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 moja brave new world maja se raspala:) tako da jbga... eto mene u prvom redu,mozda i uvatim neku trzu:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Da si mislio do prvog reda da dodjes ne bi bio sad na ruru nego bi se probijao ;))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 pustaju tek u 5 ionako... ch1 matori... aj shibni na pm mob da te navatam nekako tamo... videcu da se pojavim ~6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 ne nosim fon... ne nosim ni upaljach.... ne znam da li cemo moci da ostavljamo stvari u busu, a ne gubi mi se mob u masi :)) ponecu halo karticu, pa ono, daj ti meni mob.. mada ja iam neki stari broj, ne znam jel u funkciji jos... 145**** ?? enivej, baci pm, pa cu videti ako se probijem do neke govornice da te nazovem... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 pustaju tek u 5 ionako... ch1 matori... aj shibni na pm mob da te navatam nekako tamo... videcu da se pojavim ~6 prvi u redu ispred kapije = prvi u redu na koncertu, to kad otvore kapiju nema veze, trkash se sa ostalima sa drugih kapija za bolje mesto, a to nije problem Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 pa, ko dodje ranije, on ce biti blizi/prvi ispred kapije ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 na karti pishe da pustaju u pola 6,a ne u 5 kako dzanki kaze... koliko je karata prodato? vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tera me ortakinja da idem s njom :| oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 a tebi mnogo loseeee @ch1... izgleda da sam tek oko 7 tamo.. pa ako se vidimo vidimo se .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 hm...koji put mejdeni dolaze kod nas? (odgovorite ozbiljno,bas me zanima) Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 prvi put u zadnjih 20 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Bili su bre '86 u Pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 5 puta,ako se racuna stara juga. bilo na metropolisu. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Prvi put za nase generacije mada sam ih ja gledao u madjarskoj tako da tju da preskocim sad. Mada ishao bih al ko ga jebe ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Moram da budem u prvom redu,unapred se izvinjavam svim rurovcima koje slucajno dokacim u svom trku za prvi red U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 ufufufuf.. one helluva night is before $me Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 kad vec ima prenos na pinku ja cu od kuce gledati... I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ah necu cuti ghost of navigator, svoju omiljenu pesmu :( btw chizro ja i ti smo pricali o akreditaciji za road fest ne za maidene :) a i nisu mi nista javili za intervju sa LH a mene mrzelo da se cimam da idem tamo i molim The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 @ eyel OMG FFS ima prenos ? SOME1, ANY1, EVERY1 SNIMAJTE SNIMAJTE SNIMAJTE @ dvny da, setih se kasnije.. no nebitno, to nije razlog da ti ne budes dobar sapatnik forumash i nabavis najchupavijem kolegi RUR-ovcu neki autogram ^_^ *puppy, but still quite HM look* Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Kad ima prenos na pinku? Na teletekstu u programu nema ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts